WHITE SHEETS BOUDOIR

 

Empowerment fotoshoot Brabant

JOUW MOMENT, WHITE SHEETS BOUDOIR MINI SESSIE.

Laat je niet afleiden, bij deze shoot draait het alleen om jou en een laken. Heel puur, zodat je gaat zien dat je niet veel nodig hebt. Zo kom je nog dichter tot jouw kern. Dat je gaat zien hoe waanzinnig gaaf je bent.

Een tikkeltje uit je comfortzone misschien, maar daar ligt je grootste groei. En nee, je hoeft niet eerst af te vallen of een ander doel te bereiken. Je bent perfect zoals je bent. Gooi jij ook alle laagjes van jezelf af en gun jij jezelf deze geweldige ervaring waardoor je nooit meer aan jezelf gaat twijfelen?

Claim dan nu jouw plekje. Let op! Deze aanbieding geldt alleen voor de maand mei en is zeer beperkt beschikbaar.

 

JIJ VERDIENT DEZE SHOOT ERVARING

Jij verdient het om jezelf in een ander licht te zien. Om te ervaren hoe waardevol je bent en zo je dromen na te jagen. Dan verandert alles!

Of je nou kiest voor een Boudoir fotoshoot, 40+ Portretshoot of wellicht voor een Branding shoot, jij zal hoe dan ook jezelf op een andere manier aankijken. Dan ga je je ook zo voelen, je straalt het uit en heel je omgeving zal het aan je zien. Je krijgt letterlijk vleugels van dit gevoel als je Fotoshoot Ervaring boekt bij ons!

Dat is niet zo zeer omdat wij dat zeggen, maar vele vrouwen die bij ons zijn geweest kunnen dat aan jou vertellen. Lees maar eens een aantal reviews.

Zakelijk boudoir portret Kristel van Herpt

LAAT ALLES WAT JE DENKT LOS EN

GA ZIEN WIE JE ECHT BENT

Samen met jou gaan we de mooiste foto’s maken die je ooit van jezelf gezien hebt. Waarvan je niet wist dat zij in jou zit.

WAT HOUDT DEZE SHOOT IN?

Trakteer jezelf op een exclusieve 30-minuten White Sheets Boudoir-sessie in mei ’24. Inclusief visagie en haarstyling, bereid je voor om verbluft te zijn, terwijl je direct na de shoot jouw favoriete beelden uitkiest. Dit is een unieke kans, korter dan onze gebruikelijke shoots, perfect voor een snelle verwennerij. Reserveer nu je plek en ervaar een bijzondere transformatie.

♡  Visagie en haarstyling

♡  Shoot 30 minuten

♡  Reveal van jouw mooiste beelden

♡  2 digitale bestanden (formaat 10x15cm)

♡  Boost in nog meer zelfliefde en eigenwaarde

Extra beelden uitzoeken is ook mogelijk, wall art of treasure boxen zijn ook mogelijk.

Deze unieke aanbieding is nu van 1499 

VOOR 675

{

"Dat gevoel, dat gun ik iedereen!"

In een ontspannen setting klikt haar camera juist op die momenten dat ik de mooiste kant van mezelf durf te tonen. En de resultaten… die zijn keer op keer verbluffend. Zo verbluffend, dat ik er altijd even heel stil van word en weer blij durf te zijn met mezelf. En dat gevoel, dat gun ik iedereen!

– Audrey (42 jaar)

"Je gaat weer voelen dat je het waard bent."

Na een rotperiode heb ik weer een stukje van mezelf teruggevonden. Ik heb me sindsdien een hele tijd weer mooi gevoeld, en als ik nu momenten heb dat het minder is, kijk ik weer even terug op deze ervaring. Je gaat weer voelen dat je het waard bent en dat is heel inspirerend.

– Judith (45 jaar)

"Ik voelde dat ik er weer stond."

Het vuurtje had ze weer aanwakkerd. Ik voelde dat ik er weer stond. Voelde me krachtig en kon de wereld aan. Gek eigenlijk dat dit kan, door een fotoshoot. Therapie leek dit wel. En dan de resultaten…….! PRACHTIG. Ik liep weer met mijn hoofd in de wolken. Dit ben ik! Nu, iedere keer als ik naar de foto’s kijk, voel ik het vuurtje weer branden. 

– Anita (51 jaar)

“Kristelmagic”

Het begin van de shoot vond ik doodeng, maar als je in de lens van deze vakvrouw kijkt, gebeurt er iets wonderlijks… Kristelmagic!!

– Joyce (39 jaar)

JE MAAKT ANDERE KEUZES ALS JE GELUKKIG BENT MET JEZELF

De afgelopen jaren heb ik me gespecialiseerd in het fotograferen van vrouwen zoals jij. Ik zie jouw schoonheid en leg dat vast, zonder dat je enige ervaring met fotoshoots hoeft te hebben. Allemaal hebben we dat stemmetje in ons hoofd dat we niet goed genoeg zijn. We zijn te streng voor onszelf, zien alleen de negatieve kant en vergeten dat er een hele mooie vrouw diep in jou zit. En die vrouw wil ik jou laten zien.

De foto-academie had ik gevolgd maar nooit iets mee gedaan, totdat ik moeder werd. Toen zag ik wat foto’s voor je doen, de liefde vangen voor jezelf. Portretten daar ligt mijn hart. Laat mij jou het allermooiste vastleggen en ik ben het gelukkigste mens op aarde, nou ja op jou na dan. Ik weet dat fantastische foto’s dat met je doen namelijk. Het geeft je vleugels. Je krijgt een enorme zelfvertrouwen boost.

Je maakt andere keuzes als je gelukkig bent met jezelf. Je voelt je de koningin te rijk. Dat gevoel gun ik jou zo enorm. Of je nu onderneemster bent of je persoonlijke portretten wil laten maken, ik wil je die magie meegeven in mijn foto’s. Ik wil je laten voelen hoe gaaf het is als je je innerlijke schoonheid gaat inzien. Jouw schoonheid zit van binnen en straalt door naar buiten.

Ben jij benieuwd hoe jij er in mijn ogen uitziet ?

Logo Atelier Kristel van Herpt

CONTACT

Atelier Kristel van Herpt
info@kristelvanherpt.com 
0416 23 43 43

Ons Adres
Grotestraat 17a
5141 JM Waalwijk

KvK 84675861
Privacyverklaring  |  
Algemene Voorwaarden

OPENINGSTIJDEN

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Za & Zo Gesloten

Elevate & Embrace | Word lid van de Selflove Community ♡

X