WELKE LUXE FOTOSHOOT ERVARING KIES JIJ?

PORTRET SHOOT

Een bijzondere, pure ervaring waarbij jij centraal staat! Je gaat jezelf (her)ontdekken op een manier waarvan je niet eens wist dat je het in je hebt. We zetten je in het zonnetje en zullen je compleet ontzorgen. Gewoon omdat je dat verdiend!

BOUDOIR FOTOSHOOT

We nemen je aan de hand meer tijdens deze bijzondere Boudoir ervaring. Je gaat jezelf op de meest krachtige maar ook kwetsbare manier terug zien. De ware JIJ gaan we empoweren en haar mag je omarmen. Wees schaamteloos jezelf! 

BRANDING SHOOT

Is jouw business ready voor een level up? Om gepaste beelden in te gaan zetten? Dan ben je op het juiste adres! Wij helpen je graag met de perfecte branding shoot zodat jouw onderneming een gezicht krijgt. Investeer in jouw brand en verdien het gegarandeerd weer terug!

Empowerment fotoshoot Brabant

Waarom Atelier Kristel van Herpt?

Bij ons sta jij centraal! 

Je vormt jouw eigen statement hoe prachtig je bent, je ontvangt alle liefde en energie die jou goed zal doen en heb je een echt me-time moment wat voor de rest van jou leven een momentum zal zijn. 

Wat dat momentum is, verschilt per vrouw. De ene vrouw gaat door het leven met veel meer zelfvertrouwen en de ander kan beter voor haarzelf kiezen. Echter zal iedere vrouw haar eigenwaarde doen laten stijgen na een ervaring bij Atelier Kristel van Herpt

Als jij nóg meer gaat zien wat je waard bent, ga je dat ook geloven én ga je daar naar leven. 

De waarde daarvan? Dat is niet in woorden te beschrijven, dat ontdek je in de reviews van de vrouwen (en mannen) die jou voor zijn gegaan. 

Self love is the highest frequency that attracts everything you desire.

Jij bent geweldig! Jij bent prachtig! Jij bent fantastisch!
En wij leggen dat heel graag vast op beeld zodat jij deze affirmatie iedere dag in jezelf terug ziet.

Welke fotoshoot ervaring past bij jou?

 

portret fotoshoot

Kies voor een portret fotoshoot ervaring en vang al jouw eigenaardigheden op beeld. Een momentopname van jou!

boudoir shoot

Dit is het perfecte moment om te gaan ervaren dat alles er al die tijd al was. Je hoeft het alleen nog maar te gaan zien!

branding fotoshoot

Hoe ga jij jouw brand zichtbaar maken? Boek een shoot en wij helpen je met veel liefde op weg!

 HERKEN JIJ JEZELF HIERIN?

Je voelt jezelf echt vrouw
Je weet wat je waard bent
Jij zit vol zelfvertrouwen
Als je in de spiegel kijkt zie je een tevreden vrouw

Maar als je jezelf op foto’s of op beeld ziet denk je:
“Hèh, ben ik dit?”

Dan is dit jouw teken om een fotoshoot te boeken!

Iedereen voelt zich wel eens ‘niet-fotogeniek’ Dat woord laat ik zelf graag links liggen. want het ligt toch echt aan de fotograaf of dat je fotogeniek bent of niet.

Één ding is zeker: bij ons is iedereen fotogeniek!

Het is aan jou welke shoot bij je past: Boudoir Fotoshoot, 40+ Portret Shoot, Branding Shoot 

fotoshoot vrouw

JIJ BENT F*CKING GEWELDIG, HEB JE DAT WEL EENS GEZIEN? DOE HET MET EEN FOTOSHOOT ERVARING!

Samen met jou gaan we de mooiste foto’s maken die je ooit van jezelf gezien hebt. Waarvan je niet wist dat zij in jou zit.

JIJ VERDIENT DEZE SHOOT ERVARING

Jij verdient het om jezelf in een ander licht te zien. Om te ervaren hoe waardevol je bent en zo je dromen na te jagen. Dan verandert alles!

Of je nou kiest voor een Boudoir fotoshoot, 40+ Portretshoot of wellicht voor een Branding shoot, jij zal hoe dan ook jezelf op een andere manier aankijken. Dan ga je je ook zo voelen, je straalt het uit en heel je omgeving zal het aan je zien. Je krijgt letterlijk vleugels van dit gevoel als je Fotoshoot Ervaring boekt bij ons!

Dat is niet zo zeer omdat wij dat zeggen, maar vele vrouwen die bij ons zijn geweest kunnen dat aan jou vertellen. Lees maar eens een aantal reviews.

portret fotohsoot
{

"Dat gevoel, dat gun ik iedereen!"

In een ontspannen setting klikt haar camera juist op die momenten dat ik de mooiste kant van mezelf durf te tonen. En de resultaten… die zijn keer op keer verbluffend. Zo verbluffend, dat ik er altijd even heel stil van word en weer blij durf te zijn met mezelf. En dat gevoel, dat gun ik iedereen!

– Audrey (42 jaar)

"Je gaat weer voelen dat je het waard bent."

Na een rotperiode heb ik weer een stukje van mezelf teruggevonden. Ik heb me sindsdien een hele tijd weer mooi gevoeld, en als ik nu momenten heb dat het minder is, kijk ik weer even terug op deze ervaring. Je gaat weer voelen dat je het waard bent en dat is heel inspirerend.

– Judith (45 jaar)

"Ik voelde dat ik er weer stond."

Het vuurtje had ze weer aanwakkerd. Ik voelde dat ik er weer stond. Voelde me krachtig en kon de wereld aan. Gek eigenlijk dat dit kan, door een fotoshoot. Therapie leek dit wel. En dan de resultaten…….! PRACHTIG. Ik liep weer met mijn hoofd in de wolken. Dit ben ik! Nu, iedere keer als ik naar de foto’s kijk, voel ik het vuurtje weer branden. 

– Anita (51 jaar)

“Kristelmagic”

Het begin van de shoot vond ik doodeng, maar als je in de lens van deze vakvrouw kijkt, gebeurt er iets wonderlijks… Kristelmagic!!

– Joyce (39 jaar)

BIJ ONS IS IEDEREEN FOTOGENIEK

Wat kies jij na je fotoshoot? 

Heb je die fantastische fotoshoot ervaring achter de rug? Dan zien we je heel snel weer terug voor de pick-up party. Dat is het moment dat je jouw Wall-Art en/of Treasure Box in handen krijgt.

Wij geloven heilig in de kracht van een fysiek fotoproduct, zeker de levensgrote Wall-Art gaat impact maken. Impact op jou! Het is een dagelijkse reminder om jezelf te vieren. Want als je eenmaal hebt gezien hoe fantastisch je bent, dan wil je dat iedere dag vieren.

Wat vertel jij jouw beste vriendin?

Vaak ben jij een stuk milder tegen je beste vriendin dan tegen jezelf. Want ja die innerlijke criticus heeft altijd wel iets op te merken aan jezelf, zeker als je wat ouder wordt.

Tijds een fotoshoot ervaring ga jij zien hoe anderen jou zien. Zoals je echt bent! Je bent prachtig, je bent krachtig en ja dat zit allemaal al in jou. Jij hoeft het alleen maar even te zien en dan ga je het vanzelf geloven. Dit is het grootste cadeau wat je jezelf ooit kunt geven.

40+ PORTRET SHOOT

40+ and fabulous? Tijd voor jouw fotoshoot!

Iedereen heeft wel een kritische stem in haar hoofd, maar daar zijn we klaar mee! Je hoeft niet perfect te zijn om van jezelf te houden. Als vrouw snap ik dit maar al te goed. Die strijd in je hoofd? Die win je alleen als je leert jezelf te omarmen zoals je bent.

Stap uit die schaduw! Vrouwen boven de 40 worden te vaak over het hoofd gezien, zowel op het werk als thuis. Maar jij verdient het om gezien te worden. Voel je mooi, want echte schoonheid komt van binnenuit.

Tijd Voor Jezelf! Stop met zorgen voor iedereen en begin met zorgen voor jezelf. Zet jezelf op nummer één, net zoals je kids (als je die hebt) doen. Het is hoog tijd om jezelf naar voren te schuiven.

Investeer In Jouw Schoonheid! Gooi al die excuses overboord en trakteer jezelf op een ervaring die je ogen zal openen. Of je nu 40, 50, 60, of ouder bent, elke leeftijd heeft zijn charme en pracht. Omarm het ouder worden en voel je weer prachtig.

BOUDOIR SHOOT

Stop met twijfelen en omarm je vrouwelijkheid

Ben je klaar om die zelfkritiek eens en voor altijd de deur te wijzen? Onze boudoir shoot is meer dan een fotosessie; het is een krachtige boost van zelfliefde en zelfacceptatie. Met meer dan 21 jaar ervaring weten wij hoe we jouw verborgen kracht en schoonheid naar boven halen.

Durf jij de uitdaging aan? Laat die zorgen over niet fotogeniek zijn maar varen. Ons professionele team zorgt ervoor dat je er fantastisch uitziet en je ook zo voelt, inclusief haar- en make-up.

Wat je krijgt: Een volledig verzorgde ervaring in een ondersteunende omgeving waar je echt jezelf kunt zijn, afgerond met een onthulling van jouw foto’s in onze privé-bioscoop.

Neem de stap! Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek. Laat ons samen jouw ware zelf vieren en verliefd worden op wie je echt bent!

Boek nu! Verwen jezelf, want JIJ verdient dit.

 

BRANDING SHOOT

Laat Je Merk Knallen met de Brand Shoot

Beeld alles. Klanten zoeken een beleving, die begint bij jóu. Dus, toon je gezicht op je socials en website en maak impact. Wij gaan niet voor de standaard portretjes 

Jouw USP’s vastgelegd op beeld. Met de Branding Shoot laten we zien dat je meer waard bent dan je zelf misschien denkt. Wij leggen niet alleen je look vast, we vangen jouw onderneming, zodat je meer aantrekt.

Jouw energie is alles! Als ondernemer is jouw energie goud waard. Die vibe die je hebt, daar gaan mensen op aan. We leggen vast wie jij bent en waar je voor staat, zodat je klanten jouw energie kunnen ’tanken’.

Je werkplek is je inspiratiebron. Hoe gaaf zou het zijn als je een kunstwerk van jezelf hebt op je kantoor? Elke dag een herinnering aan hoe waardevol je bent. Dat is wat wij bieden met onze Wall-Art. 

Logo Atelier Kristel van Herpt

CONTACT

Atelier Kristel van Herpt
info@kristelvanherpt.com 
0416 23 43 43

Ons Adres
Grotestraat 17a
5141 JM Waalwijk

KvK 84675861
Privacyverklaring  |  
Algemene Voorwaarden

OPENINGSTIJDEN

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Za & Zo Gesloten

Elevate & Embrace | Word lid van de Selflove Community ♡

X