ZAKELIJK IN BEELD

Voel je jezelf niet fotogeniek of heb je geen goede LinkedIn Profielfoto?

Kies dan voor professionele foto’s die jou op de kaart zetten.

Binnen 1 uur heb je 2 geschikte profielfoto’s om zakelijk in te zetten 

zakelijk in beeld

Waarom Zakelijk in Beeld?

Wat je zakelijke functie ook is,  of je ondernemer bent, werknemer bent of op zoek naar een nieuwe baan. Hoe dan ook, een professionele profielfoto is nodig om de juiste uitstraling te geven.

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Mensen zijn nou eenmaal visueel ingesteld.

Wij bieden dan ook een korte Zakelijk in Beeld fotoshoot aan zodat jij altijd up to date foto’s hebt van jezelf. Hoe ziet dat er uit?

Je bent 2 uur bij ons in de studio. In die tijd hebben we een haar- en make-up touch up gedaan, kun jij je 2x omkleden naar een ander setje kleding en zorgen wij voor 2 geschikte zakelijke profielfoto’s die je zelf uit mag kiezen. Na het kiezen van de foto’s ontvang je binnen een werkdag de beelden op de mail!

De investering is enkel 675 euro (excl. BTW)

De Zakelijk in Beeld shoot is 1x per maand. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur ons een berichtje.

 

Ontdek naast een Zakelijk in Beeld shoot hoe je jouw brand kunt vergroten. Meer bereik te krijgen of meer te leren over ondernemerschap van Kristel zelf. 

Bekijk hieronder de mogelijkheden:

Podcast kristel van herpt

Beluister de gratis mijn Podcast over schaamteloos jezelf zijn, persoonlijke groei en mijn ondernemers reis. Luister naar verschillende onderwerpen.

branding fotoshoot

Laat je Brand zien! Jij bent je Brand. Ontdek het met een Branding Shoot. Wij nemen je aan de hand mee om je Brand beeld te geven en de beelden in te zetten.

Gratis Masterclass

Ga van Onzichtbaar naar Onweerstaanbaar. Deze Gratis Masterclass is jouw kans om een leven vol empowerment en persoonlijke ontwikkeling te omarmen.

JOUW MOOISTE ZAKELIJKE PORTRETTEN

Geef jezelf de kans om te investeren in échte zakelijk portretten. Want een ding weet ik zeker, die gaan het verschil maken. Als ondernemer maar ook als werk-zoekende is een eerste oogopslag (bijna) bepalend.

Met een professioneel zakelijk portret kan je er weer een tijd tegen aan. Gebruik je foto op de ‘over ons’ pagina op je website, gebruik hem op Linkedin, als profielfoto op WhatsApp en al je andere social media kanalen.

En niet alleen krijg je een super foto van jezelf. Het zal ook een wezenlijke impact hebben op jou. Als ondernemer, als persoon. Daar geloven wij heilig in. Wil jij weten wat het jou kan bieden? Neem contact met ons op!

Zakelijk in Beeld

JE WORDT ZICHTBAAR ALS JE JEZELF LAAT ZIEN! WIJ HELPEN JE MIDDELS EEN ZAKELIJK IN BEELD FOTOSHOOT

Samen met jou gaan we de mooiste foto’s maken die je ooit van jezelf gezien hebt. Waarvan je niet wist dat zij in jou zit.

WORD ZICHTBAAR MET EEN FOTOSHOOT

Jij en jouw brand verdienen het om zichtbaar te zijn. Je verdient het om jezelf in een ander licht te zien. Om te ervaren hoe waardevol je bent en zo je dromen na te jagen. Dan verandert alles!

Of je nou kiest voor een Boudoir fotoshoot, 40+ Portretshoot of wellicht voor een Branding shoot, jij zal hoe dan ook jezelf op een andere manier aankijken. Dan ga je je ook zo voelen, je straalt het uit en heel je omgeving zal het aan je zien. Je krijgt letterlijk vleugels van dit gevoel als je Fotoshoot Ervaring boekt bij ons!

Dat is niet zo zeer omdat wij dat zeggen, maar vele vrouwen die bij ons zijn geweest kunnen dat aan jou vertellen. Lees maar eens een aantal reviews.

zakelijk in beeld
{

"Dat gevoel, dat gun ik iedereen!"

In een ontspannen setting klikt haar camera juist op die momenten dat ik de mooiste kant van mezelf durf te tonen. En de resultaten… die zijn keer op keer verbluffend. Zo verbluffend, dat ik er altijd even heel stil van word en weer blij durf te zijn met mezelf. En dat gevoel, dat gun ik iedereen!

– Audrey (42 jaar)

"Je gaat weer voelen dat je het waard bent."

Na een rotperiode heb ik weer een stukje van mezelf teruggevonden. Ik heb me sindsdien een hele tijd weer mooi gevoeld, en als ik nu momenten heb dat het minder is, kijk ik weer even terug op deze ervaring. Je gaat weer voelen dat je het waard bent en dat is heel inspirerend.

– Judith (45 jaar)

"Ik voelde dat ik er weer stond."

Het vuurtje had ze weer aanwakkerd. Ik voelde dat ik er weer stond. Voelde me krachtig en kon de wereld aan. Gek eigenlijk dat dit kan, door een fotoshoot. Therapie leek dit wel. En dan de resultaten…….! PRACHTIG. Ik liep weer met mijn hoofd in de wolken. Dit ben ik! Nu, iedere keer als ik naar de foto’s kijk, voel ik het vuurtje weer branden. 

– Anita (51 jaar)

“Kristelmagic”

Het begin van de shoot vond ik doodeng, maar als je in de lens van deze vakvrouw kijkt, gebeurt er iets wonderlijks… Kristelmagic!!

– Joyce (39 jaar)

DE IMPACT VAN EEN ZAKELIJK PORTRET

Wat is Zakelijk in Beeld?

Zakelijk in Beeld legt de essentie, sfeer en gezicht van jou of je brand vast. Een complete sfeerimpressie van wie jij bent en wat je wil uitstralen weten wij te vangen op beeld. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden en dat kunnen wij wel weten na ruim 21 jaar fotografie ervaring. 

Waarom is bedrijfsfotografie belangrijk?

Gebruik de Zakelijk in Beeld foto’s als profielfoto op je social media kanalen zoals LinkedIn, Facebook, WhatsApp en Instagram. Ofwel X, YouTube of juist je ChatBot op je website. Ook is een zakelijk portret niet te missen op de ‘Over ons’ pagina. 

Hoe ziet een Zakelijk in Beeld shoot er uit?

Eens per maand hebben we een een Zakelijk in Beeld shootdag. Dan kan je een tijdsblok kiezen waar jij binnen 2 uur een perfect zakelijk portret in de hand hebt. We regelen een kleine ‘touch-up’ voor je haarstyling en make-up, dan hebben we het shoot moment en daarna kun jij je foto’s al kiezen. Diezelfde dag, of de dag erna zal jij je gekozen beelden via de mail ontvangen.

 

Logo Atelier Kristel van Herpt

CONTACT

Atelier Kristel van Herpt
info@kristelvanherpt.com 
0416 23 43 43

Ons Adres
Grotestraat 17a
5141 JM Waalwijk

KvK 84675861
Privacyverklaring  |  
Algemene Voorwaarden

OPENINGSTIJDEN

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Za & Zo Gesloten

Elevate & Embrace | Word lid van de Selflove Community ♡

X