Veel gestelde vragen

Waar vindt de fotoshoot plaats?

Wij hebben een prachtige studio waar wij jouw ervaring vastleggen. In ons Atelier hebben we verschillende ruimtes gecreëerd om diverse beelden te kunnen maken. Het belangrijkste onderdeel van fotografie is licht, gelukkig hebben wij grote raampartijen waar wij graag gebruik van maken.

Ook gebruiken wij af en toe verschillende soorten studiolampen wanneer dat nodig is.

Onze studio is in de Grotestraat 17a te Waalwijk

Op welke dagen is de Studio open?

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag vinden de shoots plaats. We plannen shoots in van 9:00 tot 16:00.

Wil je de Wall-Art of je Treasure Box? Dat kan van 8:30 tot 17:00. Laat ons wel even weten wanneer je lang wil komen!

Wat onderscheid ons van andere fotostudio's?

We willen jou niet veranderen, je bent goed zoals je bent en dat willen we je heel graag laten zien. Doordat we onszelf regelmatig laten coachen, weten we ook precies wat we doen. Bij veel fotografen draait het om hun schoonheidsstandaard en zijn ze vooral bezig met een mooi plaatje.

Bij ons draait alles om jou! Zodat jij gaat zien dat alles er al is en mag je volledig jezelf zijn. Dat zorgt voor een mega grote groei in eigenwaarde, zelfvertrouwen en zelfliefde en dat gunnen we je enorm.

Als jij volledig relaxed en jezelf bent is dat wat van binnen naar buiten straalt. Die echtheid leggen we vast zonder al te veel poespas. Je hebt verder niks nodig, je bent geweldig zoals je bent en als je dat gaat zien, verander jij en de wereld om je heen.

Welke fotoshoot ervaring moet ik kiezen?

Weet je niet goed welke shoot-ervaring je moet kiezen? Plan dan een kennismakingsgesprek in? We leren je op die manier beter kennen en kunnen direct herkennen waar jij aan toe bent. De juiste vragen zullen worden gesteld en we gaan je laagje voor laagje pellen.

We willen je graag helpen om jezelf op een andere manier te gaan zien. We laten je letterlijk in de spiegel kijken en jezelf leren waarderen zoals jij bent. Jouw verhaal is bijzonder, het is niet te vergelijken met het verhaal van een ander.

Wederom is het helemaal aan jou, mag jij je grenzen aangeven en weet je zelf immers het beste wat bij jou past.

Wanneer krijg ik de beelden van de fotoshoot te zien?

Als Kristel of Quinty klaar is met de mooiste foto’s maken, gaan ze direct de foto’s selecteren.  Ondertussen kan je omkleden, je kleding weer inpakken en wat drinken. Daarna gaan we, onder genot van je drankje, de bioscoop in om de beelden te bekijken. Een heel bijzonder moment, soms wat emotioneel maar dan zie je echt waarom je juist nu voor jezelf kiest.

Dan komt het moment dat we samen je Wall-Art of Treasure Box gaan samenstellen. Dit is zo’n bijzonder moment, je gaat jezelf levensgroot aanschouwen. “Ben ik dat?” is de zin die we het meest horen tijdens de reveal. 

Wat is de investering van mijn fotoshoot ervaring?

You become what you believe – Oprah. Dat is precies waar ik heilig van overtuigd ben. Tijd om volledig in jezelf te gaan geloven en te gaan zien dat alles er al is.

Stel je voor: een plek waar jouw ware essentie, jouw unieke schoonheid en innerlijke kracht worden gevierd en vastgelegd. Dit is geen gewone fotosessie waar je in no time weer buiten staat.

Maar een exclusieve fotoshoot beleving waarbij het volledig draait om jou. Professionele visagie en haarstyling, persoonlijk stylingadvies en begeleiding tijdens je shoot beleving zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt, vrij om volledig  jezelf te zijn. Je bent een dagdeel bij ons in de studio en we leggen je volledig in de watten.

De reveal van je portretten in onze prive bios, waar je jezelf  meer dan levensgroot gaat zien, een moment van pure magie, waar je jezelf ziet zoals je nooit eerder deed. Een viering van jouw schoonheid, kracht en essentie.

Deze exclusieve shoot beleving is 350 euro, exclusief producten. Een fine art foto in passepartout is 350 euro. De luxe treasure boxen gaan vanaf 1500 euro en de waanzinnige wallarts gaan vanaf 2200 euro. Deze beelden worden met de tijd steeds waardevoller en waardevoller.

Wat je uitgeeft is helemaal aan jou. Het is onze taak om de mooiste foto’s van jou te maken die je ooit hebt gezien.

Het is mogelijk om in termijnen te betalen.

 

Help! Ik heb nog nooit een fotoshoot gehad...

Geen zorgen, het komt allemaal goed! Met ruim 20 jaar ervaring weet Kristel precies hoe ze jou het beste op beeld kan krijgen. Kristel is ook een heel goed voorbeeld, want ook Quinty ziet direct hoe prachtig jij op beeld komt.

Als je bij ons binnenkomt, gaan we eerst rustig wat drinken en kletsen we wat. Dan lopen we een rondje door de studio en pakken we rustig je kleding uit. Vervolgens ga je de visagie in en zorgen we voor een prachtige, naturel look.

En dan ben je helemaal klaar om op de foto te gaan! Wij kunnen je garanderen dat het prachtig wordt. Wees niet al te gespannen, het komt allemaal goed!

Kan ik van tevoren kennis met jullie maken?

Ja graag! Wij willen jou leren kennen voordat je voor de fotoshoot experience komt. Dan kunnen we een rustig gesprek voeren om te ontdekken wat jij wil. Onder het genot van een kopje koffie of thee hebben we het over jouw levensreis, waar je nu staat in het leven en wat je vanuit hier nog meer wil bereiken.

Geef tijdens het telefoongesprek weten wat jouw behoeften zijn en we plannen direct een kennismakingsgesprek in bij ons in de Studio.

Shit, ik heb ineens uitslag of pukkels!

Dat kan gebeuren en is helemaal niet erg! Dat is helaas de natuur… In de nabewerking kunnen wij dit soort issues oplossen. We verwijderen je pukkels en bijvoorbeeld eczeem zonder dat jij jezelf niet meer herkent.

Ik heb gekozen voor boudoir maar ik weet niet precies wat ik kan verwachten...

Wat tof dat je voor boudoir hebt gekozen! Het wordt gegarandeerd prachtig. Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden om een boudoirshoot in te steken. Denk aan volledig in lingerie, in een mooi wit overhemd of met een laken voor je lichaam. Boudoir is niet perse heel bloot, ook dit heb je namelijk zelf in de hand.

Wel creëeren wij het liefste de illusie dat je naakt op de foto staat. Ondertussen kun je gewoon je lingerie aanhouden als je dat het fijnste vindt. Dan pakken we een wit laken en doen we je bh-bandjes naar beneden. Kristel en Quinty pakken dan de perfecte hoek zodat het net lijkt alsof je naakt wordt gefotografeerd.

Onze studio is een plek waar jij je comfortabel moet voelen en je eigen grenzen aan durft te geven. Want hoe meer ontspannen en relaxt jij bent, hoe mooier de foto’s zullen worden.

Welke kleding moet ik meenemen naar de fotoshoot?

Geen zorgen over je kleding! Wij werken nauw samen met een styliste die samen met ons een styling guide heeft samengesteld. Alle tips en tricks wat betreft kleding, lingerie en schoenen laten we aan jou weten. Heb je een shoot bij ons geboekt? Dan sturen wij zo snel mogelijk de Styling Guide naar je toe. Het allerbelangrijkste in deze is dat je dicht bij jezelf blijft. Draag kleding waar jij je comfortabel in voelt, dan worden de foto’s het allermooist.

Heb je dan nog kledingstress? Laat het ons dan weten middels een telefoontje, appje of mailtje en wij helpen je graag!

Hoe kan ik een fotoshoot ervaring boeken?

Wat tof dat je een shoot bij ons wil doen!

Wij verwijzen je graag door naar de contactpagina, hier staat een inschrijfformulier met de nodige informatie. Vul deze in en dan sta je in ons systeem. Vanuit daar nemen wij contact met je op om jouw verhaal te bespreken.

Wij willen altijd een telefonisch gesprek met jou om naar jouw verhaal te luisteren. Om te ontdekken wie je bent, waar je aan toe bent en wat we precies voor je kunnen betekenen. Ook is dit het eerste moment dat je kan aangeven wat jij wil, wat jij verwacht en uiteraard kun je alle vragen stellen waar je antwoord op nodig hebt.

Wat is inbegrepen bij de fotoshoot ervaring?
  • Een warm welkom met een kop koffie of thee en een persoonlijk gesprek om je op je gemak te laten voelen en  je voor te bereiden op je fotoshoot.
  • Professionele haarstyling en visagie
  • Een onvergetelijke foto-ervaring in onze studio. Waarbij we spelen met natuurlijk licht en coaching in de poses die je het best bij jou passen, waardoor jij je het mooist en zelfverzekerdst voelt.
  • Een krachtige en empowerende ervaring die je het liefst elk jaar weer komt doen. Zodat je steeds weer groeit en dit ook terug ziet op beeld.
  • Een gepersonaliseerde reveal in onze bioscoop om te zien hoe prachtig je beelden zijn geworden. Je kiest alleen de beelden waar jij helemaal verliefd op bent.
Wat kan ik met de beelden doen van de fotoshoot?

Wij bieden een aantal mogelijkheden aan. Te beginnen met een Treasure Box. Dit is een luxe doos met een hoeveelheid foto’s naar wens. De foto’s worden op zeer hoge kwaliteit afgedrukt.

Een andere optie is een Wall-Art naar keuze. Dit zijn prachtige schilderijen waarbij je zelf kan kiezen hoe de samenstelling wordt. Denk aan 4 of 5 verschillende beelden die samen 1 beeld creëren. Of gewoon 1 groot klassiek, stoer of ondeugend beeld voor aan de muur. De keuze is volledig aan jou.

Kijk voor de mogelijkheden eens op deze link. Hierin hebben wij alle Wall-Art mogelijkheden op een rijtje gezet.

Kan ik een fotoshoot cadeau doen?

Wauw wat een tof idee! Dat kunnen we zeker regelen voor jou. Ook in dit geval gaan we het liefst het gesprek aan. Dan bespreken we uitgebreid aan wie je dit cadeau wil doen. Op deze manier kunnen wij het beste een maatwerk cadeau pakket aanbieden.

Is de fotoshoot met visagie en hairstyling?

Jazeker! Wij maken je nog mooier dan je al bent. Wij vinden het belangrijk dat je jezelf bent. Wij hebben 2 ervaren visagistes/haarstylistes rondlopen die haar magie gebruiken. 

In the end draait deze dag om jou! Dus jij bent ook zelf in control. Heb je wensen? Geef het zeker aan ons door want bij een fotoshoot kan visagie en hairstyling niet ontbreken!

Hoe lang duurt een fotoshoot?

Je bent gemiddeld 3 uur bij ons in de Studio. We beginnen met en koffietje, dan een rondje door de studio en dan volgt de visagie. Het shooten zelf zal ongeveer een uurtje in beslag nemen. En dan komt het allerleukste en -mooiste moment: de bioscoop. Neem daar zo lang de tijd voor als dat jij nodig hebt. Het is helemaal jouw feestje, dus laat ons weten wat jij de mooiste foto’s vindt! Dan maken wij er een prachtig eindresultaat van.

Wat kan ik leren vanuit de fotoshoot?

Jij. Bent. Geweldig! Yes, het is echt zo! En alle dierbaren om je heen zullen het beamen. Daarom vragen wij tijdens het telefoongesprek om met je partner, vriendinnen of kinderen te kunnen bellen. Vaak besef je niet hoe belangrijk je voor een ander bent en hoe diegene naar jou kijkt. Voelt dit niet altijd zo? Dan is dit voor jou het moment om bij ons langs te komen. Wij zullen je helemaal duidelijk maken waarom jij voor jezelf mag kiezen en hoe waardevol je bent.

Laten we samen op zoek gaan naar de beste versie van jezelf ♡

 

Krijg ik ook digitale foto's?

Ja, de selectie die jij hebt gemaakt voor je Treasure Box of Wall-Art, krijg je ook als kleine digitale bestanden. Wij werken met een Quantum Cloud Card. Dit is een kaartje (zoals je bankpas) die je op je telefoon legt en zo worden de foto’s op je telefoon gezet. Deze kaart krijg je tijdens het ophalen van je gekozen producten.

 

Mag ik iemand meenemen tijdens de fotoshoot?

Dat mag zeker! Zeker bij shoots die cadeau zijn gegeven, vinden wij het extra leuk als je je partner meeneemt. Ook tijdens het selecteren van de beelden, vinden wij het tof om de partner er bij te hebben.

Je kan er  ook voor kiezen om tijdens de shoot alleen te komen. 

Komen mijn foto's op het internet?

Het liefst delen wij alle prachtige vrouwen, mannen en koppels die bij ons voor de lens komen. Echter delen we alleen jouw foto’s met jouw toestemming, inclusief ondertekening. Wij vragen in de Studio of je ons AVG formulier wil invullen. Hier kun je aangeven of we jouw foto’s mogen gebruiken op onze social media en/of website en wellicht zelfs advertenties.

CONTACT

Atelier Kristel van Herpt
info@kristelvanherpt.com 
0416 23 43 43

Ons Adres
Grotestraat 17a
5141 JM Waalwijk

KvK 84675861
Privacyverklaring  |  
Algemene Voorwaarden

OPENINGSTIJDEN

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Za & Zo Gesloten

RISE | zie jezelf als nooit tevoren | Dé online cursus naar je future self

X