Wall-Art Inspiratie

Wall art Puur

Voor Jogé kwam deze shoot als een verrassing. Haar werkgever had haar deze shoot cadeau gegeven omdat Jogé haar na 5,5 jaar ging verlaten. Samen hebben ze lief en leed gedeeld, is er een warme band ontstaan voor altijd. 

Jogé wilde zichzelf terug zien zoals ze zich van binnen voelt. De afgelopen jaren heeft ze flink aan zichzelf gewerkt. Dit was hét moment om de liefde voor haarzelf te vieren. Na de shoot voelde ze zich rijk, gevuld en nog mooier dan ze had gedacht. ‘Jullie geven mensen zichzelf terug. Ik had niet gedacht dat deze shoot mijn leven zo zou verrijken’. 

personal branding fotoshoot brabant

Wall art Puur

Simone weet wat ze wil. Ze is schrijver, spreker en visionair voor het grote publiek. Haar missie is om vrouwen te empoweren, en ze bij zichzelf is begonnen.

In de laatste 5 jaar heeft ze al meer dan 1500 ondernemers geholpen met de groei van hun bedrijf. Deze powervrouw wilde zichzelf in haar kracht laten vastleggen. Bij Kristel heeft ze ervaren hoe belangrijk beeld is in haar business. De kracht, vrouwelijkheid en het leiderschap dat ze uitstraalt is een echte aanvulling op haar verhaal. 

Wall art “Volmaakt”

Iris kijkt anders naar zichzelf dan anderen dat doen. Veel kritischer. Ze kan zich soms best onzeker voelen. Na ons lang gevolgd te hebben op Social media, maakte ze een afspraak.  Ze had als doel om een ander beeld van zichzelf te kunnen zien.

Meteen bij binnenkomst voelde ze dat ze hier zichzelf mocht en kon zijn. Het voelde als thuiskomen. Het accepteren van jezelf, je flaws omarmen en liefdevol naar jezelf kijken is een reis. Ze kijkt nu vol trots naar wie ze is. Haar eigenwaarde en zelfvertrouwen hebben een flinke opsteker gekregen.

Wall art “Kracht”

Wat een enorm mooi koppel kwam de studio binnenlopen. Samen klopt alles, samen zijn zij één en dat was duidelijk voelbaar. De liefde voor haarzelf mocht nog meer opbloeien en dat is precies wat er gebeurde. 

Samen konden ze zich overgeven aan een ervaring die zoveel impact maakte. En de liefde voor zichzelf en elkaar nog meer liet groeien. Hij ademt haar liefde.

Wall art “Volmaakt”

Alles in het leven mag je vieren. Je mijlpalen, het behalen van je doelen en zelfs het niet behalen van je doelen ;). Het gaat om het proces, de weg er naar toe, niet naar het uiteindelijke doel. Deze vrouw heeft zo hard aan zichzelf gewerkt. Dit was haar kers op de taart. Een overwinning voor zichzelf. 

Contact

Atelier Kristel van Herpt
info@kristelvanherpt.com 
0416 23 43 43

Ons Adres
Grotestraat 17a
5141 JM Waalwijk

KvK 84675861
Privacyverklaring  |  
Algemene Voorwaarden

Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Za & Zo Gesloten

RE-FOCUS | Start je dag gemotiveerd ♡

X