curvy-boudoir-plussize-confident-zelfvertrouwen

CURVY BOUDOIR SHOOT

Curvy & Confident Fotoshoot Ervaring

De boudoir fotoshoot doe je voor jezelf, dat staat voorop. Want hoe mooi is het om uit je comfortzone te stappen en jezelf vast te leggen om voor eens en altijd je onzekerheden opzij te zetten. Iedereen is prachtig juist ook als je wat voller bent, of je jong of wat ouder bent. Je bent geweldig zoals je bent. Je mag trots zijn op je lichaam met curves. Ronde billen, volle borsten, we love curvy, het geeft jouw lichaam prachtige lijnen en vormen. Dus nee, wacht niet tot je de perfecte maat hebt, je bent nu al goed zoals je bent. En als je dat gaat omarmen, kun jij de hele wereld aan. Daarom heet deze shoot Curvy & Confident.

Al meer dan 10 jaar fotografeer ik vrouwen die altijd iets op zichzelf hebben aan te merken. Ik weet dat je het niet tof vindt om gefotografeerd te worden. Ik ken je onzekerheden en excuses. Ik begeleid je door de shoot heen door goed naar jouw lichaam te kijken. Door mijn jarenlange ervaring weet ik precies welke poses goed voor jou werken. Daarom is het zo belangrijk om in een warme, vertrouwde, fijne omgeving terecht te komen. Ook daar zorgen wij voor. Zodat je alles los kunt laten en jouw mooiste kanten perfect naar voren komen en dat zie jij terug in jouw foto’s

“HET LIEFSTE CADEAU DAT JE

JEZELF KUNT GEVEN”

Wij vieren jouw schoonheid, jouw kracht en jouw kwetsbaarheid. Want jij bent goed zoals je nu bent.

Curvy betekent voor ons: mooie vormen waar we graag mee werken, dus niet per definitie “plus size”. Je vrouwelijkheid omarmen na bijvoorbeeld een zwangerschap of tijdens en na de overgang. Je lijf verandert, je wil weer terug naar hoe het vroeger was. Diëten en een gezondere levensstijl helpen niet. Je kunt ontevreden blijven rondlopen en klagen over hoe je het graag anders zou willen zien, daar word je niet perse gelukkiger van.

Accepteren dat je zo nu bent, dat gaat je helpen om gelukkiger te worden met wie jij bent. Want ook met een maatje meer ben je prachtig en dat willen we je graag laten zien.

Onze missie is om je te helpen de vrouw te worden die je altijd al bent geweest – jezelf. We willen dat je de liefde voor jezelf voelt die wij ook zien. We willen dat je straalt van zelfvertrouwen en de kracht voelt. Onze ‘Curvy & Confident’ Boudoir Shoot is er voor jou. Investeer in jezelf en laat ons je helpen om jezelf te zien zoals wij jou zien: prachtig, krachtig en volledig jezelf.

curvy & confident boudoir fotoshoot

Wel Curves en ook Courage? Misschien passen onderstaande opties bij jou! Denk aan een Portret Fotoshoot of neem deel aan onze Community!

Wat past het beste bij jou? 

branding fotoshoot<br />

Ook jouw eigen zaak verdiend het om gezien te worden. Met een exclusieve aanpak helpen wij bij jouw zichtbaarheid.

Shoot beleving kristel van herpt

Alles is er al, het is nu aan jou om het te gaan zien! Wij helpen je graag op weg en geven je handvaten. You can do it ♡ 

selflove community

Embrace & Elevate met gelijkgestemde vrouwen die ook klaar zijn om te groeien. Iedere dag een potje energie!

Kristel van Herpt in lingerie

DIE AANTREKKELIJKE, LIEFDEVOLLE EN KRACHTIGE VROUW ZIT AL IN JOU

Nee, ik heb zelf geen maatje 36/38, eerder maat 40/42 en dus plussize als ik de media moet geloven, haha. Sinds corona ben ik een aantal kilo’s aangekomen en heel eerlijk vind ik mijn borsten nu nog mooier dan voorheen. Ik vind het heerlijk om curvy te zijn, ben er trots op.

Als ik kijk naar foto’s van vroeger was ik veel meer onzeker, terwijl ik toen niks had om onzeker over te zijn. Super strak zat ik in mijn vel en had bij wijze van spreken de hele dag in bikini kunnen paraderen. Toen durfde ik dat niet. Te bang wat een ander van me zou denken.

Inmiddels zitten er behoorlijk wat kilo’s extra aan en ben ik meer zelfverzekerd dan toen ik jonger was. Het is zo fijn als je jezelf volledig accepteert zoals je bent. Dan pas kun je schaamteloos jezelf zijn.

WELKE FOTOSHOOT KIES JIJ?

Luister, we draaien er niet omheen: jij staat centraal. Dus, wat wil je? Een boudoir shoot voor de 40+ power vrouwen die durven te laten zien wie ze zijn, met of zonder dat extra laagje. Te spannend? Geen stress, een portret shoot is dan helemaal jouw ding.

En hé, het is niet alleen iets voor de dames, hè? Mannen, kom erbij! Jullie hebben net zo goed het recht om te stralen en die onzekerheden om te zetten in kracht. Check onze info over de mannen shoot.

Of wat dacht je van een koppel shoot? Vier de liefde, vier elkaar! Hoe vet is het om dat vast te leggen en elke dag naar te kijken? En doe eens gek, kom lang voor een moeder – dochter shoot. Leg die ongelofelijke band vast voor altijd.

Zakelijk meer impact maken? Bam, wij zorgen dat jij knallend start met een branding shoot die helemaal past bij wat jij uit wil stralen. Let’s do this!

HOE WERKT HET?

Onze missie is om jou naar een hoger level te tillen.
Om de best versie van jou terug te zien op beeld, willen we graag weten wat ‘mooi’ voor jou betekent.
Samen gaan we jouw persoonlijke kunst creëren. Zodat je elke dag die energie weer voelt en het je dagelijks een boost geeft.

01.

Kennismakingsgesprek

Het begint allemaal met het kennismakingsgesprek bij ons in de studio of telefonisch. Wij gaan samen met jou op reis naar jezelf, naar jouw kern. Dit kennismakingsgesprek is te gek, vaak krijg je inzichten die je eerder nog niet zag.

02.

Visagie

Dan kom je naar het atelier en kom je in handen van Marieke of Angelique. Zij zien precies wat jij nodig hebt, niet te veel want we willen juist jou in de puurste vorm op beeld krijgen. Alles draait om jou en jij bent in control. Jij bepaald hoe jij je graag terug ziet op de foto’s.

03.

Shoot

Geen zorgen over de poses, wij begeleiden je bij iedere pose die het best bij jou past. Alles doen we voor en we hebben vooral heel veel lol. Want als je plezier hebt, straal je dat ook uit op beeld. Zelfs als je niet lekker in je vel zit, kan dit juist de boost zijn om weer te gaan shinen.

04.

Reveal

Direct na de shoot bekijken we de premiere in onze privé bioscoop. Jezelf levensgroot en onbewerkt zien, heeft mega veel impact. Je zult versteld staan van jezelf. Vervolgens stel je zelf jouw maatwerk Wall-Art, Treasure Box of Album samen.

05.

Pick up party

Zodra jouw Wall-Art en/of Treasure Box en/of Album binnen zijn, maken we een nieuwe afspraak om jou te vieren. Het is zoooo te gek om je foto’s daadwerkelijk vast te houden en te bewonderen.

JIJ BENT F*CKING GEWELDIG!

Je hoeft geen lagen meer af te pellen, je hoeft alleen nog maar te zien hoe f*cking geweldig je bent. Wacht niet tot je denkt dat je perfect gaat zijn, dat punt gaat namelijk nooit komen. Je hoeft niet af te vallen, je hoeft niet te wachten tot je leven een andere wending neemt. Het is nu tijd om jou te vieren in al je schoonheid. Jij bent precies goed als je nu bent!

Curvy fotoshoot bij Kristel van Herpt

DIT IS HET PERFECTE MOMENT OM TE GAAN ERVAREN

DAT ALLES ER AL DIE TIJD AL WAS.

JE HOEFT HET ALLEEN NOG MAAR TE GAAN ZIEN!

{

"Je ontdooit vanzelf en we hebben volop gelachen!"

Wat ik terug zou willen zien op de foto’s? De wijsheid en schoonheid van een (in mijn geval) 50+ vrouw. Omdat ik vind dat iedere vrouw ongeacht welke leeftijd deze bezit en zeker gezien mag worden (en daar zijn ze bij Altelier Kristel van Herpt nou toevallig erg goed in!)

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ – Irma

"Dat heb ik expres niet gedaan"

Heel herkenbaar, ik dacht echt voor de fotoshoot: ik moet echt weken van tevoren in ieder geval op mijn eten gaan letten zodat het eer goed uit gaat zien. Maar dat heb ik expres niet gedaan. Echt als mezelf gekomen, echt jeetje dat voelde goed!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ – Amy

"ik loop weken later nog een beetje op wolkjes"

Ik heb een shoot geboekt via de website, dat was erg gemakkelijk. De informatie vooraf was erg fijn en de shoot zelf helemaal super. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij het team en heb erg veel lol gehad. Het uiteindelijke product is prachtig en ik loop weken later nog een beetje op wolkjes.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ – Renee

"Ik heb me zo verwend gevoeld op deze dag"

Mijn afgelopen jaar stond in het teken van self-care, en jullie zijn hier nu ook onderdeel van. Ik vond het est spannend om mezelf op foto’s te zien maar ik had het volledige vertrouwen dat Kristel hier wat moois van ging maken. Ik heb me zo verwend gevoeld op deze dag. De transformatie begon al in de visagie met Marieke, zij heeft het besten mij naar voren gebracht, zo natuurlijk en puur. De shoot was zo relaxt en wat hebben we tussendoor goede gesprekken gehad. Ik voelde me op en top vrouw en we hebben goed kunnen overleggen over de verschillende poses. De reveal vond ik het allermooiste. Je ziet dan direct het resultaat en kan vanaf dan niet meer wachten om de producten op te halen.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ – Demet

Plan jouw vrijblijvende kennismakingsgesprek

Marieke visagist
Kristel van Herpt in lingerie
poses boudoir fotoshoot
curvy-boudoir-plussize-confident-zelfvertrouwen
Naakt boudoir Waalwijk
Curves billen boudoir fotoshoot

CONTACT

Atelier Kristel van Herpt
info@kristelvanherpt.com 
0416 23 43 43

Ons Adres
Grotestraat 17a
5141 JM Waalwijk

KvK 84675861
Privacyverklaring  |  
Algemene Voorwaarden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

OPENINGSTIJDEN

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Za & Zo Gesloten

ZAKELIJKE PROFIELFOTOSHOOT MAANDAG 5 AUGUSTUS

X