curvy-boudoir-plussize-confident-zelfvertrouwen

Curvy & Confident |

boudoir ervaring

De boudoir fotoshoot doe je voor jezelf, dat staat voorop. Want hoe mooi is het om uit je comfortzone te stappen en jezelf vast te leggen om voor eens en altijd je onzekerheden opzij te zetten. Iedereen is prachtig juist ook als je wat voller bent, of je jong of wat ouder bent. Je bent geweldig zoals je bent. Je mag trots zijn op je lichaam met curves. Ronde billen, volle borsten, we love curvy, het geeft jouw lichaam prachtige lijnen en vormen. Dus nee, wacht niet tot je de perfecte maat hebt, je bent nu al goed zoals je bent. En als je dat gaat omarmen, kun jij de hele wereld aan. Daarom heet deze shoot Curvy & Confident.

Al meer dan 10 jaar fotografeer ik vrouwen die altijd iets op zichzelf hebben aan te merken. Ik weet dat je het niet tof vindt om gefotografeerd te worden. Ik ken je onzekerheden en excuses. Ik begeleid je door de shoot heen door goed naar jouw lichaam te kijken. Door mijn jarenlange ervaring weet ik precies welke poses goed voor jou werken. Daarom is het zo belangrijk om in een warme, vertrouwde, fijne omgeving terecht te komen. Ook daar zorgen wij voor. Zodat je alles los kunt laten en jouw mooiste kanten perfect naar voren komen en dat zie jij terug in jouw foto’s.

 

 

Curvy betekent voor ons: mooie vormen waar we graag mee werken, dus niet per definitie “plus size”. Je vrouwelijkheid omarmen na bijvoorbeeld een zwangerschap of tijdens en na de overgang. Je lijf verandert, je wil weer terug naar hoe het vroeger was. Diëten en een gezondere levensstijl helpen niet. Je kunt ontevreden blijven rondlopen en klagen over hoe je het graag anders zou willen zien, daar word je niet perse gelukkiger van.

Accepteren dat je zo nu bent, dat gaat je helpen om gelukkiger te worden met wie jij bent. Want ook met een maatje meer ben je prachtig en dat willen we je graag laten zien. 

Onze missie is om je te helpen de vrouw te worden die je altijd al bent geweest – jezelf. We willen dat je de liefde voor jezelf voelt die wij ook zien. We willen dat je straalt van zelfvertrouwen en de kracht voelt. Onze ‘Curvy & Confident’ Boudoir Shoot is er voor jou. Investeer in jezelf en laat ons je helpen om jezelf te zien zoals wij jou zien: prachtig, krachtig en volledig jezelf.

 

curvy & confident boudoir fotoshoot

“Het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven”

Wij vieren jouw schoonheid, jouw kracht en jouw kwetsbaarheid. Want jij bent goed zoals je nu bent.

Kristel van Herpt in lingerie

Die aantrekkelijke, liefdevolle en krachtige vrouw zit al in jou.

Nee, ik heb zelf geen maatje 36/38, eerder maat 40/42 en dus plussize als ik de media moet geloven, haha. Sinds corona ben ik een aantal kilo’s aangekomen en heel eerlijk vind ik mijn borsten nu nog mooier dan voorheen. Ik vind het heerlijk om curvy te zijn, ben er trots op. 

Als ik kijk naar foto’s van vroeger was ik veel meer onzeker, terwijl ik toen niks had om onzeker over te zijn. Super strak zat ik in mijn vel en had bij wijze van spreken de hele dag in bikini kunnen paraderen. Toen durfde ik dat niet. Te bang wat een ander van me zou denken.

Inmiddels zitten er behoorlijk wat kilo’s extra aan en ben ik meer zelfverzekerd dan toen ik jonger was. Het is zo fijn als je jezelf volledig accepteert zoals je bent. Dan pas kun je schaamteloos jezelf zijn.

Hoe werkt het?

Onze missie is om jou naar een hoger level te tillen.
Om de best versie van jou terug te zien op beeld, willen we graag weten wat ‘mooi’ voor jou betekent.
Samen gaan we jouw persoonlijke kunst creëren. Zodat je elke dag die energie weer voelt en het je dagelijks een boost geeft.

01.

Kennismakingsgesprek

Het begint allemaal met het kennismakingsgesprek bij ons in de studio of telefonisch. Wij gaan samen met jou op reis naar jezelf, naar jouw kern. Dit kennismakingsgesprek is te gek, vaak krijg je inzichten die je eerder nog niet zag.

02.

Visagie

Dan kom je naar het atelier en kom je in handen van Marieke of Angelique. Zij zien precies wat jij nodig hebt, niet te veel want we willen juist jou in de puurste vorm op beeld krijgen. Alles draait om jou en jij bent in control. Jij bepaald hoe jij je graag terug ziet op de foto’s.

03.

Shoot

Geen zorgen over de poses, wij begeleiden je bij iedere pose die het best bij jou past. Alles doen we voor en we hebben vooral heel veel lol. Want als je plezier hebt, straal je dat ook uit op beeld. Zelfs als je niet lekker in je vel zit, kan dit juist de boost zijn om weer te gaan shinen.

04.

Reveal

Direct na de shoot bekijken we de premiere in onze privé bioscoop. Jezelf levensgroot en onbewerkt zien, heeft mega veel impact. Je zult versteld staan van jezelf. Vervolgens stel je zelf jouw maatwerk Wall-Art, Treasure Box of Album samen.

05.

Pick up party

Zodra jouw Wall-Art en/of Treasure Box en/of Album binnen zijn, maken we een nieuwe afspraak om jou te vieren. Het is zoooo te gek om je foto’s daadwerkelijk vast te houden en te bewonderen.


Jij bent f*cking geweldig.

Je hoeft geen lagen meer af te pellen, je hoeft alleen nog maar te zien hoe f*cking geweldig je bent. Wacht niet tot je denkt dat je perfect gaat zijn, dat punt gaat namelijk nooit komen. Je hoeft niet af te vallen, je hoeft niet te wachten tot je leven een andere wending neemt. Het is nu tijd om jou te vieren in al je schoonheid. Jij bent precies goed als je nu bent!

Curvy fotoshoot bij Kristel van Herpt

Dit is het perfecte moment om te gaan ervaren dat alles er al die tijd al was.
Je hoeft het alleen nog maar te gaan zien!

{

"Dat heb ik expres niet gedaan"

Heel herkenbaar, ik dacht echt voor de fotoshoot: ik moet echt weken van tevoren in ieder geval op mijn eten gaan letten zodat het eer goed uit gaat zien. Maar dat heb ik expres niet gedaan. Echt als mezelf gekomen, echt jeetje dat voelde goed!

– Amy

"Dat gevoel, dat gun ik iedereen!"

In een ontspannen setting klikt haar camera juist op die momenten dat ik de mooiste kant van mezelf durft te tonen. En de resultaten… die zijn keer op keer verbluffend. Zo verbluffend, dat ik er altijd even heel stil van word en weer blij durf te zijn met mezelf. En dat gevoel, dat gun ik iedereen!

– Audrey (42 jaar)

"Je gaat weer voelen dat je het waard bent."

Na een rotperiode heb ik weer een stukje van mezelf teruggevonden. Ik heb me sindsdien een hele tijd weer mooi gevoeld, en als ik nu momenten heb dat het minder is, kijk ik weer even terug op deze ervaring. Je gaat weer voelen dat je het waard bent en dat is heel inspirerend.

– Judith (45 jaar)

"Ik voelde dat ik er weer stond."

Het vuurtje had ze weer aanwakkerd. Ik voelde dat ik er weer stond. Voelde me krachtig en kon de wereld aan. Gek eigenlijk dat dit kan, door een foto-shoot. Therapie leek dit wel. En dan de resultaten…….! PRACHTIG. Ik liep weer met mijn hoofd in de wolken. Dit ben ik! Nu, iedere keer als ik naar de foto’s kijk, voel ik het vuurtje weer branden. 

– Anita (51 jaar)

“Kristelmagic”

Het begin van de shoot vond ik doodeng, maar als je in de lens van deze vakvrouw kijkt, gebeurt er iets wonderlijks… Kristelmagic!!

– Joyce (39 jaar)

Boek jouw shoot ervaring

Marieke visagist
Kristel van Herpt in lingerie
poses boudoir fotoshoot
curvy-boudoir-plussize-confident-zelfvertrouwen
Naakt boudoir Waalwijk
Curves billen boudoir fotoshoot

info@kristelvanherpt.com   ~   Grotestraat 17a, 5141 JM Waalwijk  ~  0416-234343

KvK 84675861  ~  Privacyverklaring  ~  Algemene Voorwaarden