40 plus vrouw portret beleving

40+ Portret Fotoshoot

Revamped shoot BELEVING

Je bent een geweldige vrouw (van boven de 40), bent volop bezig met persoonlijke groei en zelfontdekking en je bent klaar om te gaan vieren wie jij bent. 

Dat kritische stemmetje in je hoofd neemt vaak de overhand. ‘Ik ben niet nog niet waar ik wil zijn, ik voel me niet mooi genoeg en heb ook niet het lijf waar ik naar streef.’ Dus waarom zou ik mezelf willen vastleggen? I get it! Ik ben ook een vrouw en snap precies wat je voelt. Je kunt wachten tot je perfect bent, maar je kunt ook nu al van jezelf houden. Iets waar je veel weerstand voor voelt heb je vaak het hardste nodig. Deze strijd kun je alleen winnen als je jezelf gaat omarmen en accepteren.

Ik geloof dat een fotoshoot meer is dan alleen mooie beelden vastleggen. Als je ziet wat ik zie, dan krijg je vleugels, voel je je de moeite waard en ga je totaal anders in het leven staan. Hoe te gek zou het zijn als je met nog meer liefde naar jezelf kan kijken. Dat je voor jezelf gaat kiezen en dat je vooral gaat zien en ervaren hoe waanzinnig mooi en waardevol je bent.

 

 

De mooiste foto's ooit

Door jezelf open te stellen en je kwetsbaarheid te accepteren, begint jouw reis naar nog meer zelfliefde en eigenwaarde. Je ziel staat weer in vuur en vlam als je de magie van de shoot beleeft. Samen met jou gaan we de mooiste foto’s maken die je ooit van jezelf gezien hebt. Waarvan je niet wist dat hij/zij in jou zit.

Een foto zegt zoveel meer dan duizend woorden en wanneer je jezelf na de shoot terug ziet in onze bioscoop zie je pas echt wat jouw schoonheid is. Die zit al in jou en ik laat jou dat zien.

classy fotoshoot brabant

“Het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven”

Wij vieren jouw schoonheid, jouw kracht en jouw kwetsbaarheid. Want jij bent goed zoals je nu bent.

Sinds ik de 40 ben gepasseerd, groeide mijn liefde voor 40 plus vrouwen.

We vallen tussen het wal en het schip, niet piep meer, maar ook niet oud.

En wat me vooral opviel is dat je als 40+ vrouw behoorlijk word afgeserveerd. We worden vervangen voor jonger en strakker. In de werkomgeving maar ook in de relatie. En ho eens, dit geldt zeker niet voor iedereen he. Maar dit deed me beseffen dat vrouwen boven de 40 wel een opsteker kunnen gebruiken. Je weer mooi en aantrekkelijk voelen. Uit elkaar knallen van zoveel zelfliefde. Dat kan elke vrouw gebruiken, maar zeker vrouwen boven de veertig.

Daarom is die tijd voor jezelf zoooo belangrijk. Zet jezelf op de eerste plaats, dat doen je pubers ook namelijk, dat mag jij van hen leren (als je kinderen hebt natuurlijk). Maar ook als je ze niet hebt, is het enorm belangrijk om jezelf naar voren te schuiven. Je kunt altijd rennen voor anderen, maar wanneer ren jij voor jezelf? Jarenlang heb je gezorgd voor alles en iedereen om je heen. Daarom is het tijd om nu voor jezelf te zorgen. Je niet te storten op je werk, maar gaan ervaren hoe waardevol je bent. Als je je mooi voelt, dan ben je op je mooist.

Hoe werkt het?

Onze missie is om jou naar een hoger level te tillen.
Om de best versie van jou terug te zien op beeld, willen we graag weten wat ‘mooi’ voor jou betekent.
Samen gaan we jouw persoonlijke kunst creëren. Zodat je elke dag die energie weer voelt en het je dagelijks een boost geeft.

01.

Kennismakingsgesprek

Het begint allemaal met het kennismakingsgesprek bij ons in de studio of telefonisch. Wij gaan samen met jou op reis naar jezelf, naar jouw kern. Dit kennismakingsgesprek is te gek, vaak krijg je inzichten die je eerder nog niet zag.

02.

Visagie

Dan kom je naar het atelier en kom je in handen van Marieke of Angelique. Zij zien precies wat jij nodig hebt, niet te veel want we willen juist jou in de puurste vorm op beeld krijgen. Alles draait om jou en jij bent in control. Jij bepaald hoe jij je graag terug ziet op de foto’s.

03.

Shoot

Geen zorgen over de poses, wij begeleiden je bij iedere pose die het best bij jou past. Alles doen we voor en we hebben vooral heel veel lol. Want als je plezier hebt, straal je dat ook uit op beeld. Zelfs als je niet lekker in je vel zit, kan dit juist de boost zijn om weer te gaan shinen.

04.

Reveal

Direct na de shoot bekijken we de premiere in onze privé bioscoop. Jezelf levensgroot en onbewerkt zien, heeft mega veel impact. Je zult versteld staan van jezelf. Vervolgens stel je zelf jouw maatwerk Wall-Art, Treasure Box of Album samen.

05.

Pick up party

Zodra jouw Wall-Art en/of Treasure Box en/of Album binnen zijn, maken we een nieuwe afspraak om jou te vieren. Het is zoooo te gek om je foto’s daadwerkelijk vast te houden en te bewonderen.


Omarm het ouder worden.

Je kunt blijven wachten tot je perfect bent, met een investering in jezelf kun je ook nu al van jezelf houden. Dus gooi al die excuses overboord en ga deze beleving aan. Je zult versteld staan van jezelf. Want ja, of je nu boven de 40, 50, 60, 70, 80, 90 of 100 bent, elke leeftijd is prachtig. Omarm het ouder worden, omarm je krachtige, kwetsbare en liefdevolle jij en voel je weer een lekker wijf.

Vier de liefde voor jezelf met een 40+ fotoshoot

Dit is het perfecte moment om te gaan ervaren dat alles er al die tijd al was.
Je hoeft het alleen nog maar te gaan zien!

{

"Dat gevoel, dat gun ik iedereen!"

In een ontspannen setting klikt haar camera juist op die momenten dat ik de mooiste kant van mezelf durft te tonen. En de resultaten… die zijn keer op keer verbluffend. Zo verbluffend, dat ik er altijd even heel stil van word en weer blij durf te zijn met mezelf. En dat gevoel, dat gun ik iedereen!

– Audrey (42 jaar)

"Je gaat weer voelen dat je het waard bent."

Na een rotperiode heb ik weer een stukje van mezelf teruggevonden. Ik heb me sindsdien een hele tijd weer mooi gevoeld, en als ik nu momenten heb dat het minder is, kijk ik weer even terug op deze ervaring. Je gaat weer voelen dat je het waard bent en dat is heel inspirerend.

– Judith (45 jaar)

"Ik voelde dat ik er weer stond."

Het vuurtje had ze weer aanwakkerd. Ik voelde dat ik er weer stond. Voelde me krachtig en kon de wereld aan. Gek eigenlijk dat dit kan, door een foto-shoot. Therapie leek dit wel. En dan de resultaten…….! PRACHTIG. Ik liep weer met mijn hoofd in de wolken. Dit ben ik! Nu, iedere keer als ik naar de foto’s kijk, voel ik het vuurtje weer branden. 

– Anita (51 jaar)

“Kristelmagic”

Het begin van de shoot vond ik doodeng, maar als je in de lens van deze vakvrouw kijkt, gebeurt er iets wonderlijks… Kristelmagic!!

– Joyce (39 jaar)

Plan jouw vrijblijvende kennismakingsgesprek

boudoir portret waalwijk
branding fotoshoot waalwijk
boudoir fotografie brabant
Review Kristel van Herpt Desiree
high end boudoir shoot
portretshoot kristel van herpt

Contact

Atelier Kristel van Herpt
info@kristelvanherpt.com 
0416 23 43 43

Ons Adres
Grotestraat 17a
5141 JM Waalwijk

KvK 84675861
Privacyverklaring  |  
Algemene Voorwaarden

Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Za & Zo Gesloten

RE-FOCUS | Start je dag gemotiveerd ♡

X