fbpx

Empowering fotoshoot voor 40+ vrouwen

Het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven. 

“Na jaren onzeker te zijn geweest over mijn lichaam was het tijd om hier mee af te rekenen.”

Ik nodig je uit voor een transformerende en empowering fotoshoot, waardoor je je in een heel ander licht gaat zien. Een licht dat schijnt op jouw mooie, positieve en krachtige kant. Het meest makkelijke is om jezelf naar beneden te halen, jezelf elke dag dat verhaal te vertellen dat je niet goed genoeg bent, dat je nog wil afvallen of je rimpels weg wil laten spuiten. Met deze shoot veranderen we jouw verhaal, jouw zelfbeeld en je eigenwaarde. Ben jij klaar voor een boost aan zelfvertrouwen en wil je afrekenen met die negatieve verhalen ?  Laat ons je helpen. Het ontwikkelen van nog meer zelfliefde, brengt magie voor altijd!  

 

 

40+vrouw, sensuele fotoshoot

Je bent een prachtige vrouw. Je hebt iets te vieren. Je hebt iets meegemaakt. En dat wil je afsluiten. Of je wilt jezelf een cadeau geven dat je stiekem ook wel spannend vindt. Maar je weet ook dat je het waard bent. Je vind dat je gezien mag worden. En stiekem ben je ook wel trots op jezelf.

Je wilt jezelf graag vastleggen. Zoals je echt bent. Mooi, sterk, kwetsbaar, vol wijsheid. Een vrouw met bezieling. Als je in de spiegel kijkt zie je dat soms ook. Maar je kent niemand die echt diep kan vastleggen wie je ten volste bent.

Wij leggen je vast. Omdat je zo mooi bent, omdat je gezien mag worden. En omdat ik weet dat jij dit verdient. Meer dan iedereen, meer dan een ander. Jouw kracht, wijsheid, kwetsbaarheid.

We prikken door je heen. Geen maskers. Wel schoonheid. Echtheid. Jouw volmaaktheid ♡

Tijdens de shoot ontstaat er magie. Ga jij open en komt er iets naar boven. We leggen dit vast. Een onvergetelijk moment. Waarop je echt in beeld komt zoals de hele wereld jou mag zien. En je ook jezelf mag zien.

Waarom je deze empowerende fotoshoot

wil ervaren ?

 • Om jezelf in een nieuw licht te zien, waar de focus ligt op je mooie en positieve kanten. Door jezelf anders te gaan zien, straal je dat uit en trek je meteen positievere dingen aan in het leven.

 

 •  Om nog meer zelfvertrouwen en zelfliefde te ontwikkelen. Je kunt daar nooit genoeg van hebben. Je gaat steeds weer naar een next level als je meer zelfliefde voelt.

 •  Om van de vrouw te houden die je in de spiegel aankijkt

 

 • Om te ervaren dat wij er voor je zijn, je ervaart een sisterhood. Samen vieren we jou, we laten je zien dat je prachtig bent net als alle andere vrouwen. Samen kunnen wij de wereld veranderen als we 

 • Om volledig jezelf te mogen en kunnen zijn. Je leven echt te gaan leven, zonder beperkingen en zonder overtuigingen op wie je bent. Focus on the positive.  

 • Om je mega waardevol te voelen, dát gevoel is priceless

 • Om te vieren dat je geweldig bent zoals je bent!

   

  Inmiddels hebben we al honderden vrouwen gefotografeerd.

  50+ en dan een boudoir shoot? Jaaaa, juist met 50+!! Kristel weet je zo goed te “vangen”. Ze doet dit op zo’n manier waarbij je helemaal jezelf kan zijn en je op je allermooist op de foto komt. Het geeft een ongelooflijke boost. Na jaren onzeker te zijn over mijn lichaam was het tijd om hier mee af te rekenen. Ik ben mooi, ik mag er zeker zijn! Dat is niet aan leeftijd gebonden, dit zou elke vrouw zich zelf moeten gunnen!

  Sandra Kars

  Vanaf het moment dat ik de site van Kristel bekeek en contact maakte was het een bijzondere en fantastische reis naar de aller allermooiste foto’s  van mezelf. Persoonlijk emailcontact met Toontje, geruststellend over al mijn onzekerheden, superlief en bovenal informatief en veel tips. De shoot was geweldig, zoveel energie, zoveel aandacht, zoveel strokes, zoveel passie, ik kwam er stralend van zelfvertrouwen en energiek van terug. Een week later de reveal, emotioneel, prachtig, was ik dat?, zo krachtig en zo raak op de foto gezet. Intens, kracht, zachtheid, kwetsbaarheid en schoonheid voorbereid door geweldige Marieke en vastgelegd door zoveel talent van Kristel. Daarna verzameld in mijn eigen prachtige fotobox. Ik heb genoten en geniet er nog elke dag van. Vanaf 1 oktober komen de vergrotingen in mijn roze slaapkamer. Dit is precies wat ik nodig had en mezelf cadeau heb gedaan. Ik gun dit elke vrouw en voel me een wandelend reclame bord. Hopelijk volgen veel van mijn vriendinnen omdat ik het ze zo gun.

  Rielle

  Na een periode van hard werken en de onzekerheid rondom Covid stond ik op een soort kruispunt in mijn leven, doorgaan zoals het was of verder kijken en andere keuzes maken, die andere keuzes hadden ook te maken met een nieuwe relatie.

  Om vooruit te kijken, op dat kruispunt, besloot ik mezelf te laten fotograferen, om vanuit een andere blik maar mezelf te kijken, wat straal ik uit, wat zie ik?

  Hoe vaak kijken we niet in de spiegel, maar wat zien we dan echt? Waarschijnlijk kijken we superkritisch naar onszelf, tenminste ik wel, of zien we wat we wel/niet willen zien?!

  Door de fotoshoot kon ik mezelf zijn, met de juiste aanwijzingen van Kristel en haar team en een beetje afleiding…

  Het resultaat laat me mezelf zien zoals ik mezelf vaak voel en ben maar nooit zo terug zag.

  Door het oog van de lens jezelf zien is zo mooi!

  Dat is waarom het me zo raakte toen ik het resultaat zag, en ik geloof dat meer vrouwen dit zo hebben ervaren.

  Durf naar jezelf te kijken hoe je echt bent en je op dat moment in het leven staat, in alle schoonheid, dat gun ik iedereen.

  Mijn keuzes zijn gemaakt, niet alleen door de foto’s maar het heeft me letterlijk doen inzien dat de kracht én de kwetsbaarheid op de foto’s de juiste emoties zijn die ik nodig had.

  Nogmaals lady’s, dank voor jullie mooie werk met elkaar! 

  Channah

  Kriebels in mijn buik. Spannend! Oh nee, wat ga ik doen? Dit durf ik niet! Koude handen, spanning in mn buik en toch stapte ik in mijn auto en ging op weg naar Waalwijk.
  En weet je waarom? Omdat ik wil zieners anderen in mij zien maar ik zelf nog niet. Omdat ik afgelopen jaar heb geleerd mijzelf in de ogen te kijken en mij te leren verbinden met mijzelf en daardoor met anderen. Niet makkelijk, wel avontuurlijk deze reis! En deze stap, deze shoot is voor mij een symbool. Het markeert verandering, acceptatie van alle facetten van mijzelf. Mijn kracht maar ook mijn kwetsbaarheid. Iets waar ik steeds naar terug kan kijken als de reis die ik maak soms moeilijk is.

  En lieve vrouwen! Wat zijn jullie fantastisch. Ik werd met open armen ontvangen. We hadden een prachtig, open en kwetsbaar gesprek. Jullie namen alle tijd voor me. Echt, ik heb geen seconde spijt gehad van deze keus! In de foto’s zie ik zoveel van mijzelf. Steeds als ik er naar kijk raakt het mij. Het geeft mij de power om door te gaan als ik op wil geven. Gewoon, omdat ik het waard ben. En als ik daaruit leef kan ik dat ook doorgeven aan alle andere mooie vrouwen die op mijn pad komen!
  Dank jullie wel!

  Joanne

  (Ik wist niet dat ik zo mooi kon zijn)

  Toen ik de ”Boven de 40 en prachtig” boodschap van Kristel voorbij zag komen en de prachtige foto’s zag die daar bij stonden nam ik mij voor om hiervoor te gaan sparen.

  Met mijn prachtige beroep als verloskundige , 4 prachtige kinderen die (nu) op eigen benen kunnen staan is het een druk leven. Maar nu wilde ik wel eens een cadeautje voor mezelf.

  Het was een heerlijke dag; ik werd helemaal in de watten gelegd. Lieve mensen om me heen, waarbij ik me helemaal op mijn gemak voelde. Net dat beetje meer!

  Eerlijk gezegd wist ik niet dat ik zo mooi kan zijn! De fotoshoot gaf me een boost, zelfvertrouwen. Natuurlijk ben ik wie ik ben (nu misschien minder mooi gestyled dan op de foto), en natuurlijk weet ik “schoonheid zit van binnen”. Da’s het belangrijkste!! 

  Ik wens iedere vrouw deze ervaring toe!

  Het is gewoon heerlijk: om even geen mama of verloskundige te zijn maar gewoon Simone!  

   

  Simone

  Met deze shoot laten we voelen en zien hoe mooi je bent. En niet alleen van buiten. Samen gaan we op zoek naar dat wat jij belangrijk vind in jouw leven. Wat jij van jezelf wil terug zien. Dat wat jij van jezelf wil terug zien verankeren we in een wall art of mooie box. Zodat je elke dag met nog meer zelfvertrouwen de deur uitloopt. Dat je je niet meer laat tegen houden, omdat je juist voelt dat er veel meer voor je mogelijk is. De shoot is 350 euro inclusief : 

  Voorbereiding

  Voor jouw shoot hebben we eerst een kennismakingsgesprek. Zo luisteren we naar jouw verhaal en zijn we benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen.

  1 uur Fotoshoot

  Relax het is niet jouw taak om fotogeniek te zijn, dat is mijn taak. Ik coach je door de fotoshoot. Alle poses en uitdrukkingen doe ik voor je voor.

  Visagie

  Jouw fotoshoot is inclusief professionele visagie en haarstyling. Je zult je een bekendheid voelen. Onze visagiste zorgt ervoor dat jij er op je mooist uitziet. Ze blijft altijd heel dicht bij jou. 

  Keuze maken

  Direct na de shoot bekijken we jouw  waanzinnige foto’s in onze cinema. Dit is hét moment om jouw allermooiste foto’s te kiezen. Waar zou jij jezelf in je huis terug willen zien ? In je woonkamer of in de keuken ? Samen creëren we jouw unieke kunst. Je kunt daarnaast ook jouw schatkist met foto’s kiezen. De shoot is exclusief producten. 

  info@kristelvanherpt.com     |    Grotestraat 17a 5141 JM Waalwijk    |     +31416234343