fbpx

Empowering fotoshoot

Het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven. 

“Na afloop was ik high van geluk. Verliefd op mezelf geloof ik

Empowering fotoshoot voor 40+ vrouwen 

Je bent een prachtige vrouw (van boven de 40) je voelt dat het nu jouw tijd is.
Tijd om te gaan zien hoe geweldig je bent. 

‘Ik wil eerst nog afvallen, ik ben niet fotogeniek of ik ben hier te oud voor’. Geloof me, iedere vrouw heeft deze struggles, ook ik. Ik wil je laten zien dat deze overtuigingen niet kloppen. Je bent geweldig zoals je nu bent. Jij mag jezelf in al je schoonheid gaan zien en niet alleen jij, de hele wereld mag jou gaan zien zoals je echt bent. Wie je diep van binnen bent.
Precies dat leggen we vast.

Tijdens de shoot vieren we jou. We vieren je kracht, je kwetsbaarheid, je vrouw zijn, gewoon alles aan jou. Na deze shoot ga je jezelf in een ander licht zien. Ben jij er klaar voor om vol liefde naar jezelf te kijken ?

 

 

40+vrouw, sensuele fotoshoot
  • Voel jij dat het nu jouw tijd is ?

 

  •  Wil je met nog meer liefde naar jezelf kunnen kijken en ook je imperfecties omarmen ?
  •  Ben je een vrouw boven de 40 en voel je dat er meer in je zit dan je nu in de spiegel ziet ?

 

  • Wil jij je vrij voelen van dat innerlijke kritische stemmetje ?

 

  • Kun je wel een zelfvertrouwenboost gebruiken?

     

  • Investeer jij in jezelf voor maar €350  voor deze shoot experience (inclusief visagie & haarstyling) ?

 

Deze prachtige vrouwen boven de 40 gingen je voor :

Monique

Boven de 40 en prachtig was de shoot waar mijn oog op viel. Maar ik ben al 54, is dat niet te oud vroeg ik nog.

Hoe spannend vond ik het toen ik binnen kwam bij Kristel en hoe snel ging alles als vanzelf. De shoot was voor mij behoorlijk buiten mijn comfort zone. Ik ben het gewoon niet gewend om zelf eens het middelpunt te zijn.

Kristel weet de mooiste versie van jezelf vast te leggen en dat is zo bijzonder! Echt een moment van ‘wauw, ben ík dit?’ Zó gaaf!

Na afloop van de shoot zat ik in de auto en spontaan zei ik hardop: wauw, wat is dít gaaf!!

De visagie, foto’s, de coaching, echt een boost voor je zelfvertrouwen. Mijn wall-art hangt inmiddels aan de muur en het nog steeds overheerst het ‘wauw’ gevoel.

Dit is het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven❣️

Janneke

De foto’s van mijn boudoirshoot mogen zien was een grote trip op zelf-liefde. Pure magie. Na afloop was ik high van geluk. Verliefd op mezelf geloof ik.

Al bij de eerse twee foto’s viel m’n mond open van verbazing. Wat ik zag was meer dan prachtig. Bij de derde foto, een close-up van m’n gezicht, rolden de tranen over m’n wangen. WTF zei ik. Ik keek naar rechts en m’n vriendin had net als ik tranen in haar ogen. Ze zei met een grote lach “Ja, dat ben jij”. En terwijl de ene naar de andere foto op dat grote scherm verscheen bleven de tranen komen. Mijn glimlach werd groter en groter. 

Pure liefde voor mezelf, dat is wat ik voelde.

Na de laatste foto werd de champagne ontkurkt. En begon het feestje opnieuw. Bij elke foto vlogen de superlatieven over tafel. Mijn kracht. Mijn zachtheid. Mijn sensualiteit. Mijn gevoeligheid. En mijn seksuele energie. Het was allemaal vastgelegd. Mijn rondingen gevormd door mijn smalle taille en volle heupen. Mijn billen. Mijn benen. Mijn haren. En de blik in mijn ogen. Het werd allemaal bewonderd.

Vier vrouwen die de schoonheid van één van hen vierden. Die MIJN schoonheid vierden. Het was fantastisch om te mogen voelen hoe het is als vrouwen naast elkaar staan. Elkaar naar grote hoogte tillen. Ze lieten mij zweven. Het was één groot warm bad. En in dit alles voelde ik me een sexy goddess.

Dit was zoveel meer dan gewoon een fotoshoot. Het was DE belichaming van wat ik drie jaar geleden in gang heb gezet. DE belichaming van de vrouw in mij die is wakker geworden. En in al die euforie kon ik zien wat zoveel mensen om mij heen al heel lang zien. Ik ben meer dan prachtig. Van binnen en van buiten. Ik ben goud. En niet minder dan dat.

Self confidence is the best outfit rock it and own it”

1 uur Fotoshoot

Relax het is niet jouw taak om fotogeniek te zijn, dat is mijn taak. Ik coach je door de fotoshoot. Alle poses en uitdrukkingen doe ik voor je voor.

Voorbereiding

Voor jouw shoot hebben we eerst een kennismakingsgesprek. Zo luisteren we naar jouw verhaal en zijn we benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen.

Visagie

Jouw fotoshoot is inclusief professionele visagie en haarstyling. Je zult je een bekendheid voelen. Onze visagiste zorgt ervoor dat jij er op je mooist uitziet.

Keuze maken

Direct na de shoot bekijken we jouw  waanzinnige foto’s in onze cinema. Dit is hét moment om jouw allergaafste foto’s te bestellen, foliobox, wall-art of album. 

Als je voelt : JA, nu is het mijn tijd en ik investeer €350 in mijzelf.

Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

info@kristelvanherpt.com     |    Grotestraat 17a 5141 JM Waalwijk