Revamped |

40+ VROUW PORTRET BELEVING

Ben je klaar om jezelf te omarmen, alle rollen die je vervult opzij te zetten en het authentieke ‘jij’ te vieren? Met onze unieke ‘Revamped’ 40+ Vrouw Portret Beleving nodigen we je uit om een diepere verbinding met jezelf aan te gaan en jouw schoonheid te vieren, precies zoals je bent.

Als vrouw van boven de 40 hebben we zoveel rollen te vervullen. Maar wie ben je los van die rollen? Welk verhaal vertel je jezelf elke dag? Is het een verhaal dat je kracht geeft, of een dat je naar beneden haalt? Bij ‘Revamped’ nodigen we je uit om dat verhaal opnieuw te schrijven, om het positieve te omarmen en het minder prettige te laten voor wat het is.

We weten allemaal hoe makkelijk het is om verhalen te vertellen die je zelfvertrouwen ondermijnen. Het zijn deze verhalen die je weerhouden van voluit leven, schaamteloos jezelf te zijn, van jezelf liefhebben, van het ervaren van je eigen kracht en onafhankelijkheid. Bij ‘Revamped’ willen we je helpen die verhalen te doorbreken en jezelf te zien zoals je werkelijk bent: prachtig, krachtig en uniek.

De ‘Revamped’ 40+ Vrouw Portret Beleving is meer dan een fotoshoot. Het is een transformatieproces. Het is een kans om jezelf op een nieuwe manier te zien, om je unieke schoonheid te omarmen, en om te beginnen aan een nieuw hoofdstuk van zelfliefde en zelfacceptatie.

Ben je klaar om jezelf opnieuw te ontdekken? Ben je klaar om jezelf te vieren, precies zoals je bent? Neem vandaag nog contact op en laten we samen aan deze prachtige reis beginnen.

 

Betrap jij jezelf er ook op dat je vaak voor anderen aan het zorgen bent?

Dat jij niet op die eerste plaats staat. Laat ons je helpen om een nieuw liefdevol verhaal te gaan schrijven, een verhaal vol liefde. Dat jouw mooie binnenkant, doorstraalt naar je buitenkant. Dat je uit je eigen schaduw stapt en in het licht gaat staan. Zodat je gaat voelen hoe waardevol je bent. Dat is thuiskomen bij jezelf.

“Het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven”

Wij vieren jouw schoonheid, jouw kracht en jouw kwetsbaarheid. Want jij bent goed zoals je nu bent.

Sinds ik de 40 ben gepasseerd, groeide mijn liefde voor 40 plus vrouwen.

We vallen tussen het wal en het schip, niet piep meer, maar ook niet oud.

En wat me vooral opviel is dat je als 40+ vrouw behoorlijk word afgeserveerd. We worden vervangen voor jonger en strakker. In de werkomgeving maar ook in de relatie. En ho eens, dit geldt zeker niet voor iedereen he. Maar dit deed me beseffen dat vrouwen boven de 40 wel een opsteker kunnen gebruiken. Je weer mooi en aantrekkelijk voelen. Uit elkaar knallen van zoveel zelfliefde. Dat kan elke vrouw gebruiken, maar zeker vrouwen boven de veertig.

Daarom is die tijd voor jezelf zoooo belangrijk. Zet jezelf op de eerste plaats, dat doen je pubers ook namelijk, dat mag jij van hen leren (als je kinderen hebt natuurlijk). Maar ook als je ze niet hebt, is het enorm belangrijk om jezelf naar voren te schuiven. Je kunt altijd rennen voor anderen, maar wanneer ren jij voor jezelf? Jarenlang heb je gezorgd voor alles en iedereen om je heen. Daarom is het tijd om nu voor jezelf te zorgen. Je niet te storten op je werk, maar gaan ervaren hoe waardevol je bent. Als je je mooi voelt, dan ben je op je mooist.

Hoe werkt het?

Om het mooiste in jou naar boven te halen, willen we graag weten wat mooi voor jou betekent.

Samen gaan we jouw kunst creëren. Zodat je elke dag die energie weer voelt.

01.

Telefoongesprek

Het begint allemaal met het telefoongesprek met Anita. Zij gaat samen met jou op reis naar jezelf, naar jouw kern. Dit telefoongesprek is zo te gek, vaak krijg je inzichten die je eerder nog niet zag.

02.

Visagie

Dan kom je naar het atelier en kom je in handen van Marieke. Zij voelt precies wat jij nodig hebt. Alles draait om jou en jij bent in control.

03.

Shoot

Je hoeft echt niks zelf te verzinnen. Zodra je bij ons binnenkomt, zien wij welke poses het beste bij je passen. Alles doen we voor en we hebben vooral heel veel lol. Want als je plezier hebt, straal je dat ook uit op beeld. Zelfs als je niet lekker in je vel zit, kan dit juist de boost zijn om weer te gaan shinen.

04.

Reveal

Direct na de shoot gaan we samen jouw kunst ontwerpen in onze bioscoop. Jezelf levensgroot en onbewerkt zien, heeft mega veel impact. Je zult versteld staan van jezelf.

05.

Pick up party

Zodra jouw wall art en/of treasure box klaar zijn, maken we een nieuwe afspraak om jou te vieren. Het is zoooo te gek om je foto’s daadwerkelijk vast te houden en te bewonderen.


Omarm het ouder worden.

Je kunt blijven wachten tot je perfect bent, maar je kunt ook nu al van jezelf houden. Dus gooi al die excuses overboord en ga deze beleving aan. Je zult versteld staan van jezelf. Want ja, of je nu boven de 40, 50, 60, 70, 80, 90 of 100 bent, elke leeftijd is prachtig. Omarm het ouder worden, omarm je krachtige, kwetsbare en liefdevolle jij en voel je weer een lekker wijf.

Dit is het perfecte moment om te gaan ervaren dat alles er al die tijd al was.
Je hoeft het alleen nog maar te gaan zien!

Graag nemen we je mee op deze fantastische reis naar jezelf, waar jouw eigenwaarde en gevoel van zelfliefde ‘sky high’ zal gaan! 

* dit betreft alleen de shoot zonder wall art of treasure box. Niet te gebruiken met andere acties of giftcertificaten. 

boudoir portret waalwijk
branding fotoshoot waalwijk
boudoir fotografie brabant
boudoir fotoshoot kristel van herpt
high end boudoir shoot
portretshoot kristel van herpt
{

"Dat gevoel, dat gun ik iedereen!"

In een ontspannen setting klikt haar camera juist op die momenten dat ik de mooiste kant van mezelf durft te tonen. En de resultaten… die zijn keer op keer verbluffend. Zo verbluffend, dat ik er altijd even heel stil van word en weer blij durf te zijn met mezelf. En dat gevoel, dat gun ik iedereen!

– Audrey (42 jaar)

"Je gaat weer voelen dat je het waard bent."

Na een rotperiode heb ik weer een stukje van mezelf teruggevonden. Ik heb me sindsdien een hele tijd weer mooi gevoeld, en als ik nu momenten heb dat het minder is, kijk ik weer even terug op deze ervaring. Je gaat weer voelen dat je het waard bent en dat is heel inspirerend.

– Judith (45 jaar)

"Ik voelde dat ik er weer stond."

Het vuurtje had ze weer aanwakkerd. Ik voelde dat ik er weer stond. Voelde me krachtig en kon de wereld aan. Gek eigenlijk dat dit kan, door een foto-shoot. Therapie leek dit wel. En dan de resultaten…….! PRACHTIG. Ik liep weer met mijn hoofd in de wolken. Dit ben ik! Nu, iedere keer als ik naar de foto’s kijk, voel ik het vuurtje weer branden. 

– Anita (51 jaar)

“Kristelmagic”

Het begin van de shoot vond ik doodeng, maar als je in de lens van deze vakvrouw kijkt, gebeurt er iets wonderlijks… Kristelmagic!!

– Joyce (39 jaar)

Boek jouw shoot ervaring

info@kristelvanherpt.com   ~   Grotestraat 17a, 5141 JM Waalwijk  ~  0416-234343
KvK 84675861  ~  Privacyverklaring  ~  Algemene Voorwaarden

40 plus fotoshoot waalwijk

Gratis Magazine voor de 40+ vrouw

Wij hebben een super gaaf magazine gemaakt, vol met 40+ vrouwen. Lees wat deze vrouwen hebben meegemaakt, waar ze sterker van zijn geworden. En natuurlijk staat het magazine ook vol met prachtige foto’s van deze vrouwen.

You have Successfully Subscribed!