moeder kind fotoshoot

Unconditional love |

OUDER MET KIND FOTOSHOOT

Soms vergeten we hoe bijzonder onze band met onze kinderen is. We worden zo opgeslokt door de dagelijkse drukte en stress, dat we vergeten om stil te staan bij de liefde die we voor elkaar voelen. Deze fotoshoot is een moment om dit weer te voelen en te ervaren. Veel kinderen en volwassenen worstelen met hun zelfbeeld en vinden het moeilijk om zichzelf te accepteren zoals ze zijn. Tijdens deze fotoshoot krijgen jullie de kans om te zien hoe mooi jullie zijn en om te geloven in jezelf en in elkaar.

Het vastleggen van de liefde tussen ouder en kind

..is een krachtige ervaring die jullie band kan versterken en jullie kan helpen om elkaar beter te begrijpen. Het is een ervaring die jullie voor altijd zullen koesteren en die jullie zal helpen om anders naar jezelf en elkaar te kijken. Ons team zal jullie begeleiden en ervoor zorgen dat jullie deze ervaring voor altijd in jullie hart zullen dragen. Het is een ervaring die jullie zal helpen om te beseffen hoeveel liefde er tussen jullie is en om deze liefde te koesteren voor altijd.

moeder dochter fotoshoot

“Het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven”

Wij vieren jouw schoonheid, jouw kracht en jouw kwetsbaarheid. Want jij bent goed zoals je nu bent.

moeder zoon fotoshoot

Kinderen zijn trots op hun ouders en andersom.

Zelfs als ze al uit huis zijn, is het toch geweldig om elke dag naar hem of haar te kijken, door de wall art die er in huis hangt. Zo voel en zie je elke dag die onvoorwaardelijke liefde.

Als ik terug kijk naar foto’s van mijn moeder, denk ik altijd zag ze er toen zo uit? In mijn hoofd zie ik de moeder zoals ze nu is en niet hoe ze vroeger was. Ik kan me haar niet eens voor me halen hoe ze er 20 jaar geleden uit zag. Maar als ik het weer zie, denk ik oja….

Hoe werkt het?

Onze missie is om jou naar een hoger level te tillen.
Om de best versie van jou terug te zien op beeld, willen we graag weten wat ‘mooi’ voor jou betekent.
Samen gaan we jouw persoonlijke kunst creëren. Zodat je elke dag die energie weer voelt en het je dagelijks een boost geeft.

01.

Kennismakingsgesprek

Het begint allemaal met het kennismakingsgesprek bij ons in de studio of telefonisch. Wij gaan samen met jou op reis naar jezelf, naar jouw kern. Dit kennismakingsgesprek is te gek, vaak krijg je inzichten die je eerder nog niet zag.

02.

Visagie

Dan kom je naar het atelier en kom je in handen van Marieke of Angelique. Zij zien precies wat jij nodig hebt, niet te veel want we willen juist jou in de puurste vorm op beeld krijgen. Alles draait om jou en jij bent in control. Jij bepaald hoe jij je graag terug ziet op de foto’s.

03.

Shoot

Geen zorgen over de poses, wij begeleiden je bij iedere pose die het best bij jou past. Alles doen we voor en we hebben vooral heel veel lol. Want als je plezier hebt, straal je dat ook uit op beeld. Zelfs als je niet lekker in je vel zit, kan dit juist de boost zijn om weer te gaan shinen.

04.

Reveal

Direct na de shoot bekijken we de premiere in onze privé bioscoop. Jezelf levensgroot en onbewerkt zien, heeft mega veel impact. Je zult versteld staan van jezelf. Vervolgens stel je zelf jouw maatwerk Wall-Art, Treasure Box of Album samen.

05.

Pick up party

Zodra jouw Wall-Art en/of Treasure Box en/of Album binnen zijn, maken we een nieuwe afspraak om jou te vieren. Het is zoooo te gek om je foto’s daadwerkelijk vast te houden en te bewonderen.

Vier de liefde samen met de mensen van wie je het meeste houd.

Er is niets zo bijzonder als de onvoorwaardelijke liefde tussen ouder en kind. Met een fotoshoot kun je dit gevoel koesteren en voor altijd bij je dragen. Een gevoel dat met de jaren alleen maar sterker wordt, zowel voor jou als voor je kinderen. Het vastleggen van deze liefde is een waardevolle ervaring die je nooit meer wilt vergeten. En wat is er mooier dan dit samen te doen, met de mensen die je het meest dierbaar zijn? Vier de liefde die je voor jezelf en je gezin voelt en maak deze herinnering onvergetelijk.

ouder kind fotoshoot

Jullie liefde, jullie lach, jullie moment – onvergetelijk en onvervangbaar.”

{

"Dat gevoel, dat gun ik iedereen!"

In een ontspannen setting klikt haar camera juist op die momenten dat ik de mooiste kant van mezelf durft te tonen. En de resultaten… die zijn keer op keer verbluffend. Zo verbluffend, dat ik er altijd even heel stil van word en weer blij durf te zijn met mezelf. En dat gevoel, dat gun ik iedereen!

– Audrey (42 jaar)

"Je gaat weer voelen dat je het waard bent."

Na een rotperiode heb ik weer een stukje van mezelf teruggevonden. Ik heb me sindsdien een hele tijd weer mooi gevoeld, en als ik nu momenten heb dat het minder is, kijk ik weer even terug op deze ervaring. Je gaat weer voelen dat je het waard bent en dat is heel inspirerend.

– Judith (45 jaar)

"Ik voelde dat ik er weer stond."

Het vuurtje had ze weer aanwakkerd. Ik voelde dat ik er weer stond. Voelde me krachtig en kon de wereld aan. Gek eigenlijk dat dit kan, door een foto-shoot. Therapie leek dit wel. En dan de resultaten…….! PRACHTIG. Ik liep weer met mijn hoofd in de wolken. Dit ben ik! Nu, iedere keer als ik naar de foto’s kijk, voel ik het vuurtje weer branden. 

– Anita (51 jaar)

“Kristelmagic”

Het begin van de shoot vond ik doodeng, maar als je in de lens van deze vakvrouw kijkt, gebeurt er iets wonderlijks… Kristelmagic!!

– Joyce (39 jaar)

Boek jouw shoot ervaring

moeder en dochter fotoshoot waalwijk
moeder dochter portret shoot
familie fotoshoot waalwijk
fotoshoot met gezin
moeder met dochter fotoshoot
portretshoot kristel van herpt

info@kristelvanherpt.com   ~   Grotestraat 17a, 5141 JM Waalwijk  ~  0416-234343

KvK 84675861  ~  Privacyverklaring  ~  Algemene Voorwaarden