fbpx

Boudoir
Fotoshoot

“Verliefd worden op jezelf is niet egoïstisch of ijdel, het maakt je onverwoestbaar.”

Een boudoir shoot bij mij is niet ordinair of goedkoop. Ik wil je fotograferen op je vrouwelijkst. Je geeft je letterlijk bloot.

Het maakt niet uit hoe oud je bent, hoe je eruit ziet of welke maat je draagt. Dit lichaam is het enige lichaam dat je zult hebben in dit leven. Je kunt het haten of ervan houden, jij hebt die keuze. Een boudoir shoot is kwetsbaar, je lichaam speelt een grote rol in deze shoot. Alle lichamen zijn prachtig of je nu smaller bent of juist wat voller. Door je helemaal bloot te geven, voel je je vrijer. Alles mag er zijn.

Al meer dan 10 jaar fotografeer ik vrouwen die altijd iets op zichzelf hebben aan te merken. Ik weet dat je het niet leuk vindt om gefotografeerd te worden. Ik ken je onzekerheden en excuses. Door je alle poses voor te doen en je door de shoot te begeleiden zul je zien dat je geweldige foto’s krijgt en dat de shoot een feestje wordt.

Als je een shoot voor jezelf doet, voel je je mooi. Je voelt je gezien en gehoord. Door deze ervaring voel je je bevrijd van alle negatieve dingen die je tegen jezelf zegt. De muur die je hebt opgebouwd, zie ik tijdens de shoot afbrokkelen. De liefde voor jezelf groeit en je loopt met 10x meer zelfvertrouwen de deur uit na de shoot.

Je kunt jezelf geen groter cadeau geven. Vier de liefde voor jezelf. Ik kan niet wachten om samen met jou de mooiste foto’s te maken die je ooit van jezelf hebt gezien.

Wil je een boudoir shoot samen met je partner doen ? Klik hier voor de koppel fotoshoot.

“Show me the most damaged parts of your soul, and I will show you how it still shines like gold” ~ Nikita Gill

– Marcus Garvey

Consultatie

Tijdens een telefoongesprek of emailwisseling bespreken we wat je graag voor foto’s zou willen. Wil je portretten of ga je liever voor een boudoir shoot ?

Voorbereiding

Ik help je met wat je het beste mee kunt nemen naar de shoot qua kleding. In de stylingguide die ik je per mail stuur zul je alle tips vinden. 

Visagie & haarstyling

Jouw fotoshoot is inclusief professionele visagie en haarstyling. Je zult je een bekendheid voelen. Onze visagiste zorgt ervoor dat jij er op je mooist uitziet.

2,5 uur Fotoshoot

Relax het is niet jouw taak om fotogeniek te zijn, dat is mijn taak. Ik coach je door de fotoshoot. Alle poses en uitdrukkingen doe ik voor je voor.

Keuze maken

Na de shoot bekijken we jouw waanzinnige resultaat in onze private cinema. De meeste mensen kunnen geen keuze maken omdat alle foto’s zo gaaf zijn. Wat je koopt is helemaal aan jou. 

Foliobox of uitvergroting

Ongeveer een week of 2 na de bestelsessie kun je je fotos’, foliobox of wall-art ophalen.  Hele grote wall-arts kom ik bij je thuis afleveren en ophangen!

Vier de liefde voor jezelf

De shoot is inclusief visagie & haarstyling. Een heerlijk verwenmoment waarvan je zou willen dat onze visagiste elke ochtend bij je langs zou kunnen komen. Je voelt je mooi en dan zijn we nog niet begonnen met de shoot. De shoot is altijd super relaxed omdat ik weet hoe gespannen je kunt zijn. Alle poses en gezichtsuitdrukkingen doe ik voor zodat je je geen enkel moment ongemakkelijk voelt. Je zult steeds meer van de shoot gaan genieten. Na de shoot loop je met 10x meet zelfvertrouwen de studio uit en dat zie je aan je uitstraling. 

Direct na de shoot bekijken we jouw foto’s op een groot scherm in onze bioscoop. Vol verbazing en trots zul je naar je foto’s kijken. “WAUW! Ben ik dat?” Als je je foto’s allemaal hebt bekeken en nog een keer hebt bekeken, kies je welke foto’s je graag wil hebben. De reveal is echt jouw moment! Het voelt zo te gek om waanzinnige foto’s van jezelf te zien. Elke keer als je je foto’s bekijkt, voel je weer die boost van zelfvertrouwen. 

De shoot inclusief visagie & haarstyling is € 350, hier zijn nog geen producten bij inbegrepen. 

 

Veel gestelde vragen

Mag ik een vriendin meenemen naar de shoot ?

Natuurlijk mag je iemand meenemen als je je dan fijner voelt. Uiteraard mag je de shoot ook alleen doen. Wij zorgen ervoor dat je relaxed bent tijdens de shoot.

Kan ik alleen de digitale bestanden krijgen?

Er is geen verschil tussen de digitale bestanden of afdrukken. Je krijgt bij het digitale bestand een afdruk in passepartout 18x24cm.  Voor de prijs maakt het niet uit of je alleen de digitale bestanden wil.

Hoe lang duurt het voordat de shoot en de foto’s klaar zijn?

In totaal duurt dat 4 – 6 weken. Zorg ervoor dat je dus op tijd boekt mocht het een cadeautje zijn voor iemand.

Waarom zijn de prijzen zo hoog ?

Ik sta voor de kwaliteit die ik lever. Zowel voor de shoot als voor de foto’s. We werken met professionals en hoogwaardige producten. De shoot beleving is uniek, je gaat met een andere kijk op jezelf naar huis en elke keer als je je foto’s bekijkt, voel je weer die zelfvertrouwenboost.

Is boudoir helemaal naakt ?

Dat kan, maar hoeft niet. Het gaat er mij om dat je zo vrouwelijk mogelijk gefotografeerd word. Dat hoeft niet perse naakt te zijn. Ik hou van classy foto’s. Er zullen geen ordinaire foto’s bijzitten.

 

Wat anderen zeggen

Dit was een dag waarbij alle aandacht even voor mij was. Toen ik dat besefte viel er een muur van me af, nog nooit had ik mezelf op deze manier laten zien.Ineens gingen de foto’s als een speer en zat ik er helemaal in.

Sterker nog ik kon er niet meer mee stoppen. Wat een bijzondere dag en wat een vrouw die Kristel samen met Roos.Met tranen in de ogen liep ik dichterbij de fotowand.

Ontroerd, trots en kwetsbaar was ik door alles wat ik zag en daarbij ervaarde.  Ik kon me haast niet voorstellen dat ik dit was.Maar na het goed bekijken van de foto’s besefte ik dat ik Maud op een hele ander manier kon bekijken.Een intens, warm gevoel was dat… onbeschrijfbaar.‘’ Mijn gedachten zaten zo vastgeroest in alles dat er was. En zo geobsedeerd in alles wat er moest zijn. Dat ik mijzelf geen ruimte gaf om te bestaan.’’

 

Maud

“De shoot zelf was ontspannen er hing een prettige sfeer. Voelde me meteen op mijn gemak bij jou, je geeft aanwijzingen laat me lachen en weet de perfecte foto’s te schieten. Op het moment zit ik in een hele mooie training de Ghandi, hierin ben ik bezig liefdevol naar mezelf te kijken. Ik vond mezelf nooit mooi of belangrijk genoeg. Om zonder make up of filters op de foto te gaan was uit mijn comfortzone. Toen ik jouw oproep zag wist ik dat het zo moest zijn. Zo mooi toen ik de beelden voor het eerst zag. Ik ben mooi zoals ik ben, puur natuur. Geen oordelen over mezelf niet kijken naar de mogelijke min punten. Mezelf geaccepteerd zoals ik ben. Loslaten van de oordelen over jezelf en andere maakt je vrij van veel negatieve gedachten. Ik ben gaan lopen, mijn eigen weg en ik voel me vrij.”

Pascalle

Iedere vrouw zou dit moeten doen. Jezelf weer op de eerste plaats zetten. Zelf heb ik 4 kinderen en ik ben degene die er het vaakst bij in schiet. Deze tijd was helemaal van mij. Ik voelde me gezien en gehoord. Toen ik thuis kwam na de shoot voelde in me zo mooi, en toch schoot ik meteen weer in mijn oude rol. ‘Mam, heb je € 5 ? Mam, ik heb drinken geknoeid… Mam kun je me helpen ?’ In mijn gedachten beleefde ik steeds weer die shoot ochtend. En dus kon ik alles beter aan. Dit gevoel en het terug denken aan de shoot bleef echt dagen hangen, heerlijk! 

Met volle verbazing heb ik naar mijn foto’s gekeken. Ik heb echt wel voldoende zelfvertrouwen, maar door deze shoot is dat nog meer geworden. Dat werkt op alle vlakken door ook in mijn onderneming.”

Helly

“Het was een out of my comfortzone shoot, maar het was echt amazing. Kristel laat je op en top vrouw voelen samen met haar top team. Verandert een foto naar a peace of art.”

Lynsey

info@kristelvanherpt.com     |    Grotestraat 17a 5141 JM Waalwijk   | +31630386112