billen boudoir shoot

BOUDOIR SHOOT

Becoming me Boudoir

De boudoir fotoshoot doe je voor jezelf, dat staat voorop. Want hoe mooi is het om uit je comfortzone te stappen en jezelf vast te leggen om voor eens en altijd je onzekerheden opzij te zetten. Iedereen is prachtig of je nu smaller bent of juist wat voller, je maat is geen issue en of je nu jong of wat ouder bent. Je bent geweldig zoals je bent. Door je helemaal bloot te geven tijdens jouw boudoir fotoshoot, voel je je vrijer. Alles mag er zijn.

Al meer dan 10 jaar fotografeer ik vrouwen die altijd iets op zichzelf hebben aan te merken. Ik weet dat je het niet tof vindt om gefotografeerd te worden. Ik ken je onzekerheden en excuses. Ik begeleid je door de shoot heen door goed naar jouw lichaam te kijken. Door mijn jarenlange ervaring weet ik precies welke poses goed voor jou werken. Daarom is het zo belangrijk om in een warme, vertrouwde, fijne omgeving terecht te komen. Ook daar zorgen wij voor. Zodat je alles los kunt laten en jouw mooiste kanten perfect naar voren komen en dat zie jij terug in jouw foto’s.

Iedere vrouw heeft haar eigen goud en kracht die gevierd mag worden, ongeacht je leeftijd, maat of vorm. Wij geloven dat iedere vrouw het verdiend om gezien, gehoord én gevierd te worden zoals ze is. Daarom is deze fotoshoot beleving  speciaal ontworpen om elke vrouw te helpen haar ware schoonheid te ontdekken, te omarmen en te vieren. Dit is niet te vergelijken met een selfie of een fotoshoot waar je binnen no time weer klaar bent en het alleen om de foto’s draait.

Onze missie is om je te helpen de vrouw te worden die je altijd al bent geweest – jezelf. We willen dat je de liefde voor jezelf voelt die wij ook zien. We willen dat je straalt van zelfvertrouwen en de kracht voelt. Onze ‘Becoming Me’ Boudoir Shoot is er voor jou, om je te helpen jezelf te zien zoals wij jou zien: prachtig, krachtig en uniek.

LATEN WE JOUW SCHOONHEID VIEREN

Ben je klaar om de prachtige vrouw die je bent te omarmen? De shoot is inclusief visagie, haarstyling, stylingguide én onthulling van jouw waanzinnige beelden in onze privé-bioscoop. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek, en laten we samen de vrouw vieren die jij op dit moment bent.

DIT IS HET PERFECTE MOMENT OM TE GAAN ERVAREN

DAT ALLES ER AL DIE TIJD AL WAS.

JE HOEFT HET ALLEEN NOG MAAR TE GAAN ZIEN!

IS EEN BOUDOIR FOTOSHOOT IETS VOOR JOU?

Door de afgelopen jaren ben je haar misschien uit het oog verloren, zij wil weer gezien en gehoord worden. Samen met jou gaan wij jouw vleugels uitslaan en zo kom je een hele andere kant van jezelf tegen. Een kant die je nog niet kende, je vrouwelijke kant, je sensuele kant, jouw allermooiste versie. En als je haar ziet, in haar pure vorm, ga je nog meer van haar houden. Ga je liever zijn tegen je lijf dan ga je nog meer stralen en knal je uit elkaar van zelfvertrouwen.

Het is wel oké om jezelf op de eerste plaats te zetten, het is wel oké om jezelf groot in je woonkamer of slaapkamer te hangen, het is wel oké om van jezelf te houden. Jij bent de belangrijkste persoon in je leven, als jij je super goed voelt, werkt dat aanstekelijk op je hele omgeving. Zo verspreid je nog meer positieve energie.

Inmiddels hebben we al duizenden vrouwen gefotografeerd en vele levens zien veranderen. Is het nu jouw tijd? Er zijn maar een paar plekjes beschikbaar.

Kristel van Herpt boudoir fotoshoot

Naast de fantastische Boudoir Fotoshoot bieden we nog veel meer aan. 

Ontdek wat ATELIER Kristel van Herpt nog meer aanbiedt:

Podcast kristel van herpt

Embrace your Curves, because they are pretty & awesome! Laat jezelf zien want je bent perfect zoals je bent!

Shoot beleving kristel van herpt

Naast jezelf in het zonnetje te zetten, is ook je relatie daar soms aan toe. Geef je liefde een boost middels een fotoshoot!

Gratis Masterclass

Ook jouw eigen zaak verdient het om gezien te worden. Met een exclusieve aanpak helpen wij bij jouw zichtbaarheid.

WELKE FOTOSHOOT SLUIT BIJ JOU AAN?

Jouw wensen en behoeften zijn onze prioriteit, vandaar dat we verschillende shoots aanbieden. Een boudoir shoot is voor de vrouw die open staat om een laagje van zichzelf af te pellen. Is dat nog net een stapje te ver, dan is een portret fotoshoot perfect voor jou. 

Uiteraard gaat het niet altijd alleen om haar, hij heeft ook een stem, hij heeft ook zijn onzekerheden en de ambitie om te groeien als persoon. Lees meer informatie over de shoot voor mannen.

Of kom samen voor een koppel shoot, vier de liefde, vier jullie relatie! Hoe bijzonder is dat om vast te leggen en vervolgens dagelijks terug te zien op een Wall-Art piece. Ook een moeder en dochter shoot is waanzinnig waardevol. Leg de onbeschrijfelijke band tussen jullie vast, voor eeuwig.

Heb je een onderneming of ben je bezig met een personal brand, dan staan wij te springen om jou een vliegende start te geven met een gepaste branding shoot.

HOE WERKT HET?

Onze missie is om jou naar een hoger level te tillen.
Om de best versie van jou terug te zien op beeld, willen we graag weten wat ‘mooi’ voor jou betekent.
Samen gaan we jouw persoonlijke kunst creëren. Zodat je elke dag die energie weer voelt en het je dagelijks een boost geeft.

01.

Kennismakingsgesprek

Het begint allemaal met het kennismakingsgesprek bij ons in de studio of telefonisch. Wij gaan samen met jou op reis naar jezelf, naar jouw kern. Dit kennismakingsgesprek is te gek, vaak krijg je inzichten die je eerder nog niet zag.

02.

Visagie

Dan kom je naar het atelier en kom je in handen van Marieke of Angelique. Zij zien precies wat jij nodig hebt, niet te veel want we willen juist jou in de puurste vorm op beeld krijgen. Alles draait om jou en jij bent in control. Jij bepaalt hoe jij je graag terug ziet op de foto’s.

03.

Shoot

Geen zorgen over de poses, wij begeleiden je bij iedere pose die het best bij jou past. Alles doen we voor en we hebben vooral heel veel lol. Want als je plezier hebt, straal je dat ook uit op beeld. Zelfs als je niet lekker in je vel zit, kan dit juist de boost zijn om weer te gaan shinen.

04.

Reveal

Direct na de shoot bekijken we de premiere in onze privé bioscoop. Jezelf levensgroot en onbewerkt zien, heeft mega veel impact. Je zult versteld staan van jezelf. Vervolgens stel je zelf jouw maatwerk Wall-Art, Treasure Box of Album samen.

05.

Pick up party

Zodra jouw Wall-Art en/of Treasure Box en/of Album binnen zijn, maken we een nieuwe afspraak om jou te vieren. Het is zoooo te gek om je foto’s daadwerkelijk vast te houden en te bewonderen.

BOUDOIR FOTOSHOOT BEHIND THE SCENES

JIJ BENT F*CKING GEWELDIG!

Je hoeft geen lagen meer af te pellen, je hoeft alleen nog maar te zien hoe f*cking geweldig je bent. Wacht niet tot je denkt dat je perfect gaat zijn, dat punt gaat namelijk nooit komen. Je hoeft niet af te vallen, je hoeft niet te wachten tot je leven een andere wending neemt. Het is nu tijd om jou te vieren in al je schoonheid. Jij bent precies goed als je nu bent!

“A beautiful truth about life is you can be both a work in progress and a masterpiece at the same time!”

Boudoir fotoshoot 40 plus vrouw

“HET MOOISTE CADEAU DAT JE

JEZELF KUNT GEVEN”

Wij vieren jouw schoonheid, jouw kracht en jouw kwetsbaarheid. Want jij bent goed zoals je nu bent.

{

"De rode draad hier: (zelf)liefde!"

Wat een bijzondere ervaring met vooral bijzonder mooie mensen. Ze zorgen voor een hoop gezelligheid en zijn allemaal onwijs goed in hun vak. De rode draad hier: (zelf)liefde!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ – Nadia

"Mijn eigen ik ontmoet en aan durven kijken"

Wat een geweldige ervaring, eindelijk durf en mag ik mijn innerlijke schoonheid, kracht en vrouwzijn om armen.
Even een dag voor mij!! Mijn eigen ik ontmoet en aan durven kijken. De ervaring wordt mogelijk gemaakt door een top team met allemaal lieve, mooie enthousiaste dames!! Die hun vak heel goed vervullen!!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ – Cindy

"Een heel stuk verder in t mijzelf op NR 1 zetten."

In een opwelling een shoot geboekt bij Kristel, en t was een fantastische ervaring! Zoveel gezelligheid en warmte ontvangen van enorm leuke vrouwen. Met niet alleen geweldige foto’s als resultaat, maar ook een heel stuk verder in t mijzelf op nr 1 zetten. Een absolute aanrader voor iedereen! 5 sterren zijn er eigenlijk heel veel te weinig! Kristel, Marieke & Destiny: dank jullie wel, uit de grond van mijn hart!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ – Marleen

“Ik vond het zo’n enorm bijzondere ervaring”

Ik vond het zo’n enorm bijzondere ervaring. Alsof waar ik naar kijk nog moet landen in mezelf, dat ik zo mooi ben. Ik heb er geen woord voor wat ik voel. Heel nieuw. Marieke had echt gelijk. Jezelf op deze manier te zien brengt rust. En zelfvertrouwen. Duizend maal dankjewel 🙏🏼🍀💋

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ – Stephanie

Plan jouw vrijblijvende kennismakingsgesprek

Marieke visagist
Kristel van Herpt in lingerie
poses boudoir fotoshoot
Boudoir Waalwijk 40 plus
Naakt boudoir Waalwijk
Boudoir Kristel van Herpt fotografie

CONTACT

Atelier Kristel van Herpt
info@kristelvanherpt.com 
0416 23 43 43

Ons Adres
Grotestraat 17a
5141 JM Waalwijk

KvK 84675861
Privacyverklaring  |  
Algemene Voorwaarden

OPENINGSTIJDEN

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Za & Zo Gesloten

RISE | zie jezelf als nooit tevoren | Dé online cursus naar je future self

X