Forever |

KOPPEL BELEVING FOTOSHOOT ERVARING

Je hebt het druk met je dagelijks leven, dat je vaak vergeet om echt de tijd te nemen voor elkaar. Bij ons in het atelier weten we als geen ander hoe belangrijk het is om af en toe stil te staan bij de liefde en passie die je voor elkaar voelt.

Stel je eens voor..

Jij en je partner, stralend en vol vertrouwen, genietend van elkaars zijn. We willen jullie de kans geven om de liefde te vieren en te laten groeien als nooit tevoren.

Als ervaringsdeskundige kan ik je vertellen dat het werkt! Met mijn eigen gezin van zes kinderen hebben we het allemaal meegemaakt. We raakten verstrikt in ons eigen leven en vergaten om samen te genieten. Maar toen we samen voor de camera stonden, voelde het alsof we weer voor het eerst verliefd werden. Het was een onvergetelijke ervaring die ons dichter bij elkaar bracht dan ooit tevoren.

Bij ons in het atelier laten we jullie niet alleen zien hoe mooi jullie zijn, maar ook hoe uniek en bijzonder jullie zijn als koppel. We willen dat jullie de kans krijgen om te stralen en te schitteren, zodat jullie samen een onvergetelijke ervaring kunnen beleven. Want laten we eerlijk zijn, er is niets belangrijker dan de liefde die we delen met de mensen die het dichtst bij ons staan.

Dus waar wacht je nog op? Pak je partner bij de hand en laat ons jullie helpen om de liefde te vieren en te laten groeien! Met onze passie en expertise zorgen we ervoor dat jullie een ervaring hebben om nooit te vergeten. Samen creëren we magie!

“Het mooiste cadeau dat je elkaar kunt geven”

Wij vieren jullie liefde voor elkaar en verankeren dat voor altijd. 

Je relatie vieren

Wauw, wat is het toch geweldig om samen met jouw geliefde te vieren wat jullie hebben overwonnen en meegemaakt. En bij Forever Portret bieden wij dé manier om die kriebels en dat verliefde gevoel weer helemaal terug te laten komen.

We krijgen keer op keer kippenvel van de verhalen die we horen van mannen die onze portretbeleving hebben ondergaan. Ze vertellen ons dat het beter werkt dan relatietherapie! Het is zo geweldig om te zien hoe onze beleving kan bijdragen aan het versterken van jullie liefde en verbondenheid.

En stel je eens voor, elke dag die prachtige wall art aan de muur zien hangen en daarmee jullie liefde aankijken. Het is een blijvende herinnering aan wat jullie samen hebben, iets om altijd bij je te dragen.

Samen creëren we iets bijzonders en maken we van jullie liefde een onvergetelijke herinnering.

Hoe werkt het?

Om het mooiste in jou naar boven te halen, willen we graag weten wat mooi voor jou betekent.

Samen gaan we jouw kunst creëren. Zodat je elke dag die energie weer voelt.

01.

Telefoongesprek

Het begint allemaal met het telefoongesprek met Anita. Zij gaat samen met jou op reis naar jezelf, naar jouw kern. Dit telefoongesprek is zo te gek, vaak krijg je inzichten die je eerder nog niet zag.

02.

Visagie

Dan kom je naar het atelier en kom je in handen van Marieke. Zij voelt precies wat jij nodig hebt. Alles draait om jou en jij bent in control.

03.

Shoot

Je hoeft echt niks zelf te verzinnen. Zodra je bij ons binnenkomt, zien wij welke poses het beste bij je passen. Alles doen we voor en we hebben vooral heel veel lol. Want als je plezier hebt, straal je dat ook uit op beeld. Zelfs als je niet lekker in je vel zit, kan dit juist de boost zijn om weer te gaan shinen.

04.

Reveal

Direct na de shoot gaan we samen jouw kunst ontwerpen in onze bioscoop. Jezelf levensgroot en onbewerkt zien, heeft mega veel impact. Je zult versteld staan van jezelf.

05.

Pick up party

Zodra jouw wall art en/of treasure box klaar zijn, maken we een nieuwe afspraak om jou te vieren. Het is zoooo te gek om je foto’s daadwerkelijk vast te houden en te bewonderen.

Graag nemen we je mee op deze fantastische reis naar jezelf, waar jouw eigenwaarde en gevoel van zelfliefde ‘sky high’ zal gaan! 

* dit betreft alleen de shoot zonder wall art of treasure box. Niet te gebruiken met andere acties of giftcertificaten.

boudoir portret waalwijk
de liefde vieren fotoshoot
intuïtieve fotoshoot
boudoir zakelijk brabant
koppel fotoshoot waalwijk
portretshoot kristel van herpt
{

"Dat gevoel, dat gun ik iedereen!"

In een ontspannen setting klikt haar camera juist op die momenten dat ik de mooiste kant van mezelf durft te tonen. En de resultaten… die zijn keer op keer verbluffend. Zo verbluffend, dat ik er altijd even heel stil van word en weer blij durf te zijn met mezelf. En dat gevoel, dat gun ik iedereen!

– Audrey (42 jaar)

"Je gaat weer voelen dat je het waard bent."

Na een rotperiode heb ik weer een stukje van mezelf teruggevonden. Ik heb me sindsdien een hele tijd weer mooi gevoeld, en als ik nu momenten heb dat het minder is, kijk ik weer even terug op deze ervaring. Je gaat weer voelen dat je het waard bent en dat is heel inspirerend.

– Judith (45 jaar)

"Ik voelde dat ik er weer stond."

Het vuurtje had ze weer aanwakkerd. Ik voelde dat ik er weer stond. Voelde me krachtig en kon de wereld aan. Gek eigenlijk dat dit kan, door een foto-shoot. Therapie leek dit wel. En dan de resultaten…….! PRACHTIG. Ik liep weer met mijn hoofd in de wolken. Dit ben ik! Nu, iedere keer als ik naar de foto’s kijk, voel ik het vuurtje weer branden. 

– Anita (51 jaar)

“Kristelmagic”

Het begin van de shoot vond ik doodeng, maar als je in de lens van deze vakvrouw kijkt, gebeurt er iets wonderlijks… Kristelmagic!!

– Joyce (39 jaar)

Boek jouw shoot ervaring

info@kristelvanherpt.com   ~   Grotestraat 17a, 5141 JM Waalwijk  ~  0416-234343
KvK 84675861  ~  Privacyverklaring  ~  Algemene Voorwaarden

40 plus fotoshoot waalwijk

Gratis Magazine voor de 40+ vrouw

Wij hebben een super gaaf magazine gemaakt, vol met 40+ vrouwen. Lees wat deze vrouwen hebben meegemaakt, waar ze sterker van zijn geworden. En natuurlijk staat het magazine ook vol met prachtige foto’s van deze vrouwen.

You have Successfully Subscribed!