fbpx

Koppel
Fotoshoot

Een loveshoot doen samen met je liefde is waanzinnig. De liefde voor elkaar vieren en voor altijd koesteren. Echt de tijd nemen voor elkaar. Tijdens de shoot voel je weer hoe je je voelde toen je hem of haar voor het eerst zag. 

 

Samen deze ervaring delen is magsich. De liefde voor jezelf én elkaar versterkt. Je innerlijke criticus sus je, na het zien van de foto’s groeit je zelfvertrouwen. Niet alleen bij jou maar ook bij je partner. En zo loop je samen op wolkjes de studio uit ♡ 

 

“I love you not only for what you are, but for what I am when I’m with you.”

Consultatie

Tijdens een telefoongesprek bespreken we wat je graag voor foto’s zou willen. Wil je portretten of ga je liever voor een boudoir shoot ?

Voorbereiding

Ik help je met wat je het beste mee kunt nemen naar de shoot qua kleding. We hebben meerdere malen telefonisch contact en bereiden zo jouw fotoshoot heel persoonlijk voor.

Visagie & haarstyling

Jouw fotoshoot is inclusief professionele visagie en haarstyling. Je zult je een bekendheid voelen. Onze visagiste zorgt ervoor dat jij er op je mooist uitziet.

1,5 uur Fotoshoot

Relax het is niet jouw taak om fotogeniek te zijn, dat is mijn taak. Ik coach je door de fotoshoot. Alle poses en uitdrukkingen doe ik voor je voor.

Keuze maken

Direct na de shoot kijk je naar jouw waanzinnige foto’s in onze prive bioscoop. Daar stellen we jullie unieke kunstwerk samen en kies je je mooiste foto’s uit. Wat je koopt is helemaal aan jullie

Foliobox of Uitvergroting

Ongeveer een week of 2 na de bestelsessie kun je je fotos’, foliobox of wall-art ophalen. We nemen altijd zo snel mogelijk contact op zodat jij jouw kunst zo snel mogelijk in huis hebt.

Wat anderen zeggen

Dit was een dag waarbij alle aandacht even voor mij was. Toen ik dat besefte viel er een muur van me af, nog nooit had ik mezelf op deze manier laten zien.Ineens gingen de foto’s als een speer en zat ik er helemaal in.

Sterker nog ik kon er niet meer mee stoppen. Wat een bijzondere dag en wat een vrouw die Kristel samen met Roos.Met tranen in de ogen liep ik dichterbij de fotowand.

Ontroerd, trots en kwetsbaar was ik door alles wat ik zag en daarbij ervaarde.  Ik kon me haast niet voorstellen dat ik dit was.Maar na het goed bekijken van de foto’s besefte ik dat ik Maud op een hele ander manier kon bekijken.Een intens, warm gevoel was dat… onbeschrijfbaar.‘’ Mijn gedachten zaten zo vastgeroest in alles dat er was. En zo geobsedeerd in alles wat er moest zijn. Dat ik mijzelf geen ruimte gaf om te bestaan.’’

 

Maud

“De shoot zelf was ontspannen er hing een prettige sfeer. Voelde me meteen op mijn gemak bij jou, je geeft aanwijzingen laat me lachen en weet de perfecte foto’s te schieten. Op het moment zit ik in een hele mooie training de Ghandi, hierin ben ik bezig liefdevol naar mezelf te kijken. Ik vond mezelf nooit mooi of belangrijk genoeg. Om zonder make up of filters op de foto te gaan was uit mijn comfortzone. Toen ik jouw oproep zag wist ik dat het zo moest zijn. Zo mooi toen ik de beelden voor het eerst zag. Ik ben mooi zoals ik ben, puur natuur. Geen oordelen over mezelf niet kijken naar de mogelijke min punten. Mezelf geaccepteerd zoals ik ben. Loslaten van de oordelen over jezelf en andere maakt je vrij van veel negatieve gedachten. Ik ben gaan lopen, mijn eigen weg en ik voel me vrij.”

Pascalle

Iedere vrouw zou dit moeten doen. Jezelf weer op de eerste plaats zetten. Zelf heb ik 4 kinderen en ik ben degene die er het vaakst bij in schiet. Deze tijd was helemaal van mij. Ik voelde me gezien en gehoord. Toen ik thuis kwam na de shoot voelde in me zo mooi, en toch schoot ik meteen weer in mijn oude rol. ‘Mam, heb je € 5 ? Mam, ik heb drinken geknoeid… Mam kun je me helpen ?’ In mijn gedachten beleefde ik steeds weer die shoot ochtend. En dus kon ik alles beter aan. Dit gevoel en het terug denken aan de shoot bleef echt dagen hangen, heerlijk! 

Met volle verbazing heb ik naar mijn foto’s gekeken. Ik heb echt wel voldoende zelfvertrouwen, maar door deze shoot is dat nog meer geworden. Dat werkt op alle vlakken door ook in mijn onderneming.”

Helly

“Het was een out of my comfortzone shoot, maar het was echt amazing. Kristel laat je op en top vrouw voelen samen met haar top team. Verandert een foto naar a peace of art.”

Lynsey

Het gevoel dat deze shoot je geeft is onbetaalbaar. Het zal jullie zelfvertrouwen en de liefde voor elkaar zo’n enorme boost geven. 

info@kristelvanherpt.com     |     Grotestraat 17a     |     5141 JM Waalwijk