Reviews

Review Kristel van Herpt Gaby

Gaby

Wow! Wat een leuke, mooie en ontspannende middag heb ik gehad. Geen idee dat zelfs ik mooi op een foto kan staan. Super trots op mezelf en wat een top fotograaf is Kristel. Je ziet jezelf met hele andere ogen en dat voelt goed. Voor iedereen die twijfelt….GEWOON DOEN…..je bent het dubbel en dwars waard.

Evelien

Wat een geweldige ervaring heb ik gehad! Ontvangst in de studio was warm en welkom! Was al snel op mijn gemak en heb me door die geweldige meiden die er werken laten leiden.
Een super gave shoot die, ondanks dat het buiten mijn comfort zone was, heel relaxt aanvoelde!

De reveal was WOW!! Ik kijk nu met vele regelmaat met een trotse blik naar mijn prachtige foto’s!

Super boost voor mijn zoektocht naar lieve voor mezelf!

Aanrader voor iedereen! X

Review Kristel van Herpt Evelien
Review Kristel van Herpt Renee

Renee

Ik heb een shoot geboekt via de website, dat was erg gemakkelijk. De informatie vooraf was erg fijn en de shoot zelf helemaal super. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij het team en heb erg veel lol gehad. Het uiteindelijke product is prachtig en ik loop weken later nog een beetje op wolkjes.

Marlies

Enorm genoten van de ervaring bij atelier Kristel van Herpt! Van begin tot eind is er veel aandacht voor detail; wordt je op je gemak gesteld en alles is erop gericht om het tot een hele relaxte ervaring te maken. Ik ben enorm blij met het eindresultaat en open elke dag mijn treasurebox! Het heeft me een boost gegeven in mijn kracht en tevredenheid met mezelf.

Dankjewel daarvoor!

Review Kristel van Herpt Marlies
Review Kristel van Herpt Stephanie

Stephanie

Ik vond het zo’n enorm bijzondere ervaring. Alsof waar ik naar kijk nog moet landen in mezelf, dat ik zo mooi ben. Ik heb er geen woord voor wat ik voel. Heel nieuw. Marieke had echt gelijk. Jezelf op deze manier te zien brengt rust. En zelfvertrouwen. Duizend maal dankjewel 🙏🏼🍀💋

Kim

Top ervaring !

Twijfelde heel lang of dit iets voor mij was maar na alle reviews gelezen te hebben dacht ik. Ja. Dit ga ik doen. Na een super fijn telefoongesprek was ik helemaal om. Eenmaal daar (super zenuwachtig), werd ik door hele lieve dames ontvangen en de zenuwen maakte gauw plaats voor veel liefde en lol, ik had er zin in. De meiden hebben het zo goed gedaan! Mijn haar en make up waren prachtig en de fotograaf stelde me gerust en vertelde me precies wat ik moest doen. En dan de resultaten, wauw ! Ik raad het iedereen aan.

Een ervaring en prachtig fotoboek rijker ♡♡

Review Kristel van Herpt Kim
Review Kristel van Herpt Desiree

Desiree

Wat een prachtige ervaring is het geweest.

Geweldig team…toffe, meiden, proffesioneel, warm, uitnodigend, geruststellend, vooral heel erg enthousiast, hart voor de mensen, fenomenale resultaten.

Het is het meer dan waard geweest.

Sanne

🌿 Ik ben ontzettend blij met mijn ‘Iconic | BRANDING FOTOSHOOT’ ervaring met de studio van Kristel van Herpt. Er werd perfect begrepen hoe belangrijk het is om je ware zelf te laten zien, zowel zakelijk als persoonlijk.

De fotoshoot ging verder dan alleen maar plaatjes schieten. Het was een transformerende ervaring die me hielp om mijn eigen waarde te erkennen en te omarmen. De begeleiding en expertise creëerden een veilige ruimte waarin ik mezelf kon zijn en kon stralen!

Naast de prachtige foto’s die zijn vastgelegd, heeft de dag zelf me een gevoel van zelfzorg en empowerment gegeven. Het resultaat is niet alleen zichtbaar in de foto’s, maar ook in mijn houding en zelfvertrouwen nadien. ✨

Review Sanne
Review Kristel van Herpt

Mary 

Op de foto? Ik? Zodra er een camera in de buurt is, word ik een soort houterige Jan Klaassen. Toch wilde ik graag nieuwe foto’s voor mijn site. Met zweethandjes en bonzend hart ging ik naar de studio van Kristel.
Ik weet niet precies wat er toen gebeurde, maar het werd een feestje. Ik voelde me niet alleen op mijn gemak, Kristels foto’s toonden ook zoveel verschillende kanten van mezelf. Aspecten die ik wel ken, maar die ik eigenlijk nooit op foto’s zie. Tot nu toe dan!

Toen ik al die kanten van mij meer dan levensgroot terugzag in de mini-bioscoopszaal van de studio, was ik ontroerd. Alsof er iets in het licht kwam te staan.

Wat een boost gaf dat. En nog steeds! Dus veel dank en liefs aan het hele prof team van Kristel!

Desy

Zodra ik binnen was kwam ik in een warm bad terecht, ik was een beetje gespannen omdat ik dit nooit eerder heb gedaan. Maar het team van Kristel ontving je met open armen. Heb dit als heel prettig ervaren. Vond de shoot geweldig om mee te maken, alles erom heen, make-up…mijn haar werd gedaan…alles bij elkaar…super leuk!

En dan de reveal…ze maken het allemaal zo bijzonder! Ik was echt met verbazing naar mijn foto’s aan het kijken, ben ik dat?? Wauw!! Foto’s zijn prachtig geworden! Absoluut geen spijt van gehad, wel spijt dat ik dit niet eerder heb gedaan. Bedankt ladies voor deze mooie ervaring. Jullie zijn een topteam!

Desy Review<br />

Leonie

Leonie heeft bij ons een boudoir fotoshoot gedaan omdat ze een wat negatief zelfbeeld had, ondertussen moeder is geworden van 2 kindjes en zichzelf op een andere manier wilde gaan zien. Nou dat is zeker gelukt!

Vol trots kijkt Leonie nu naar haarzelf in de spiegel. Trots op haar lijf, haar keizersnede en haar prachtige koppie. Dankjewel voor je vertrouwen in ons Leonie ♡

Lineke

Na de maagverkleining van Lineke, is ze 40 kilo afgevallen. Deze gezellige dame wilde dit graag vastleggen middels een boudoir fotoshoot. Ontdek wat het effect was van de fotoshoot voor Lineke ♡

Review Kristel van Herpt 2

Esther 

Een boost voor mijn zelfvertrouwen en zelfliefde! Zo kan ik deze ‘experience’ het beste omschrijven.

Ik vond het best spannend, maar door de relaxte sfeer, met veel gezelligheid en lol, en door de sprankelende persoonlijkheden van het team van Kristel, voelde ik me enorm op mijn gemak en heb ik ontzettend genoten. Bij de reveal was ik zo onder de indruk van de foto’s en voelde ik direct zo veel zelfliefde en zelfvertrouwen, dat ik bijna zwevend naar huis ging. Dit gevoel ligt verankerd in 2 prachtige wall-arts, die in mijn huis hangen. Als ik hier naar kijk, komt deze zelfliefde weer direct naar boven.

Hier kunnen geen coachingstrajecten tegen op en ik gun dit dan ook iedere vrouw!

Serena

Vanaf het moment dat ik de studio binnenliep, voelde ik me meteen op mijn gemak. Wat ik het meest waardeerde was dat het niet alleen ging om het vastleggen van mooie beelden, maar ook om het bevorderen van zelfvertrouwen en positiviteit. Jullie namen de tijd om me gerust te stellen en moedigde me aan om mezelf te omarmen.

Ik ben ontzettend dankbaar voor deze fotoshoot en de impact die het op mijn zelfbeeld heeft gehad. Ik zou het ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een positieve ervaring en prachtige foto’s. Het team was fantastisch en ik ben zeer tevreden met het resultaat!

Review Kristel van Herpt 3

Suzanne 

Ooit zou ik mezelf een keer mooi laten fotograferen. En ik had Kristel al snel op mn vizier. Maar eerst nog dit, nog dat… nog even een kilo of 3 eraf, nog even wachten. Tot ik een ongeluk kreeg waarbij mn halve gezicht verminkt was. Wat had ik spijt dat ik niet gewoon mn onzekerheden aan de kant had gezet en toch geboekt had. Besloten dat ik het direct zou doen mocht mn gezicht ooit nog goed komen.
In maart was t dan zover. Op n moment dat ik mezelf niet 100% vond en voelde. Jetlag, 3 kilo te zwaar, pukkels… Wat heerlijk om eens de aandacht te krijgen ipv alleen maar geven. En wat ben ik blij met t eindresultaat! Het heeft me zoveel zelfvertrouwen gegeven te weten hoe een ander mij ziet.
Niet twijfelen…gewoon doen.

Dankjewel meiden! 💋

Jacky

Er hangt een hele fijne sfeer. Je wordt ontzettend warm ontvangen en helemaal op je gemak gesteld. De dames die er werken doen er alles aan om er een mooie ervaring van te maken! De foto’s zijn ook echt prachtig geworden.

Het is een cadeautje voor jezelf om hier te komen

Review Jacky
Review Barbara

Barbara 

Alles in me zei dat ik dit moest doen voor mezelf. Een fotoshoot bij atelier Kristel van Herpt is het begin van een verandering van de keuzes in je leven. Deze fotoshoot heeft me letterlijk bewijs gegeven van hoe anderen me zien en ik mezelf nog niet kon zien. De mooie, krachtige en kwetsbare vrouw die mijn vriendinnen al lang zagen en ik niet als ik in de spiegel keek.

Ik reed op de dag zelf naar de studio met het idee wat als er nu van mij echt geen mooie foto’s te maken zijn. En je komt daar en iedereen is zo geweldig aardig. En ze zien al je positieve kanten en zijn daar zo enthousiast over, dat zelfs ik die mezelf altijd verborgen heeft achter kleding, mezelf mooi begon te voelen. Mijn foto’s zijn mooier geworden dan ik ooit had durven dromen.

Ik gun iedere vrouw uit de grond van mijn hart een fotoshoot bij atelier Kristel van Herpt. Voor mij zijn mijn foto’s de verbinding met mijn next level zelf. En iedere keer als ik me een moment minder voel, dan kijk ik even naar mijn foto en zie letterlijk hoe mooi en krachtig ik ben. Ik heb mijn wall art in de hal gehangen, zodat ik ieder moment voordat ik naar buiten loop aan mijn kracht herinnerd word. En voor mij heeft de shoot maar vooral het geweldige team een stap naar bevrijding van mijn eeuwige ik ben niet goed genoeg gebracht en daar ben ik ze enorm dankbaar voor.

Gaby

Ik ben zo blij verrast met de prachtige beelden die Kristel en haar team van mij hebben gemaakt. Ook de begeleiding erom heen en de communicatie voor, tijdens en na de shoot stelde me helemaal op mijn gemak. Je ziet jezelf eindelijk zoals je jezelf wilt zien. Maar dan eigenlijk nog completer. Kwetsbaar, lief, krachtig, grappig, ontspannen… Deze dames halen het beste in elke vrouw naar boven, en dat zie je terug op de foto’s. Heel knap gedaan lieve dames, ik ben fan!

Review Gaby
Review Lisette

Lisette 

Wat een belevenis! Ik werd erg warm ontvangen in het atelier. Het gehele team doet haar uiterste best om ervoor te zorgen dat je je op je gemak voelt. Ik voelde mij al snel onderdeel van de groep. Ze nemen de tijd voor je en dat levert hele mooie, oprechte foto’s op. Een cadeau aan mijzelf dat ik niet had willen missen.

Nyree

Wauw… wat was deze ervaring bijzonder. Ik voelde mij al direct op mijn gemak en in mijn element en de foto’s ontroerde mij echt. WAUW dit ben ik gewoon!! Super bedankt voor de zelfliefde die ik voel en bij mij draag. Het maakt mij ontzettend trots op wie ik ben.

Review Nyree
Review Ilse

Ilse 

Wat was dit een geweldige ervaring, zou iedere vrouw een keer mee moeten maken!

Een geweldige boost voor je zelfvertrouwen

Mandy

Geweldige ervaring. Aan het begin veel twijfel maar werd zo goed en lief opgevangen. Daarna een super shoot gehad en de foto’s waren ver boven wat ik ooit voor mogelijk hield. Ze staan er echt voor je als persoon en geven je een onvergetelijke ervaring bovenop de mooie foto’s.

Echte aanrader.

Fotoshoot Mandy
Fotoshoot Sabrina Styling Stories

Sabrina 

Kristel en ik werken alweer negen jaar samen. Voor mijn blog en sociale media uitingen is zíj de vrouw achter de camera. We hebben in de loop der tijd ieder afzonderlijk ons concept bijgeschaafd waar creatieve groei voorop stond. Maar al vanaf de eerste foto die Kristel van mij maakte begon ik me op persoonlijk vlak ook te ontwikkelen, te groeien. Neem het aan van iemand die van nature verlegen is en camera schuw. Door het foto bestand wat ik inmiddels heb opgebouwd met Kristel ben ik me zelfverzekerder gaan voelen, durfde ik meer en heb ik keuzes gemaakt in mijn leven waardoor ik nu sta waar ik sta. Ik kan dan ook iedereen aanbevelen om jezelf te gaan zien zoals zij jou door haar lens ziet, met zachte ogen, compassie voor je vrouw-zijn en alles wat daarbij hoort. Goed zittend haar, fijne make-up en uiteraard kleding styling maakt het plaatje helemaal af, maar alles wat je nodig hebt om datzelfde gevoel te krijgen heb je al en dat zul je terug gaan zien in jouw prachtige foto’s.

Liefs Sabrina Styling Stories

Fotoshoot Tessa

Tessa

Een geweldige belevenis en het mooiste cadeau dat ik mezelf kon geven. Wat een ervaring om te zien en te voelen dat je er mag zijn. Dat mijn masker voor even af mocht om mezelf te kunnen zijn. Even geen eetstoornis die mijn zelfbeeld vertekend.
Dankbaar voor het geweldige team Kristel van Herpt die dit mogelijk heeft gemaakt. Lots of love ❤️

Tessa

Deze fotoshoot was een echte eye opener. Met behulp van alle lieftallige dames hebben ze mij een fantastische ervaring gegeven.  Mijn zelfvertrouwen was weg en zag alleen de slechte dingen aan mezelf.

Door deze ervaring sta ik sterker in mijn schoenen en durf ik mezelf te laten zien zoals ik ben een er trots op zijn. Ik raad het zeker aan om een boudoir fotoshoot te gaan doen voor alle andere die ook hun zelf image kwijt zijn.

Tessa
Anneke en Maurice

Anneke

Vanaf het moment dat we bij jullie in de studio kwamen, kwamen we in een soort liefdesbubbel terecht. Mijn onzekerheid en zenuwen verdwenen en de liefde tussen mij en Maurice werd vastgelegd. De sfeer was zo ontspannen en fijn!

Deze ervaring is als een cadeau voor je relatie. Een blijvend cadeau want we gaan het dagelijks terugzien. Onze relatie kreeg een boost, terwijl het niet eens een boost nodig had. Onze liefde is onbetaalbaar en dat willen wij aan onszelf en de wereld laten zien. Met deze foto’s gaat dát zeker lukken!

Kim

Voor de shoot was ik best zenuwachtig. Gelukkig zorgden de dames ervoor dat ik snel op mijn gemak was. Het shooten met Kristel verliep heel soepel. Dor te kletter em grappen te maken voelt het bijna alsof je met een vriendin de shoot aan het doen bent.

Ik ben me altijd heel bewust van mijn lichaam en ik was vooral bang dat ik mijn gezicht niet mooi zou vinden op de foto’s. Boy i was wrong! Kristel wist precies in welke pose ik het beste kan zitten/liggen en voor het eerst in mijn leven kan zeggen dat ik oprecht tevreden was met hoe ik er uit zag. Ondanks dat deze shoot initieel voor mijn vriend was, ben ik het uiteindelijk gaan zien als een cadeau voor mezelf. Het is de investiner waard en ik kan het iedereen aanraden.

Kim
Demet Review

Demet

Mijn afgelopen jaar stond i het teken van aself-care, en jullie zijn hier nu ook onderdeel van. Ik vond het est spannend om mezelf op foto’s te zien maar ik had het volledige vertrouwen dat Kristel hier wat moois van ging maken. Ik heb me zo verwend gevoeld op deze dag. De transformatie begon al in de visagie met Marieke, zij heeft het besten mij naar voren gebracht, zo natuurlijk en puur. De shoot was zo relaxt en wat hebben we tussendoor goede gesprekken gehad. Ik voelde me op en top vrouw en we hebben goed kunnen overleggen over de verschillende poses. De reveal vond ik het allermooiste. Je ziet dan direct het resultaat en kan vanaf dan niet meer wachten om de producten op te halen.

Toen ik de Treasure Box ophaalde, kwam ik erachter dat jullie mijn foto’s aan de wand hebben opgehangen. Wat ben ik trots op mezelf! 

Dankjewel lieve dames! Elke vrouw zou een self-care programma aan haarzelf cadeau moeten geven. Is het een investering? Ja. Is dat het waard? Absoluut! Het is een hele waardevolle dag om nooit te vergeten.

Sonja

Liefdevolle ontvangst, super ontspannen sfeer. Het team doet er alles aan om het een geweldige ervaring te maken. Heel bijzonder! En niet geheel onbelangrijk, prachtige foto’s!

Sonja
Iris

Iris

Het was een feest, van de voorpret thuis met de styling tot aan het nagenieten van de shoot nog dagen daarna. Zo warm en liefdevol ontvangen, gelachen en wat tranen bij het zien van het eindresultaat. Wat een fantastisch team! Kristel wist precies mijn “ik” vast te leggen. Op elke foto verschillend maar met een overeenkomst: ik ben een happy en mooie vrouw! Dat vertellen de foto’s en dat voel je al sjeik door hen in de watten gelegd wordt. Dankjewel voor deze onvergetelijke ervaring ♡

Marieke

Ik was eigenlijk helemaal niet zenuwachtig voor de shoot. Maar ik kwam wel met een angstig gevoel binnen. Dit had te maken met het eindresultaat. Maar wat ben ik blij dat ik deze stap heb genomen. Want toen ik de foto’s zag werden heel veel twijfels weggenomen. 

Nu ik dagelijks naar de foto’s kijk, zowel op de kamers van mijn kinderen als aan de muur in de woonkamer, ben ik me veel bewuster van hoe ik mezelf naar de wereld wil presenteren. Ik voel me zelfverzekerd en kijk anders naar mezelf in de spiegel. 

De fotoshoot betekende voor mij meer dan alleen maar een verzameling beelden. Het markeerde het begin van veranderingen in mijn leven. Het is het startschot om daadwerkelijk met mijn onderneming te beginnen, om vriendelijker voor mezelf te zijn en om mezelf bewust te zijn van wie ik ben. Mocht er iets misgaan, dan is dat een zorg voor later! 

Marieke
Maddy

Maddy

Op social. Media zag ik een post van Kristel ‘Boven de 40 en prachtig’ en ik dacht boven de 50, wat dan? Ik zat vol in de overgang, met wat ik in de spiegel zag was ik niet meer happy. Hoe ik in een dag zo kon transformeren is bizar. Ik kwam binnen in de studio met de gedachte van ik heb geen idee wat ik doe en ik laat het maar gebeuren naar ‘ben ik dit?!’ Ik heb de foto’s wel 100x bekeken. Dit had ik veel eerder moeten doen, het is gewoon super goed voor je welzijn.

Vivienne

Wat een prachtig team! Ze halen alles en meer uit jezelf. Een ervaring die ik iedereen gun. Een middag verwend worden en ontdekken hoe mooi je bent. Want iedereen is mooi alleen zijn we te kritisch soms op onszelf en zij laten zien dat dat onterecht is. Ik heb zo genoten en nog dagen op een wolkje geleefd. Ik zou het zo weer doen. Love you ladies ♡ 

Vivienne
Lilian

Lilian

Kristel en haar fantastische team tillen je samen naar bijzondere hoogte. Een fotoshoot is echt een onvergetelijke ervaring! Vanaf het moment dat je een afspraak maakt is er warm persoonlijk contact met speciale aandacht voor jouw als mens. De professionele visagie, styling, en aandacht geven je het gevoel dat je bijzonder bent. De ruime , lichte  fotostudio is een sfeervolle fijne ruimte. Kristel weet je als geen ander jou op je gemak te stellen, aan het lachen te maken en jezelf te laten zijn. En dat zie je terug in de foto’s.

Noor

Wat een mooie, bijzondere en magische dag! Ik kwam zo onzeker binnen en ging weg met de biggest smile on my face!! … En de mooiste foto’s. Dank jullie wel Kristel, Marieke en leuke assistente. Het was onvergetelijk! Aan alle mooie vrouwen zeg ik: DOEN!!

Noor
Gerrie

Gerrie

Voorheen keek ik nooit graag naar mezelf. Als ik thuis voor de spiegel sta dan kijk ik natuurlijk wel naar mezelf, maar lachen naar mezelf doe ik nooit. Tijdens de reveal, na de shoot, was ik onzeker en kon ik geen keuze maken. Uiteindelijk heb ik een foto gekozen voor aan mijn wand. In de auto voelde ik al dat de keuze voor de wall art me een knoop in mijn maag gaf. 

Kort na de reveal heb ik me hierover uitgesproken. Alle begrip kreeg ik van die meiden en ze nodigden me uit om nog een keer te komen kijken. En wat denk je, alle lachende foto’s kwamen nu wél in mijn favoriete map. Mijn onzekerheid was weg ik voelde me op mijn gemak en kon vol trots kijken naar mijn lach, naar mijn vrolijkheid en naar mijn warmte.

Nu heb ik een geweldige box met foto’s die verschillende kanten van mij laten zien. Met behulp van het team heb ik helemaal voor mezelf gekozen en gezegd wat ik wilde. Dit heeft me extra vertrouwen gegeven het was echt een top ervaring en een mooie les. Krachtige keuzes maken! Ik ben namelijk veel leuker als ik doe wat ik wil.

Jolijn

Wat een beleving, wat een warmte, wat een fijne mensen. Wat een goeie beslissing om mezelf zo’n cadeau te gunnen! Oh ja en wat een prachtige foto’s 😉 Ik zou het bijna vergeten.

Na een moeilijke periode in mijn leven was dit de markering van weer vooruit kijken. Weer durven voelen en vooral mezelf willen omarmen. Ik ben mooi zoals ik en dat zie ik nu (eindelijk) ook! Onbetaalbaar ❤️

Jolijn
Fotoshoot Marjoke

Marjoke 

In een woord een GEWELDIGE ervaring. Ik geniet nu van een mooie versie van mezelf en had een fantastische middag met gezellige, professionele meiden die vakwerk leveren op een spontane, menselijke manier. Chapeau!

Odet

Heel bijzonder om een fotoshoot te doen bij Kristel! Het is veel meer dan alleen maar een shoot. Eigenlijk is het een fun therapie sessie waar je begeleid wordt om echt op jouw podium te staan. Zo bevrijdend!

Fotoshoot Odet
Fotoshoot Jacky

Jacky

Mijzelf de fotoshoot cadeau gegeven op mijn verjaardag. Heerlijke middag gehad waarin haar en makeup gedaan zijn en daarna de shoot. De foto’s zijn werkelijk geweldig en dubbel en dwars de moeite waard!

Monique

Dit is zoveel meer dan een mooi en blijvend kado aan jezelf. De hele dag is hartverwarmend waardoor jezelf zijn en in the picture staan een onvergetelijke ervaring wordt.

Fotoshoot Monique
Fotoshoot Karianne

Karianne

Kristel, Marieke & Destiny stelden me helemaal op mijn gemak, haalden het mooiste in mij naar boven en lieten me stralen. De fotoshoot was daardoor een feestje en dus vloog de tijd (helaas) voorbij. Gelukkig zijn de prachtige foto’s een blijvende herinnering en toveren ze steeds een lach op mn gezicht. Heerlijk nagenieten van deze magische ervaring en herinnering, die ik bij mij draag. Empowering ♥️

info@kristelvanherpt.com   ~   Grotestraat 17a, 5141 JM Waalwijk  ~  0416-234343

KvK 84675861  ~  Privacyverklaring  ~  Algemene Voorwaarden