REVIEWS

koppel shoot

Karien 

Prachtige fotoshoot gehad met mn partner samen. Afsluiting van een heftige levensveranderende periode met een Wall Art. Een ervaring om ‘once in a lifetime’ te doen. Tenzij je geld genoeg hebt, want het kost wel wat! De crew is lief, empatisch en zeer professioneel. Aandacht en met respect voor jouw persoonlijke beauty en kwetsbaarheid maken ze echte kunst! Een warm gesprek en begeleiding waarbij je je mooi, op je gemak en zeker geaccepteerd mag voelen. Afsluitend met een heerlijk kopje soep en broodje vonden wij het een reis naar innerlijke beauty! Chapeau ladies! 

Irma

Onzettend blij met mijn 40+ “curvy & confident/boudoir” shoot! Ondanks dat t toch spannend is en je jezelf letterlijk “bloot” geeft, staat er super professioneel team voor je klaar om je stap voor stap door de shoot heen te lozen. Je ontdooit vanzelf en we hebben volop gelachen! Wat ik terug zou willen zien op de foto’s?

De wijsheid en schoonheid van een (in mijn geval) 50+ vrouw. Omdat ik vind dat iedere vrouw ongeacht welke leeftijd deze bezit en zeker gezien mag worden (en daar zijn ze bij Altelier Kristel van Herpt nou toevallig erg goed in!)

Het bekijken van de foto’s in de bioscoop deed bij iedereen letterlijk een “WAUW!”- effect oproepen; dat is toch waar je het voor doet: je “wauw!” voelen, iedere dag weer wanneer je jezelf zo terug ziet?!

Een big “thank you” voor het hele team, zowel vóór, tijdens als na de shoot!

curvy en confident shoot
portret shoot

Sandra 

Ik gun iedereen het warme onthaal bij Atelier Kristel van Herpt. Wat was het gaaf om te doen. En verschrikkelijk blij met het resultaat!!

celia boudoir

Celia

Ik stapte hier binnen, onzeker over mezelf. Vond het spannend om hier te zijn maar toen ik er was werd ik snel op me gemak. Iedereen hier is superlief waardoor je je snel op je gemak voelt. De hele ervaring van het eerste telefoon gesprek tot de styling guide, het daar zijn je haar en make-up, ze kijken echt wat bij jou hoort. En de poses die voor worden gedaan wat super fijn is. Ik zou iedereen dit aanraden. Ik ging de deur een stuk zelfverzekerder uit. Ben ik die vrouw?! Ik heb echt even een boost gekregen die ik zo nodig had. Ik kan niet wachten om mijn album op te halen!

Marleen

In een opwelling een shoot geboekt bij Kristel, en t was een fantastische ervaring! Zoveel gezelligheid en warmte ontvangen van enorm leuke vrouwen. Met niet alleen geweldige foto’s als resultaat, maar ook een heel stuk verder in t mijzelf op nr 1 zetten. Een absolute aanrader voor iedereen! 5 sterren zijn er eigenlijk heel veel te weinig! Kristel, Marieke & Destiny: dank jullie wel, uit de grond van mijn hart!

carmen portretfotoshoot
Review Kristel van Herpt Gaby

Mark

Wat een bijzonder warme en professionele ervaring. Heb zelden kippenvelmomentjes maar de ‘reis’ en het onthullingsmoment maken dat ik het zo ervaren heb. Dank Kristel en het gehele team voor deze shoot. Ik zou het iedereen aanraden om mee te gaan maken. Tot een volgende keer!

Rob

De fijne dames bij/en Kristel hebben me super geholpen om het troebele beeld wat ik van mezelf had weer te laten blinken. Tijdens de fijne shoot weten ze je perfect op je gemak te stellen, en je ware ik naar boven te halen. Super blij met de mooie foto’s.

Boudoir shoot
Review Kristel van Herpt Gaby

Mary-Ann

Deze revamped photoshoot was voor mij net een reis. Vanaf het eerste telefoongesprek tot aan het ophalen van mijn treasure box, en daar tussenin de photoshoot op locatie. De warmte en persoonlijke benadering van het team bij binnenkomst, de professionaliteit van de fotograaf Quinty, de zorg en personal touch waarmee mijn make-up en haar gedaan werd door Marieke zorgde voor een verbluffend revamped eindresultaat 🤩

Veel liefs voor het hele team

Vivian

Een fotoshoot bij deze prachtig lieve meiden zou iedere vrouw zichzelf moeten gunnen. Professioneel, toegankelijk, betrokken en persoonlijk omvat een klein gedeelte van de fantastische ervaring die ik dankzij deze kanjers heb mogen hebben! Ik wordt dit jaar 50 en afgelopen jaren ben ik op professioneel en persoonlijk vlak enorm gegroeid. Ik wilde dit vast laten leggen en hoopte een sterke vrouw terug te zien in de foto’s waar ik trots ben. Spannend, want foto’s zijn niet mijn ding.

Na een ontspannen kennismaking werd de dag alleen maar gezelliger. De oprechte aandacht die er voor je is, het luisterend oor en de vrolijke liefdevolle manier waarop deze meiden met je werken heeft voor mij ervoor gezorgd dat ik mezelf durfde te zijn voor de camera. Tijdens de eerste onthulling van de foto’s zag ik een vrouw die ik nog nooit eerder had gezien en kwamen de tranen. Gisteren heb ik m’n art opgehaald en zag ik mezelf weer. De vrouw op de foto’s is mooi, sterk, zelfverzekerd en ontspannen. En het mooiste is, ik ben die vrouw! Dankjulliewel lieve dames.

Boudoir shoot
Review Kristel van Herpt Gaby

Cindy

Wat een geweldige ervaring, eindelijk durf en mag ik mijn innerlijke schoonheid, kracht en vrouwzijn om armen…
Even een dag voor mij!! Mijn eigen ik ontmoet en aan durven kijken…

De ervaring wordt mogelijk gemaakt door een top team met allemaal lieve, mooie enthousiaste dames!! Die hun vak heel goed vervullen!!

Desy

Zodra ik binnen was kwam ik in een warm bad terecht, ik was een beetje gespannen omdat ik dit nooit eerder heb gedaan. Maar het team van Kristel ontving je met open armen. Heb dit als heel prettig ervaren. Vond de shoot geweldig om mee te maken, alles erom heen, make-up…mijn haar werd gedaan…alles bij elkaar…super leuk!

En dan de reveal…ze maken het allemaal zo bijzonder! Ik was echt met verbazing naar mijn foto’s aan het kijken, ben ik dat?? Wauw!! Foto’s zijn prachtig geworden! Absoluut geen spijt van gehad, wel spijt dat ik dit niet eerder heb gedaan. Bedankt ladies voor deze mooie ervaring. Jullie zijn een topteam!

Boudoir shoot
Review Kristel van Herpt Gaby

Maddy

Wat een mooie & bijzondere fotoshoot was dat bij Kristel en haar team. Ontzettend van genoten. En er komt nog een mooie ochtend aan als ik samen met mijn man op zijn verjaardag de prachtige foto’s ga ophalen. Ik verheug me er enorm op!

Ingrid

In november heb ik een fotoshoot gedaan, na een vervelende periode wilde ik mezelf terug zien als een sterke vrouw die zelfverzekerd is, nou dat is gelukt.
Het was een hele bijzondere ervaring, maar een hele mooie ervaring.

Het begon met een heel fijn en vertrouwd telefoongesprek, daarna een afspraak gemaakt om een kijkje te nemen in de studio ook nu weer een fijn en vertrouwd gesprek toen de fotoshoot zelf dit was zo mooi en vertrouwd ,wat een stelletje fijne meiden zijn het.

Tijdens de reveal kwamen de tranen, zo mooi hoe het eindresultaat was.
Ik geniet nog iedere dag van de foto’s en van het beeld wat er us neergezet zoals ik ben namelijk een sterke vrouw !!

Ik zou tegen iedere vrouw of man willen zeggen geniet van het moment en laat dit vastleggen het is de moeite waard.
Bedankt meiden voor de mooie ervaring.

Boudoir shoot
iris boudoir

Iris

Wat een fantastische ervaring. Jaren stelde ik het maken van mooie zelfportretten uit omdat ik vond dat ik er niet mooi genoeg uitzag. De dames bij kristel van herpt hebben mij geholpen deze keuze toch voor mezelf te mogen maken. Ze creëren een ontspannen positieve sfeer waarin ik helemaal mezelf kon zijn. De hele ervaring was uniek en een grote confidence boost. En om een belangrijk onderdeel niet te vergeten … eindresultaat was fantastisch. Bedankt!

Marieke

Wat een onwijs leuke ervaring was dit!!

Ik ben al jaren bezig om mijn positieve zelfbeeld op te krikken. En de fotoshoot was mijn kers op de taart.

De vrouwen bij Atelier Kristel zijn zo lief! Dat maakte deze ervaring alleen maar specialer.
Op de dag zelf en de dagen erna genoot ik nog steeds van de positieve impact.
En nu hoef ik alleen maar naar de foto’s te kijken en begin ik al te stralen.

Dank je wel lieve dames, voor deze onwijs leuke dag en ervaring!
Dat jullie nog vele vrouwen deze positieve energie mogen geven!

Marieke boudoir
eva boudoir

Eva

Wat een ervaring!! Vanaf de eerste benadering telefonisch had ik een fijn en warm gevoel. Ze vroegen wie ik was en wat ik wil, want wat hun uitdragen dat je jezelf mag zien maken ze waar. Bij het gesprek in het atelier was ik helemaal om. Iedereen die langs liep en eigenlijk druk bezig was met een shoot. Kwamen ze je gelijk begroeten. Heel erg persoonlijk en een warm bad wat ik tijdens het gesprek voelde.

We hebben toen gelijk een afspraak gemaakt voor de week erop en daar stond ik die dinsdag ochtend. Toch wel een beetje zenuwachtig, maar dat werd weer snel weg genomen door het fijne en warme gevoel. Echt hun laten je voelen zoals je je altijd mag voelen. Want iedereen heeft echt iets prachtigs in je. De foto’s zijn prachtig, maar de ervaring telt zoveel meer!!! Deze dames weten wat ze doen en doen het vanuit hun hart!

Irma

Onzettend blij met mijn 40+ “curvy & confident/boudoir” shoot! Ondanks dat t toch spannend is en je jezelf letterlijk “bloot” geeft, staat er super professioneel team voor je klaar om je stap voor stap door de shoot heen te lozen. Je ontdooit vanzelf en we hebben volop gelachen!

Wat ik terug zou willen zien op de foto’s? De wijsheid en schoonheid van een (in mijn geval) 50+ vrouw. Omdat ik vind dat iedere vrouw ongeacht welke leeftijd deze bezit en zeker gezien mag worden (en daar zijn ze bij Altelier Kristel van Herpt nou toevallig erg goed in!)

Het bekijken van de foto’s in de bioscoop deed bij iedereen letterlijk een “WAUW!”- effect oproepen; dat is toch waar je het voor doet: je “wauw!” voelen, iedere dag weer wanneer je jezelf zo terug ziet?!

Een big “thank you” voor het hele team, zowel vóór, tijdens als na de shoot!

Boudoir shoot
Review Kristel van Herpt Gaby

Bianca

Voor mijn verjaardag kreeg ik een fotoshoot van mijn man. Dit cadeau werd prachtig ingepakt opgestuurd. Het was bijna jammer om het uit te pakken.

Ik vond het wel spannend om op de foto te gaan, maar dat was heel kort. Het enthousiaste team van Kristel van Herpt maakte dat ik me snel op mijn gemak voelde. Terwijl ik in de make-up zat, werden de eerste foto’s van mijn man gemaakt. Het was erg leuk hoe gemakkelijk het ging en hoe leuk het was om dit samen te doen met de liefde van mijn leven.

Na de shoot mochten we bijkomen met een drankje om daarna de foto’s op een filmdoek te bekijken. Dat vond ik een heel emotioneel moment. Het is prachtig om te zien hoe verliefd we eruit zagen op het doek. Vooral omdat we net uit een moeilijke tijd komen en elkaar een beetje kwijt waren geraakt. Het was een echte eye-opener om te zien dat ondanks dat het niet altijd gemakkelijk is, we nog echt heel blij zijn met elkaar.

Nu hangen we in huis om ons eraan te herinneren dat onze basis liefde voor elkaar er altijd is.

Het is een mooi cadeau voor je relatie en het was superleuk om dit samen met Quinty en Pien te mogen doen.

Nadia

Wat een bijzondere ervaring met vooral bijzonder mooie mensen. Ze zorgen voor een hoop gezelligheid en zijn allemaal onwijs goed in hun vak. De rode draad hier: (zelf)liefde!

Boudoir shoot
kassandra boudoir

Kassandra

Wat een bijzondere ervaring. Een momentje voor jezelf. En een prachtig resultaat op beeld. En je komt echt binnen in een warm nest!

Emma

Het was echt een geweldige, mooie ervaring.💕

Bij binnenkomst was het een heel warm welkom. Tijdens de shoot liep het allemaal heel relaxt. Toen we de foto’s gingen bekijken in de “bioscoop” had ik tranen in mijn ogen van hoe mooi het was geworden. Ik ben super blij met het resultaat.
Elke dag ben ik weer blij mijn foto’s te kunnen bekijken online en uit de box.

Boudoir shoot
Review Kristel van Herpt Gaby

Gaby

Wow! Wat een leuke, mooie en ontspannende middag heb ik gehad. Geen idee dat zelfs ik mooi op een foto kan staan. Super trots op mezelf en wat een top fotograaf is Kristel. Je ziet jezelf met hele andere ogen en dat voelt goed. Voor iedereen die twijfelt….GEWOON DOEN…..je bent het dubbel en dwars waard.

Evelien

Wat een geweldige ervaring heb ik gehad! Ontvangst in de studio was warm en welkom! Was al snel op mijn gemak en heb me door die geweldige meiden die er werken laten leiden.
Een super gave shoot die, ondanks dat het buiten mijn comfort zone was, heel relaxt aanvoelde!

De reveal was WOW!! Ik kijk nu met vele regelmaat met een trotse blik naar mijn prachtige foto’s!

Super boost voor mijn zoektocht naar lieve voor mezelf!

Aanrader voor iedereen! X

Review Kristel van Herpt Evelien
Review Kristel van Herpt Renee

Renee

Ik heb een shoot geboekt via de website, dat was erg gemakkelijk. De informatie vooraf was erg fijn en de shoot zelf helemaal super. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij het team en heb erg veel lol gehad. Het uiteindelijke product is prachtig en ik loop weken later nog een beetje op wolkjes.

Marlies

Enorm genoten van de ervaring bij atelier Kristel van Herpt! Van begin tot eind is er veel aandacht voor detail; wordt je op je gemak gesteld en alles is erop gericht om het tot een hele relaxte ervaring te maken. Ik ben enorm blij met het eindresultaat en open elke dag mijn treasurebox! Het heeft me een boost gegeven in mijn kracht en tevredenheid met mezelf.

Dankjewel daarvoor!

Review Kristel van Herpt Marlies
Review Kristel van Herpt Stephanie

Stephanie

Ik vond het zo’n enorm bijzondere ervaring. Alsof waar ik naar kijk nog moet landen in mezelf, dat ik zo mooi ben. Ik heb er geen woord voor wat ik voel. Heel nieuw. Marieke had echt gelijk. Jezelf op deze manier te zien brengt rust. En zelfvertrouwen. Duizend maal dankjewel 🙏🏼🍀💋

Kim

Top ervaring !

Twijfelde heel lang of dit iets voor mij was maar na alle reviews gelezen te hebben dacht ik. Ja. Dit ga ik doen. Na een super fijn telefoongesprek was ik helemaal om. Eenmaal daar (super zenuwachtig), werd ik door hele lieve dames ontvangen en de zenuwen maakte gauw plaats voor veel liefde en lol, ik had er zin in. De meiden hebben het zo goed gedaan! Mijn haar en make up waren prachtig en de fotograaf stelde me gerust en vertelde me precies wat ik moest doen. En dan de resultaten, wauw ! Ik raad het iedereen aan.

Een ervaring en prachtig fotoboek rijker ♡♡

Review Kristel van Herpt Kim
Review Kristel van Herpt Desiree

Desiree

Wat een prachtige ervaring is het geweest.

Geweldig team…toffe, meiden, proffesioneel, warm, uitnodigend, geruststellend, vooral heel erg enthousiast, hart voor de mensen, fenomenale resultaten.

Het is het meer dan waard geweest.

Sanne

🌿 Ik ben ontzettend blij met mijn ‘Iconic | BRANDING FOTOSHOOT’ ervaring met de studio van Kristel van Herpt. Er werd perfect begrepen hoe belangrijk het is om je ware zelf te laten zien, zowel zakelijk als persoonlijk.

De fotoshoot ging verder dan alleen maar plaatjes schieten. Het was een transformerende ervaring die me hielp om mijn eigen waarde te erkennen en te omarmen. De begeleiding en expertise creëerden een veilige ruimte waarin ik mezelf kon zijn en kon stralen!

Naast de prachtige foto’s die zijn vastgelegd, heeft de dag zelf me een gevoel van zelfzorg en empowerment gegeven. Het resultaat is niet alleen zichtbaar in de foto’s, maar ook in mijn houding en zelfvertrouwen nadien. ✨

Review Sanne
Review Kristel van Herpt

Mary 

Op de foto? Ik? Zodra er een camera in de buurt is, word ik een soort houterige Jan Klaassen. Toch wilde ik graag nieuwe foto’s voor mijn site. Met zweethandjes en bonzend hart ging ik naar de studio van Kristel.
Ik weet niet precies wat er toen gebeurde, maar het werd een feestje. Ik voelde me niet alleen op mijn gemak, Kristels foto’s toonden ook zoveel verschillende kanten van mezelf. Aspecten die ik wel ken, maar die ik eigenlijk nooit op foto’s zie. Tot nu toe dan!

Toen ik al die kanten van mij meer dan levensgroot terugzag in de mini-bioscoopszaal van de studio, was ik ontroerd. Alsof er iets in het licht kwam te staan.

Wat een boost gaf dat. En nog steeds! Dus veel dank en liefs aan het hele prof team van Kristel!

Desy

Zodra ik binnen was kwam ik in een warm bad terecht, ik was een beetje gespannen omdat ik dit nooit eerder heb gedaan. Maar het team van Kristel ontving je met open armen. Heb dit als heel prettig ervaren. Vond de shoot geweldig om mee te maken, alles erom heen, make-up…mijn haar werd gedaan…alles bij elkaar…super leuk!

En dan de reveal…ze maken het allemaal zo bijzonder! Ik was echt met verbazing naar mijn foto’s aan het kijken, ben ik dat?? Wauw!! Foto’s zijn prachtig geworden! Absoluut geen spijt van gehad, wel spijt dat ik dit niet eerder heb gedaan. Bedankt ladies voor deze mooie ervaring. Jullie zijn een topteam!

Desy Review<br />

Leonie

Leonie heeft bij ons een boudoir fotoshoot gedaan omdat ze een wat negatief zelfbeeld had, ondertussen moeder is geworden van 2 kindjes en zichzelf op een andere manier wilde gaan zien. Nou dat is zeker gelukt!

Vol trots kijkt Leonie nu naar haarzelf in de spiegel. Trots op haar lijf, haar keizersnede en haar prachtige koppie. Dankjewel voor je vertrouwen in ons Leonie ♡

Lineke

Na de maagverkleining van Lineke, is ze 40 kilo afgevallen. Deze gezellige dame wilde dit graag vastleggen middels een boudoir fotoshoot. Ontdek wat het effect was van de fotoshoot voor Lineke ♡

Review Kristel van Herpt 2

Esther 

Een boost voor mijn zelfvertrouwen en zelfliefde! Zo kan ik deze ‘experience’ het beste omschrijven.

Ik vond het best spannend, maar door de relaxte sfeer, met veel gezelligheid en lol, en door de sprankelende persoonlijkheden van het team van Kristel, voelde ik me enorm op mijn gemak en heb ik ontzettend genoten. Bij de reveal was ik zo onder de indruk van de foto’s en voelde ik direct zo veel zelfliefde en zelfvertrouwen, dat ik bijna zwevend naar huis ging. Dit gevoel ligt verankerd in 2 prachtige wall-arts, die in mijn huis hangen. Als ik hier naar kijk, komt deze zelfliefde weer direct naar boven.

Hier kunnen geen coachingstrajecten tegen op en ik gun dit dan ook iedere vrouw!

Serena

Vanaf het moment dat ik de studio binnenliep, voelde ik me meteen op mijn gemak. Wat ik het meest waardeerde was dat het niet alleen ging om het vastleggen van mooie beelden, maar ook om het bevorderen van zelfvertrouwen en positiviteit. Jullie namen de tijd om me gerust te stellen en moedigde me aan om mezelf te omarmen.

Ik ben ontzettend dankbaar voor deze fotoshoot en de impact die het op mijn zelfbeeld heeft gehad. Ik zou het ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een positieve ervaring en prachtige foto’s. Het team was fantastisch en ik ben zeer tevreden met het resultaat!

Review Kristel van Herpt 3

Suzanne 

Ooit zou ik mezelf een keer mooi laten fotograferen. En ik had Kristel al snel op mn vizier. Maar eerst nog dit, nog dat… nog even een kilo of 3 eraf, nog even wachten. Tot ik een ongeluk kreeg waarbij mn halve gezicht verminkt was. Wat had ik spijt dat ik niet gewoon mn onzekerheden aan de kant had gezet en toch geboekt had. Besloten dat ik het direct zou doen mocht mn gezicht ooit nog goed komen.
In maart was t dan zover. Op n moment dat ik mezelf niet 100% vond en voelde. Jetlag, 3 kilo te zwaar, pukkels… Wat heerlijk om eens de aandacht te krijgen ipv alleen maar geven. En wat ben ik blij met t eindresultaat! Het heeft me zoveel zelfvertrouwen gegeven te weten hoe een ander mij ziet.
Niet twijfelen…gewoon doen.

Dankjewel meiden! 💋

Jacky

Er hangt een hele fijne sfeer. Je wordt ontzettend warm ontvangen en helemaal op je gemak gesteld. De dames die er werken doen er alles aan om er een mooie ervaring van te maken! De foto’s zijn ook echt prachtig geworden.

Het is een cadeautje voor jezelf om hier te komen

Review Jacky
Review Barbara

Barbara 

Alles in me zei dat ik dit moest doen voor mezelf. Een fotoshoot bij atelier Kristel van Herpt is het begin van een verandering van de keuzes in je leven. Deze fotoshoot heeft me letterlijk bewijs gegeven van hoe anderen me zien en ik mezelf nog niet kon zien. De mooie, krachtige en kwetsbare vrouw die mijn vriendinnen al lang zagen en ik niet als ik in de spiegel keek.

Ik reed op de dag zelf naar de studio met het idee wat als er nu van mij echt geen mooie foto’s te maken zijn. En je komt daar en iedereen is zo geweldig aardig. En ze zien al je positieve kanten en zijn daar zo enthousiast over, dat zelfs ik die mezelf altijd verborgen heeft achter kleding, mezelf mooi begon te voelen. Mijn foto’s zijn mooier geworden dan ik ooit had durven dromen.

Ik gun iedere vrouw uit de grond van mijn hart een fotoshoot bij atelier Kristel van Herpt. Voor mij zijn mijn foto’s de verbinding met mijn next level zelf. En iedere keer als ik me een moment minder voel, dan kijk ik even naar mijn foto en zie letterlijk hoe mooi en krachtig ik ben. Ik heb mijn wall art in de hal gehangen, zodat ik ieder moment voordat ik naar buiten loop aan mijn kracht herinnerd word. En voor mij heeft de shoot maar vooral het geweldige team een stap naar bevrijding van mijn eeuwige ik ben niet goed genoeg gebracht en daar ben ik ze enorm dankbaar voor.

Gaby

Ik ben zo blij verrast met de prachtige beelden die Kristel en haar team van mij hebben gemaakt. Ook de begeleiding erom heen en de communicatie voor, tijdens en na de shoot stelde me helemaal op mijn gemak. Je ziet jezelf eindelijk zoals je jezelf wilt zien. Maar dan eigenlijk nog completer. Kwetsbaar, lief, krachtig, grappig, ontspannen… Deze dames halen het beste in elke vrouw naar boven, en dat zie je terug op de foto’s. Heel knap gedaan lieve dames, ik ben fan!

Review Gaby
Review Lisette

Lisette 

Wat een belevenis! Ik werd erg warm ontvangen in het atelier. Het gehele team doet haar uiterste best om ervoor te zorgen dat je je op je gemak voelt. Ik voelde mij al snel onderdeel van de groep. Ze nemen de tijd voor je en dat levert hele mooie, oprechte foto’s op. Een cadeau aan mijzelf dat ik niet had willen missen.

Nyree

Wauw… wat was deze ervaring bijzonder. Ik voelde mij al direct op mijn gemak en in mijn element en de foto’s ontroerde mij echt. WAUW dit ben ik gewoon!! Super bedankt voor de zelfliefde die ik voel en bij mij draag. Het maakt mij ontzettend trots op wie ik ben.

Review Nyree
Review Ilse

Ilse 

Wat was dit een geweldige ervaring, zou iedere vrouw een keer mee moeten maken!

Een geweldige boost voor je zelfvertrouwen

Mandy

Geweldige ervaring. Aan het begin veel twijfel maar werd zo goed en lief opgevangen. Daarna een super shoot gehad en de foto’s waren ver boven wat ik ooit voor mogelijk hield. Ze staan er echt voor je als persoon en geven je een onvergetelijke ervaring bovenop de mooie foto’s.

Echte aanrader.

Fotoshoot Mandy
Fotoshoot Sabrina Styling Stories

Sabrina 

Kristel en ik werken alweer negen jaar samen. Voor mijn blog en sociale media uitingen is zíj de vrouw achter de camera. We hebben in de loop der tijd ieder afzonderlijk ons concept bijgeschaafd waar creatieve groei voorop stond. Maar al vanaf de eerste foto die Kristel van mij maakte begon ik me op persoonlijk vlak ook te ontwikkelen, te groeien. Neem het aan van iemand die van nature verlegen is en camera schuw. Door het foto bestand wat ik inmiddels heb opgebouwd met Kristel ben ik me zelfverzekerder gaan voelen, durfde ik meer en heb ik keuzes gemaakt in mijn leven waardoor ik nu sta waar ik sta. Ik kan dan ook iedereen aanbevelen om jezelf te gaan zien zoals zij jou door haar lens ziet, met zachte ogen, compassie voor je vrouw-zijn en alles wat daarbij hoort. Goed zittend haar, fijne make-up en uiteraard kleding styling maakt het plaatje helemaal af, maar alles wat je nodig hebt om datzelfde gevoel te krijgen heb je al en dat zul je terug gaan zien in jouw prachtige foto’s.

Liefs Sabrina Styling Stories

Fotoshoot Tessa

Tessa

Een geweldige belevenis en het mooiste cadeau dat ik mezelf kon geven. Wat een ervaring om te zien en te voelen dat je er mag zijn. Dat mijn masker voor even af mocht om mezelf te kunnen zijn. Even geen eetstoornis die mijn zelfbeeld vertekend.
Dankbaar voor het geweldige team Kristel van Herpt die dit mogelijk heeft gemaakt. Lots of love ❤️

Tessa

Deze fotoshoot was een echte eye opener. Met behulp van alle lieftallige dames hebben ze mij een fantastische ervaring gegeven.  Mijn zelfvertrouwen was weg en zag alleen de slechte dingen aan mezelf.

Door deze ervaring sta ik sterker in mijn schoenen en durf ik mezelf te laten zien zoals ik ben een er trots op zijn. Ik raad het zeker aan om een boudoir fotoshoot te gaan doen voor alle andere die ook hun zelf image kwijt zijn.

Tessa
Anneke en Maurice

Anneke

Vanaf het moment dat we bij jullie in de studio kwamen, kwamen we in een soort liefdesbubbel terecht. Mijn onzekerheid en zenuwen verdwenen en de liefde tussen mij en Maurice werd vastgelegd. De sfeer was zo ontspannen en fijn!

Deze ervaring is als een cadeau voor je relatie. Een blijvend cadeau want we gaan het dagelijks terugzien. Onze relatie kreeg een boost, terwijl het niet eens een boost nodig had. Onze liefde is onbetaalbaar en dat willen wij aan onszelf en de wereld laten zien. Met deze foto’s gaat dát zeker lukken!

Kim

Voor de shoot was ik best zenuwachtig. Gelukkig zorgden de dames ervoor dat ik snel op mijn gemak was. Het shooten met Kristel verliep heel soepel. Dor te kletter em grappen te maken voelt het bijna alsof je met een vriendin de shoot aan het doen bent.

Ik ben me altijd heel bewust van mijn lichaam en ik was vooral bang dat ik mijn gezicht niet mooi zou vinden op de foto’s. Boy i was wrong! Kristel wist precies in welke pose ik het beste kan zitten/liggen en voor het eerst in mijn leven kan zeggen dat ik oprecht tevreden was met hoe ik er uit zag. Ondanks dat deze shoot initieel voor mijn vriend was, ben ik het uiteindelijk gaan zien als een cadeau voor mezelf. Het is de investiner waard en ik kan het iedereen aanraden.

Kim
Demet Review

Demet

Mijn afgelopen jaar stond i het teken van aself-care, en jullie zijn hier nu ook onderdeel van. Ik vond het est spannend om mezelf op foto’s te zien maar ik had het volledige vertrouwen dat Kristel hier wat moois van ging maken. Ik heb me zo verwend gevoeld op deze dag. De transformatie begon al in de visagie met Marieke, zij heeft het besten mij naar voren gebracht, zo natuurlijk en puur. De shoot was zo relaxt en wat hebben we tussendoor goede gesprekken gehad. Ik voelde me op en top vrouw en we hebben goed kunnen overleggen over de verschillende poses. De reveal vond ik het allermooiste. Je ziet dan direct het resultaat en kan vanaf dan niet meer wachten om de producten op te halen.

Toen ik de Treasure Box ophaalde, kwam ik erachter dat jullie mijn foto’s aan de wand hebben opgehangen. Wat ben ik trots op mezelf! 

Dankjewel lieve dames! Elke vrouw zou een self-care programma aan haarzelf cadeau moeten geven. Is het een investering? Ja. Is dat het waard? Absoluut! Het is een hele waardevolle dag om nooit te vergeten.

Sonja

Liefdevolle ontvangst, super ontspannen sfeer. Het team doet er alles aan om het een geweldige ervaring te maken. Heel bijzonder! En niet geheel onbelangrijk, prachtige foto’s!

Sonja
Iris

Iris

Het was een feest, van de voorpret thuis met de styling tot aan het nagenieten van de shoot nog dagen daarna. Zo warm en liefdevol ontvangen, gelachen en wat tranen bij het zien van het eindresultaat. Wat een fantastisch team! Kristel wist precies mijn “ik” vast te leggen. Op elke foto verschillend maar met een overeenkomst: ik ben een happy en mooie vrouw! Dat vertellen de foto’s en dat voel je al sjeik door hen in de watten gelegd wordt. Dankjewel voor deze onvergetelijke ervaring ♡

Marieke

Ik was eigenlijk helemaal niet zenuwachtig voor de shoot. Maar ik kwam wel met een angstig gevoel binnen. Dit had te maken met het eindresultaat. Maar wat ben ik blij dat ik deze stap heb genomen. Want toen ik de foto’s zag werden heel veel twijfels weggenomen. 

Nu ik dagelijks naar de foto’s kijk, zowel op de kamers van mijn kinderen als aan de muur in de woonkamer, ben ik me veel bewuster van hoe ik mezelf naar de wereld wil presenteren. Ik voel me zelfverzekerd en kijk anders naar mezelf in de spiegel. 

De fotoshoot betekende voor mij meer dan alleen maar een verzameling beelden. Het markeerde het begin van veranderingen in mijn leven. Het is het startschot om daadwerkelijk met mijn onderneming te beginnen, om vriendelijker voor mezelf te zijn en om mezelf bewust te zijn van wie ik ben. Mocht er iets misgaan, dan is dat een zorg voor later! 

Marieke
Maddy

Maddy

Op social. Media zag ik een post van Kristel ‘Boven de 40 en prachtig’ en ik dacht boven de 50, wat dan? Ik zat vol in de overgang, met wat ik in de spiegel zag was ik niet meer happy. Hoe ik in een dag zo kon transformeren is bizar. Ik kwam binnen in de studio met de gedachte van ik heb geen idee wat ik doe en ik laat het maar gebeuren naar ‘ben ik dit?!’ Ik heb de foto’s wel 100x bekeken. Dit had ik veel eerder moeten doen, het is gewoon super goed voor je welzijn.

Vivienne

Wat een prachtig team! Ze halen alles en meer uit jezelf. Een ervaring die ik iedereen gun. Een middag verwend worden en ontdekken hoe mooi je bent. Want iedereen is mooi alleen zijn we te kritisch soms op onszelf en zij laten zien dat dat onterecht is. Ik heb zo genoten en nog dagen op een wolkje geleefd. Ik zou het zo weer doen. Love you ladies ♡ 

Vivienne
Lilian

Lilian

Kristel en haar fantastische team tillen je samen naar bijzondere hoogte. Een fotoshoot is echt een onvergetelijke ervaring! Vanaf het moment dat je een afspraak maakt is er warm persoonlijk contact met speciale aandacht voor jouw als mens. De professionele visagie, styling, en aandacht geven je het gevoel dat je bijzonder bent. De ruime , lichte  fotostudio is een sfeervolle fijne ruimte. Kristel weet je als geen ander jou op je gemak te stellen, aan het lachen te maken en jezelf te laten zijn. En dat zie je terug in de foto’s.

Noor

Wat een mooie, bijzondere en magische dag! Ik kwam zo onzeker binnen en ging weg met de biggest smile on my face!! … En de mooiste foto’s. Dank jullie wel Kristel, Marieke en leuke assistente. Het was onvergetelijk! Aan alle mooie vrouwen zeg ik: DOEN!!

Noor
Gerrie

Gerrie

Voorheen keek ik nooit graag naar mezelf. Als ik thuis voor de spiegel sta dan kijk ik natuurlijk wel naar mezelf, maar lachen naar mezelf doe ik nooit. Tijdens de reveal, na de shoot, was ik onzeker en kon ik geen keuze maken. Uiteindelijk heb ik een foto gekozen voor aan mijn wand. In de auto voelde ik al dat de keuze voor de wall art me een knoop in mijn maag gaf. 

Kort na de reveal heb ik me hierover uitgesproken. Alle begrip kreeg ik van die meiden en ze nodigden me uit om nog een keer te komen kijken. En wat denk je, alle lachende foto’s kwamen nu wél in mijn favoriete map. Mijn onzekerheid was weg ik voelde me op mijn gemak en kon vol trots kijken naar mijn lach, naar mijn vrolijkheid en naar mijn warmte.

Nu heb ik een geweldige box met foto’s die verschillende kanten van mij laten zien. Met behulp van het team heb ik helemaal voor mezelf gekozen en gezegd wat ik wilde. Dit heeft me extra vertrouwen gegeven het was echt een top ervaring en een mooie les. Krachtige keuzes maken! Ik ben namelijk veel leuker als ik doe wat ik wil.

Jolijn

Wat een beleving, wat een warmte, wat een fijne mensen. Wat een goeie beslissing om mezelf zo’n cadeau te gunnen! Oh ja en wat een prachtige foto’s 😉 Ik zou het bijna vergeten.

Na een moeilijke periode in mijn leven was dit de markering van weer vooruit kijken. Weer durven voelen en vooral mezelf willen omarmen. Ik ben mooi zoals ik en dat zie ik nu (eindelijk) ook! Onbetaalbaar ❤️

Jolijn
Fotoshoot Marjoke

Marjoke 

In een woord een GEWELDIGE ervaring. Ik geniet nu van een mooie versie van mezelf en had een fantastische middag met gezellige, professionele meiden die vakwerk leveren op een spontane, menselijke manier. Chapeau!

Odet

Heel bijzonder om een fotoshoot te doen bij Kristel! Het is veel meer dan alleen maar een shoot. Eigenlijk is het een fun therapie sessie waar je begeleid wordt om echt op jouw podium te staan. Zo bevrijdend!

Fotoshoot Odet
Fotoshoot Jacky

Jacky

Mijzelf de fotoshoot cadeau gegeven op mijn verjaardag. Heerlijke middag gehad waarin haar en makeup gedaan zijn en daarna de shoot. De foto’s zijn werkelijk geweldig en dubbel en dwars de moeite waard!

Monique

Dit is zoveel meer dan een mooi en blijvend kado aan jezelf. De hele dag is hartverwarmend waardoor jezelf zijn en in the picture staan een onvergetelijke ervaring wordt.

Fotoshoot Monique
Fotoshoot Karianne

Karianne

Kristel, Marieke & Destiny stelden me helemaal op mijn gemak, haalden het mooiste in mij naar boven en lieten me stralen. De fotoshoot was daardoor een feestje en dus vloog de tijd (helaas) voorbij. Gelukkig zijn de prachtige foto’s een blijvende herinnering en toveren ze steeds een lach op mn gezicht. Heerlijk nagenieten van deze magische ervaring en herinnering, die ik bij mij draag. Empowering ♥️

Reviews Atelier Kirstel van Herpt

Bij Atelier Kristel van Herpt worden verschillende fotoshotos aangeboden. Voor vrouwen, voornamelijk 40+ vrouwen. Waarom? Deze dames mogen zichzelf nu eens écht gaan vieren. Vele vrouwen hebben jaren gemoederd maar ondertussen zijn de kinderen groot genoeg om voor redelijk voor zichzelf te kunnen zorgen. Er hoeven geen hapjes meer worden gevoerd, luiers verschoond te worden of flesjes te worden gegeven. 

Nu is het tijd voor die vrouw, die sterke, krachtige en mooie vrouw die jij bent. Lees maar eens een aantal reviews en kijk wat het deze vrouwen heeft opgeleverd. Veel zelfvertrouwen, eigenwaarde en vooral trots. Trots op waar ze nu staan en wat ze hebben bereikt. Het is een moment van stilstaan. Een fotoshoot is een moment van terugkijken op wat al is bereikt en een moment van vooruitblikken op een prachtig leven wat haar nog te wachten staat.

Een shoot bij Atelier Kristel van Herpt helpt je hier bij. Om echt te gaan zien wie je bent, waar je vandaan komt maar vooral waar je naartoe wil. Of je nou kiest voor een boudoir fotoshoot, portret fotoshoot of een branding shoot voor je eigen business (die je eindelijk bent gestart). Dit is jouw moment!!

CONTACT

Atelier Kristel van Herpt
info@kristelvanherpt.com 
0416 23 43 43

Ons Adres
Grotestraat 17a
5141 JM Waalwijk

KvK 84675861
Privacyverklaring  |  
Algemene Voorwaarden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

OPENINGSTIJDEN

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Za & Zo Gesloten

ZAKELIJKE PROFIELFOTOSHOOT MAANDAG 5 AUGUSTUS

X