Reviews

Lieve Kristel, Marieke en Toontje.

Vanaf het moment dat ik de site van Kristel bekeek en contact maakte was het een bijzondere en fantastische reis naar de aller allermooiste foto’s  van mezelf. Persoonlijk emailcontact met Toontje, geruststellend over al mijn onzekerheden, superlief en bovenal informatief en veel tips.

De shoot was geweldig, zoveel energie, zoveel aandacht, zoveel strokes, zoveel passie, ik kwam er stralend van zelfvertrouwen en energiek van terug. Een week later de reveal, emotioneel, prachtig, was ik dat?, zo krachtig en zo raak op de foto gezet. Intens, kracht, zachtheid, kwetsbaarheid en schoonheid voorbereid door geweldige Marieke en vastgelegd door zoveel talent van Kristel.

Daarna verzameld in mijn eigen prachtige fotobox. Ik heb genoten en geniet er nog elke dag van. Vanaf 1 oktober komen de vergrotingen in mijn roze slaapkamer. Dit is precies wat ik nodig had en mezelf cadeau heb gedaan. Ik gun dit elke vrouw en voel me een wandelend reclame bord. Hopelijk volgen veel van mijn vriendinnen omdat ik het ze zo gun.❤️

 

De foto’s van mijn boudoirshoot mogen zien was een grote trip op zelf-liefde. Pure magie. Na afloop was ik high van geluk. Verliefd op mezelf geloof ik.

Al bij de eerse twee foto’s viel m’n mond open van verbazing. Wat ik zag was meer dan prachtig. Bij de derde foto, een close-up van m’n gezicht, rolden de tranen over m’n wangen. WTF zei ik. Ik keek naar rechts en m’n vriendin had net als ik tranen in haar ogen. Ze zei met een grote lach “Ja, dat ben jij”. En terwijl de ene naar de andere foto op dat grote scherm verscheen bleven de tranen komen. Mijn glimlach werd groter en groter. 

Pure liefde voor mezelf, dat is wat ik voelde.

Na de laatste foto werd de champagne ontkurkt. En begon het feestje opnieuw. Bij elke foto vlogen de superlatieven over tafel. Mijn kracht. Mijn zachtheid. Mijn sensualiteit. Mijn gevoeligheid. En mijn seksuele energie. Het was allemaal vastgelegd. Mijn rondingen gevormd door mijn smalle taille en volle heupen. Mijn billen. Mijn benen. Mijn haren. En de blik in mijn ogen. Het werd allemaal bewonderd.

Vier vrouwen die de schoonheid van één van hen vierden. Die MIJN schoonheid vierden. Het was fantastisch om te mogen voelen hoe het is als vrouwen naast elkaar staan. Elkaar naar grote hoogte tillen. Ze lieten mij zweven. Het was één groot warm bad. 

En in dit alles voelde ik me een sexy goddess.

Dit was zoveel meer dan gewoon een fotoshoot. Het was DE belichaming van wat ik drie jaar geleden in gang heb gezet. DE belichaming van de vrouw in mij die is wakker geworden. En in al die euforie kon ik zien wat zoveel mensen om mij heen al heel lang zien. Ik ben meer dan prachtig. 

Van binnen en van buiten. 

Ik ben goud. En niet minder dan dat.

Power! En volle liefde voor mezelf met het juiste zelfbeeld dat ik zo verloren was. Een overweldigend gevoel met de golden pictures in mijn hand, ging ik de deur uit bij jullie met een grote glimlach op mijn gezicht. 

En ik straal nog steeds, elke dag weer.  En dit allemaal door jullie fantastische team.

Samen rustig opstarten, een kop thee drinken en uitpakken van mijn tas vol met kleding.Kimono’s, body’s, witte blouse oversized trui, van alles was er vandaag aanwezig om de foto’s anders te maken dan tijdens voorgaande shoots.

Samen met Kristel en roos is het geen minuut stil. De visagie wordt door Roos gedaan en met een knot op mijn hoofd, oversized trui en een kapotte jeans begonnen we met shooten.

Op het moment dat de camera voor mijn neus kwam keer ik helemaal terug in mijn kracht. Ik ben er en sta voor 100% aan.Deze hele dag heb ik ervaren als echt thuis kunnen komen

Een plek waar ik voel dat ik thuis mag komen. Een plek waar alles er mag zijn zoals het is. Een plek om alle angst(en) aan te kijken en met volle gas te gaanEen plek om te zijn wie je bentEen plek waar ik altijd zou willen zijn.

Deze dag heb ik gevoeld dat mijn vrouwelijkheid er helemaal mag zijn. Mijn vormen er mogen zijn en ik altijd zelfvertrouwen mag hebben wanneer dan ook.

Ik heb zelfs 200% ervaren dat mijn zelfvertrouwen is wie mij nu maakt en daar ben ik Kristel en Roos onwijs dankbaar voor. Ik voel me vrouwelijker, krachtiger, sterker dan ooit.Alles wat er was klopte.

 

De ochtend van de fotoshoot was ik een beetje zenuwachtig, want ik sta liever achter de camera dan ervoor. Maar ik had me de dag van te voren al goed voorbereid door in bad te gaan, mijn benen te scheren, een gezichtsmaskertje op te doen, mijn nagels te verzorgen en kleding uit te zoeken. 

 Door de portretten zag ik mezelf weer in totaal ander daglicht. Wat een transformatie! Ik droeg kleding die ik normaal gesproken niet dagelijks aan doe, maar waarin ik me super knap voel.

Het gaf me enorm veel zelfvertrouwen om me zo mooi op de foto te zien staan en ik kreeg meteen zin om te shoppen. ‘Dat gaat me weer geld kosten’ dacht ik… maar het is iedere cent waard, want wanneer je er goed uit ziet straal je dit uit naar buiten. En wanneer je straalt maakt dat je onweerstaanbaar voor anderen!

Die transformatie zit hem dus niet alleen in het uiterlijke, maar ook in het innerlijke. Ik voel me trots, mooi en gezien. De foto’s zijn de bevestiging die we allemaal wel eens nodig hebben: ik ben het waard, ik mag gezien worden!

Enkele weken voordat Poldy overleed, had ik een enorm inspirerend gesprek met fotografe Kristel van Herpt nadat ik foto’s van haar gezien had. Meteen wist dat ik door haar gefotografeerd wilde worden. Wat een inspirerende, krachtige en kundige vrouw met een mooie missie! En wat maakt ze fantastisch mooie foto’s!

En vrijdag 15 maart was het zover! Na ruim 7 heftige, verdrietige en confronterende maanden heb ik mezelf een mini branding shoot cadeau gegeven. Een oppepper, een boost, Elrieke 2.0 of hoe je het dan ook wil noemen. En het was fantastisch! Superleuk met visagiste Roos, styliste Sabrina en natuurlijk met Kristel! En ik heb genoten! Alleen dat al pepte me enorm op!

De dag erna al, ontving ik de foto’s, waarvan ik dagen stil en tegelijkertijd ontzettend blij en gelukkig van ben geweest. Ik durfde ze nauwelijks te laten zien, want ik vond ze zo mooi, dat ik er ook een beetje bang van werd. Ook ik worstel met mijn onzekerheden en angsten, waarbij ik het voelen van mijn kracht misschien wel het allerspannendst vind. Gek, hè?

Maargoed, ik ga er voor : voor mijn kracht, voor mijn kwetsbaarheid, voor wie ik ben.

Dank je wel, Kristel, dit was precies wat ik nodig had!

De dag dat wij voor de lens mochten staan van de Kristel van Herpt. Ze staat bekend om haar positieve insteek in alles.

De meeste bekeek ik via haar Insta Stories en zij is iemand die andere vrouwen een gevoel geeft dat zij ook mooi zijn.En in dit geval deed ze dat ook met mijn vrouw.

Zoals vele vrouwen ( niet alle ) vind ook mijn vrouw het minder om in de picture te staan. Ze ging alleen mee om “te kijken” want ze hoeft zichzelf niet te zien op beeld.

Terwijl ik dus ook vaak zeg dat ze mooi is maar ik denk dat de meeste mannen mij wel snappen Dus wij allemaal op ons paas best naar het atelier en bij binnenkomst gelijk een hele goed vibe.

En zoals de meeste die met Kristel gewerkt hebben weet zij precies wat ze doet.En ja hoor, zelfs mijn vrouw werd vastgelegd op beeld en ze had er lol in!Samen met Taleah, dan weer met Selah, met ins allemaal en ook alleen. 

En de kracht van Kristel vind ik persoonlijk de ogen die zij steeds weer mooi weet vast te leggen…Man man man wat is zij goed!

Na vandaag is 1 ding is zeker waar, Kristel krijgt je voor de lens! 

Of je nu wil of niet, haar lukt het gewoon en na het zien van de foto’s is ook mijn vrouw om!

Ik heb hele blije vrouwen in huis 🌹

Tijd en aandacht voor jezelf… ik ben er niet zo goed in. Sta liever achter de camera dan ervoor. En als ik al op de foto sta, dan liefst met mijn man en kinderen. Omdat zij het mooiste zijn in mijn leven, maar als ik heel eerlijk ben ook om me achter ze te ‘verschuilen’. Ondertussen vertel ik mijn Kids, “Wees trots op jezelf, je bent zo mooi, geloof in jezelf”. Dit zeg ik oprecht en gemeend, maar als ik het zelf niet voor doe..komt die boodschap niet aan. Dus bij deze!

Op mijn aller onzekerst eigenlijk, gewoon hop op de foto. En blij met het resultaat..! Ook nu, heel wat kilo’tjes zwaarder dan de meesten mij kennen, mag ik er nog zijn. Of juist nu, want die kilo’s en andere ‘strepen’ heb ik verdiend en ik draag ze trots. Ze staan namelijk voor de mooiste jaren van mijn leven. Geen betere plek dan bij atelier Kristel van Herpt om dit vast te leggen; dankjewel voor deze geweldige boost lieve Kristel!! Dit zou iedereen zichzelf moeten gunnen..!! 

Mijn lieve pubers willen nauwelijks nog gefotografeerd worden. Dat vind ik weleens jammer, want ik ben zo trots op hen. Fotograaf kristel is zelf ook moeder van tieners en sprak tijdens de fotoshoot floor aan op haar houding naar mij toe. Ze deed dat op zo’n inlevende en respectvolle wijze dat Floor het een eer vond om met haar moeder te poseren. De resultaten van onze shoot zijn hierdoor werkelijk fantastisch.

De liefde spat er vanaf. Het is een kwaliteit als je jezelf als fotograaf zo kunt inleven in de persoon voor je camera, iemand op zijn gemak kunt stellen én tegelijkertijd ervoor kunt zorgen dat iemand compleet zichzelf is op de foto. Kristel bezit die kwaliteit. Ik kan iedereen dan ook een moeder-kind shoot bij haar aanraden. Voor mij is de volgende stap mijn lieve zoon zover krijgen dat hij ook weer eens op de foto wil. Ik weet in elk geval zeker dat wanneer het zover is, ik op de stoep bij Kristel zal staan. Zij legt herinneringen voor het leven vast. Dankjewel Kristel!  

info@kristelvanherpt.com   ~   Grotestraat 17a, 5141 JM Waalwijk  ~  0416-234343
KvK 84675861  ~  Privacyverklaring  ~  Algemene Voorwaarden

40 plus fotoshoot waalwijk

Gratis Magazine voor de 40+ vrouw

Wij hebben een super gaaf magazine gemaakt, vol met 40+ vrouwen. Lees wat deze vrouwen hebben meegemaakt, waar ze sterker van zijn geworden. En natuurlijk staat het magazine ook vol met prachtige foto’s van deze vrouwen.

You have Successfully Subscribed!