Het team

Op 1 februari 2003 stapte ik vol passie de Kamer van Koophandel binnen. Net een paar maanden moeder en zonder werk, was ik vastbesloten om mijn eigen pad te creëren. En dat deed ik! Het werd een waanzinnig avontuur vol uitdagingen en kansen, maar het was de beste beslissing die ik ooit heb genomen.

Inmiddels zijn we met zes krachtige vrouwen en hebben we allemaal dezelfde missie: JOU laten zien hoe waanzinnig je bent! En geloof ons, dat zijn we niet zomaar gaan roepen. Keer op keer zien we wat er gebeurd tijdens deze beleving.  Acceptatie van jezelf, dat is de krachtigste vorm van zelfontwikkeling. We laten je zien dat alles wat je nodig hebt er al is. Het enige wat je hoeft te doen is het te zien en te ervaren.

Je kunt wachten tot je perfect bent, maar je kunt ook nu al van jezelf houden.

Stop maar met zoeken, alles zit al in jou en als je dat gaat zien, neemt je persoonlijke groei een flinke groeispurt. Tijdens onze shoot-beleving zul je ontdekken hoe waardevol en uniek je bent.

We kunnen niet wachten om je te ontmoeten en samen iets onvergetelijks te creëren. Dus waar wacht je nog op? Let’s gooooooo!

Ik stel je graag voor aan mijn DREAM TEAM

Destiny

Deze beauty kan dus echt alles. Zij is onze structuur en technische dienst. Ook maakt ze de meest waanzinnige ‘behind the scenes’ video’s. Ze filmt en edit onze wekelijkse vlogs. Een echte duizendpoot die alles in de gaten houdt, onze reddende engel. Destiny komt verlegen over, maar dat is ze inmiddels bij ons niet meer. In de vlogs kun je zien hoe adrem ze is.

Als ze onze vlogs aan het editen is, krijgen we vaak een spraakbericht in de groepsapp waarbij ze niet meer bijkomt van het lachen.

Destiny team Kristel van Herpt
Quinty fotograaf Kristel van Herpt

Quinty

Deze goedlachse dame is Quinty, haar humor is super droog. Het is een heerlijkheid om haar in het team erbij te hebben. Quinty verzorgt de fotografie in het atelier. Als je de fotografie beleving komt doen, zal ze alle poses voor doen en je veel aanwijzingen geven, zodat het niet ongemakkelijk voelt om gefotografeerd te worden.

Quinty is een daylight lover (ja en ook een enorme sneeuw fan, er kan geen te dik pak sneeuw liggen).

Angelique

Deze vrouw is de meest zorgzame van ons team. Haar lieve en warme karakter laat iedereen meteen ontdooien. Ze is niet alleen visagiste en haarstyliste maar je krijgt haar ook aan de telefoon als je een contactformulier invult.

Het is zo fijn om Angelique erbij te hebben, ze zorgt voor de balans. Met haar kat uit de boom kijken, voelt ze elke situatie perfect aan. Ze weet precies wat jij op dat moment nodig hebt.

Haar guilty pleasure is Married at first sight (Australië) vooral het accent van de mannen valt bij haar in de smaak 😉

Destiny team Kristel van Herpt
Marieke team Kristel van Herpt

Marieke

Als iemand weet hoe je het mooiste uit jezelf kunt halen dan is het deze girl. Ze krijgt je niet alleen snel op je gemak, ze weet ook precies de juiste vragen te stellen. Haar ervaringen in het leven hebben haar gevormd zoals ze is, warm, krachtig, kwetsbaar en ook een tikkeltje pittig. Ze neemt geen blad voor de mond. Weet waar ze voor staat en voelt onze missie vanuit haar tenen. Ondanks dat ze het zelf soms lastig vind om naar zichzelf op beeld te kijken (lang leve de vlog), weet ze met zelfspot de humor erin te houden.

Want lachen kun je gruwelijk met Marieke. Haar lach hoor je van mijlen ver.

Kristel

Ruim 20 jaar geleden is zij met de basis van dit atelier begonnen. In haar beginjaren fotografeerde ze voornamelijk baby’s en zwangere vrouwen. Sinds 2017 heeft ze alles omgegooid en ligt haar hart bij het fotograferen van vrouwen (ja ook mannen), volwassenen die nog meer liefde voor zichzelf willen ontwikkelen. En die waanzinnge kunst van zichzelf of van elkaar willen verankeren. Want echt, deze beleving heeft het maximale effect als je jezelf groot in je huis ophangt. Kristel is ook fotografe, net als Quinty. Ook is ze behoorlijk eigenwijs, wil ze graag gelijk hebben of ze dat heeft of niet.

Dagelijks kun je haar vinden in de jacuzzi of zittend voor de haard.

kristel
{

"Dat gevoel, dat gun ik iedereen!"

In een ontspannen setting klikt haar camera juist op die momenten dat ik de mooiste kant van mezelf durft te tonen. En de resultaten… die zijn keer op keer verbluffend. Zo verbluffend, dat ik er altijd even heel stil van word en weer blij durf te zijn met mezelf. En dat gevoel, dat gun ik iedereen!

– Audrey (42 jaar)

"Je gaat weer voelen dat je het waard bent."

Na een rotperiode heb ik weer een stukje van mezelf teruggevonden. Ik heb me sindsdien een hele tijd weer mooi gevoeld, en als ik nu momenten heb dat het minder is, kijk ik weer even terug op deze ervaring. Je gaat weer voelen dat je het waard bent en dat is heel inspirerend.

– Judith (45 jaar)

"Ik voelde dat ik er weer stond."

Het vuurtje had ze weer aanwakkerd. Ik voelde dat ik er weer stond. Voelde me krachtig en kon de wereld aan. Gek eigenlijk dat dit kan, door een foto-shoot. Therapie leek dit wel. En dan de resultaten…….! PRACHTIG. Ik liep weer met mijn hoofd in de wolken. Dit ben ik! Nu, iedere keer als ik naar de foto’s kijk, voel ik het vuurtje weer branden. 

– Anita (51 jaar)

“Kristelmagic”

Het begin van de shoot vond ik doodeng, maar als je in de lens van deze vakvrouw kijkt, gebeurt er iets wonderlijks… Kristelmagic!!

– Joyce (39 jaar)

CONTACT

Atelier Kristel van Herpt
info@kristelvanherpt.com 
0416 23 43 43

Ons Adres
Grotestraat 17a
5141 JM Waalwijk

KvK 84675861
Privacyverklaring  |  
Algemene Voorwaarden

OPENINGSTIJDEN

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Za & Zo Gesloten

RISE | zie jezelf als nooit tevoren | Dé online cursus naar je future self

X