Het team

Onze geschiedenis begon op 1 februari 2003 toen Kristel vol passie de Kamer van Koophandel binnenstapte. Net een paar maanden moeder en zonder werk, was zij vastbesloten om haar eigen pad te creëren. En dat deed ze! Het werd een waanzinnig avontuur vol uitdagingen en kansen, maar het was de beste beslissing die ze ooit heeft genomen.

Inmiddels zijn we met vijf krachtige vrouwen en hebben we allemaal dezelfde missie: JOU laten zien hoe waanzinnig je bent! En geloof ons, dat zijn we niet zomaar gaan roepen. We willen je inspireren en samen met jou magie creëren. Want dat is wat wij doen, wij creëren een ervaring waarbij we jou meenemen op een ontdekkingsreis naar jezelf. We laten je zien dat alles wat je nodig hebt er al is. Het enige wat je hoeft te doen is het te zien en te ervaren.

Tijdens onze shoot-beleving zul je ontdekken hoe waardevol en uniek je bent. Je zult je zelfvertrouwen een boost geven en je persoonlijke groei versnellen. Want bij ons mag en kan alles! Volledig jezelf zijn is wat ons betreft de enige manier.

We kunnen niet wachten om je te ontmoeten en samen iets onvergetelijks te creëren. Dus waar wacht je nog op? Let’s gooooooo!

Ik stel je graag voor aan mijn lieve team.

Anita

Als je een contactformulier invult of je belt naar het atelier dan krijg je contact met Anita. Zij gaat het gesprek met je aan. Ze wil alles van je weten, zodat we erachter komen wat jij graag wil en wat belangrijk voor je is. Anita is een heerlijk positief mens, die het altijd koud heeft. Maar dan ook echt altijd.

Thuis loopt ze het liefst de hele dag in haar fur/fleece trui. Haar roots liggen in Ghana, dat scheelt ook wel een paar graden met hier.

Anita team Kristel van Herpt
Quinty fotograaf Kristel van Herpt

Quinty

Deze goedlachse dame is Quinty, haar humor is super droog. Het is een heerlijkheid om haar in het team erbij te hebben. Quinty verzorgt de fotografie in het atelier. Als je de fotografie beleving komt doen, zal ze alle poses voor doen en je veel aanwijzingen geven, zodat het niet ongemakkelijk voelt om gefotografeerd te worden.

Quinty is een daylight lover (ja en ook een enorme sneeuw fan, er kan geen te dik pak sneeuw liggen).

Destiny

Deze beauty kan dus echt alles. Zij is onze structuur en technische dienst. Ook maakt ze de meest waanzinnige ‘behind the scenes’ video’s. Ze filmt en edit onze wekelijkse vlogs. Een echte duizendpoot die alles in de gaten houdt, onze reddende engel. Destiny komt verlegen over, maar dat is ze inmiddels bij ons niet meer. In de vlogs kun je zien hoe adrem ze is.

Als ze onze vlogs aan het editen is, krijgen we vaak een spraakbericht in de groepsapp waarbij ze niet meer bijkomt van het lachen.

Destiny team Kristel van Herpt
Marieke team Kristel van Herpt

Marieke

Als iemand weet hoe je het mooiste uit jezelf kunt halen dan is het deze girl. Ze krijgt je niet alleen snel op je gemak, ze weet ook precies de juiste vragen te stellen. Haar ervaringen in het leven hebben haar gevormd zoals ze is, warm, krachtig, kwetsbaar en ook een tikkeltje pittig. Ze neemt geen blad voor de mond. Weet waar ze voor staat en voelt onze missie vanuit haar tenen. Ondanks dat ze het zelf soms lastig vind om naar zichzelf op beeld te kijken (lang leve de vlog), weet ze met zelfspot de humor erin te houden.

Want lachen kun je gruwelijk met Marieke. Haar lach hoor je van mijlen ver.

Kristel

Ruim 20 jaar geleden is zij met de basis van dit atelier begonnen. In haar beginjaren fotografeerde ze voornamelijk baby’s en zwangere vrouwen. Sinds 2017 heeft ze alles omgegooid en ligt haar hart bij het fotograferen van vrouwen (ja ook mannen), volwassenen die nog meer liefde voor zichzelf willen ontwikkelen. En die gewoon waanzinnge kunst van zichzelf of van elkaar willen verankeren. Want echt, deze beleving heeft het maximale effect als je jezelf groot in je huis ophangt. Kristel is ook fotografe, net als Quinty. Ook is ze behoorlijk eigenwijs, wil ze graag gelijk hebben of ze dat heeft of niet.

Dagelijks kun je haar vinden in de jacuzzi of zittend voor de haard.

{

"Dat gevoel, dat gun ik iedereen!"

In een ontspannen setting klikt haar camera juist op die momenten dat ik de mooiste kant van mezelf durft te tonen. En de resultaten… die zijn keer op keer verbluffend. Zo verbluffend, dat ik er altijd even heel stil van word en weer blij durf te zijn met mezelf. En dat gevoel, dat gun ik iedereen!

– Audrey (42 jaar)

"Je gaat weer voelen dat je het waard bent."

Na een rotperiode heb ik weer een stukje van mezelf teruggevonden. Ik heb me sindsdien een hele tijd weer mooi gevoeld, en als ik nu momenten heb dat het minder is, kijk ik weer even terug op deze ervaring. Je gaat weer voelen dat je het waard bent en dat is heel inspirerend.

– Judith (45 jaar)

"Ik voelde dat ik er weer stond."

Het vuurtje had ze weer aanwakkerd. Ik voelde dat ik er weer stond. Voelde me krachtig en kon de wereld aan. Gek eigenlijk dat dit kan, door een foto-shoot. Therapie leek dit wel. En dan de resultaten…….! PRACHTIG. Ik liep weer met mijn hoofd in de wolken. Dit ben ik! Nu, iedere keer als ik naar de foto’s kijk, voel ik het vuurtje weer branden. 

– Anita (51 jaar)

“Kristelmagic”

Het begin van de shoot vond ik doodeng, maar als je in de lens van deze vakvrouw kijkt, gebeurt er iets wonderlijks… Kristelmagic!!

– Joyce (39 jaar)

info@kristelvanherpt.com   ~   Grotestraat 17a, 5141 JM Waalwijk  ~  0416-234343
KvK 84675861  ~  Privacyverklaring  ~  Algemene Voorwaarden

40 plus fotoshoot waalwijk

Gratis Magazine voor de 40+ vrouw

Wij hebben een super gaaf magazine gemaakt, vol met 40+ vrouwen. Lees wat deze vrouwen hebben meegemaakt, waar ze sterker van zijn geworden. En natuurlijk staat het magazine ook vol met prachtige foto’s van deze vrouwen.

You have Successfully Subscribed!