Iconic |

BRANDING FOTOSHOOT

De afgelopen jaren is beeld in je brand super belangrijk geworden. Mensen kopen van mensen en dus wil je klant een gezicht zien op je socials en website. Maar dat is niet het enige belangrijke.

Bij een de Iconic beleving gaat het niet om het maken van wat zakelijke portretten. We willen je laten zien dat jouw waarde veel meer is, dan jezelf denkt. Je trekt nooit meer aan dan dat je gelooft dat je waard bent. Precies dát gaat het verschil maken.

Je kijkt zakelijk niet anders uit je ogen dan prive. Je bent geen ander persoon. Je mag nog meer zijn van wat je al bent en dat gaan zien en voelen. Dat willen we vangen op beeld, zodat je aan alle kanten gaat stralen en nog meer gaat aantrekken.

“Het mooiste cadeau dat je jezelf

en je brand kunt geven”

Wij vieren jouw schoonheid, jouw kracht en jouw kwetsbaarheid. Want jij bent goed zoals je nu bent.

Die flow en glow die jij bij je draagt, daar gaan mensen op aan.

Als ondernemer is je energie heel belangrijk. Die flow en glow die jij bij je draagt, daar gaan mensen op aan, of juist niet (dan is het ook je klant niet). Om jou vast te leggen zoals je bent, de uitstraling die daarbij past en de waarde waarvoor je staat zorgt voor beeld dat aansluit bij je publiek. Als jij niet genoeg in jezelf gelooft, doet je klant dat dan wel? Zeker niet. Jouw klant wil jouw energie tanken, wil jou eigenwaarde tanken. En dat kun je perfect doorgeven als je beelden hebt waar je ziet wie jij bent en waar je voor staat.

Hoe werkt het?

Om het mooiste in jou naar boven te halen, willen we graag weten wat mooi voor jou betekent.

Samen gaan we jouw kunst creëren. Zodat je elke dag die energie weer voelt.

01.

Telefoongesprek

Het begint allemaal met het telefoongesprek met Anita. Zij gaat samen met jou op reis naar jezelf, naar jouw kern. Dit telefoongesprek is zo te gek, vaak krijg je inzichten die je eerder nog niet zag.

02.

Visagie

Dan kom je naar het atelier en kom je in handen van Marieke. Zij voelt precies wat jij nodig hebt. Alles draait om jou en jij bent in control.

03.

Shoot

Je hoeft echt niks zelf te verzinnen. Zodra je bij ons binnenkomt, zien wij welke poses het beste bij je passen. Alles doen we voor en we hebben vooral heel veel lol. Want als je plezier hebt, straal je dat ook uit op beeld. Zelfs als je niet lekker in je vel zit, kan dit juist de boost zijn om weer te gaan shinen.

04.

Reveal

Direct na de shoot gaan we samen jouw kunst ontwerpen in onze bioscoop. Jezelf levensgroot en onbewerkt zien, heeft mega veel impact. Je zult versteld staan van jezelf.

05.

Pick up party

Zodra jouw wall art en/of treasure box klaar zijn, maken we een nieuwe afspraak om jou te vieren. Het is zoooo te gek om je foto’s daadwerkelijk vast te houden en te bewonderen.

Wall-art van jezelf op kantoor of werkplek.

Branding is dus niet zomaar even wat zakelijke foto’s maken. We willen je ziel in vuur en vlam zetten. Zodat dat vuur verspreid wordt. Zodat je nog meer gaat vlammen.

En hoe tof is het dat je op je kantoor of werkplek een wall-art hangt waarbij je elke dag weer voelt hoe waardevol je bent. Dat is jouw reminder, die je vleugels geeft.

Jij bent Iconic, vergeet dat niet.

Dit is het perfecte moment om te gaan ervaren dat alles er al die tijd al was.
Je hoeft het alleen nog maar te gaan zien!

Graag nemen we je mee op deze fantastische reis naar jezelf, waar jouw eigenwaarde en gevoel van zelfliefde ‘sky high’ zal gaan! 

boudoir portret waalwijk
branding fotoshoot waalwijk
intuïtieve fotoshoot
boudoir zakelijk brabant
team badjassen fotoshoot
portretshoot kristel van herpt
boudoir portret waalwijk
branding fotoshoot waalwijk
intuïtieve fotoshoot
boudoir zakelijk brabant
team badjassen fotoshoot
portretshoot kristel van herpt
{

"Dat gevoel, dat gun ik iedereen!"

In een ontspannen setting klikt haar camera juist op die momenten dat ik de mooiste kant van mezelf durft te tonen. En de resultaten… die zijn keer op keer verbluffend. Zo verbluffend, dat ik er altijd even heel stil van word en weer blij durf te zijn met mezelf. En dat gevoel, dat gun ik iedereen!

– Audrey (42 jaar)

"Je gaat weer voelen dat je het waard bent."

Na een rotperiode heb ik weer een stukje van mezelf teruggevonden. Ik heb me sindsdien een hele tijd weer mooi gevoeld, en als ik nu momenten heb dat het minder is, kijk ik weer even terug op deze ervaring. Je gaat weer voelen dat je het waard bent en dat is heel inspirerend.

– Judith (45 jaar)

"Ik voelde dat ik er weer stond."

Het vuurtje had ze weer aanwakkerd. Ik voelde dat ik er weer stond. Voelde me krachtig en kon de wereld aan. Gek eigenlijk dat dit kan, door een foto-shoot. Therapie leek dit wel. En dan de resultaten…….! PRACHTIG. Ik liep weer met mijn hoofd in de wolken. Dit ben ik! Nu, iedere keer als ik naar de foto’s kijk, voel ik het vuurtje weer branden. 

– Anita (51 jaar)

“Kristelmagic”

Het begin van de shoot vond ik doodeng, maar als je in de lens van deze vakvrouw kijkt, gebeurt er iets wonderlijks… Kristelmagic!!

– Joyce (39 jaar)

Boek jouw shoot ervaring

info@kristelvanherpt.com   ~   Grotestraat 17a, 5141 JM Waalwijk  ~  0416-234343
KvK 84675861  ~  Privacyverklaring  ~  Algemene Voorwaarden

40 plus fotoshoot waalwijk

Gratis Magazine voor de 40+ vrouw

Wij hebben een super gaaf magazine gemaakt, vol met 40+ vrouwen. Lees wat deze vrouwen hebben meegemaakt, waar ze sterker van zijn geworden. En natuurlijk staat het magazine ook vol met prachtige foto’s van deze vrouwen.

You have Successfully Subscribed!