fbpx

Durf
iconisch te zijn

Je klanten kiezen niet je product of dienst maar kopen jou.

 

Een eerste indruk maak je maar één keer. Dan kan die indruk maar beter meteen super goed zijn. Dat je klant meteen jouw waarde inziet met beelden die ook jouw waarde uitstralen.

Je trekt nooit meer aan dan je gelooft dat je waard bent. Zodra jij jezelf op waarde gaat schatten, dan gaat je klant dat ook doen. Twijfel jij aan jouw waarde ?  Ik kan jou je waarde laten zien, door foto’s die dat uitstralen van jou en van je brand. 

Jij bent anders dan je collega’s en dat mag je laten zien. Verstop je niet langer. 

Hoe gaaf is het om je brand zo neer te zetten dat het klopt. Dat jij aan alle kanten straalt. Jouw ziel en zaligheid zit in je business en precies dat leg ik vast. Ik houd niet van foto’s met latte’s en laptops. Dat geeft niet weer wie jij bent. Sterke portretten waarvan je meteen ziet wie jij bent. zodat jouw eerste indruk een waardevolle indruk is.

Al meer dan 10 jaar fotografeer ik vrouwen die altijd iets op zichzelf hebben aan te merken. Ik weet dat je het niet leuk vind om gefotografeerd te worden. Ik ken je onzekerheden en excuses. Door je alle poses voor te doen en je door de shoot te begeleiden zul je zien dat je geweldige foto’s krijgt en dat de shoot een feestje word.

Als je een shoot voor je branding doet, voel je je mooi. Je voelt je gezien en gehoord. Door deze ervaring voel je je bevrijd van alle negatieve dingen die je tegen jezelf zegt. De muur die je hebt opgebouwd, zie ik tijdens de shoot afbrokkelen. De liefde voor jezelf groeit en je loopt met 10x meer zelfvertrouwen de deur uit na de shoot.

Je kunt jezelf en je bedrijf geen groter cadeau geven. Vier de liefde voor jezelf. Ik kan niet wachten om samen met jou de mooiste foto’s te maken die je ooit van jezelf hebt gezien.

Consultatie

Tijdens een telefoongesprek of emailwisseling bespreken we wat je graag voor foto’s zou willen. Wat je in je bedrijf doet ? Wat je kernwaarden zijn ? En hoe we je bedrijvigheden kunnen omzetten naar beeld.

Voorbereiding

Ik help je met wat je het beste mee kunt nemen naar de shoot qua kleding. In de stylingguide die ik je per mail stuur zul je alle tips vinden. Samen kijken we wat je wil vastleggen voor je branding. Welke elementen we niet mogen missen. 

Visagie & haarstyling

Jouw fotoshoot is inclusief professionele visagie en haarstyling. Je zult je een bekendheid voelen. Onze visagiste zorgt ervoor dat jij er op je mooist uitziet.

Fotoshoot

Relax het is niet jouw taak om fotogeniek te zijn, dat is mijn taak. Ik coach je door de fotoshoot. Alle poses en uitdrukkingen doe ik voor je voor. 

Keuze maken

Direct na de shoot bekijken we jouw waanzinnige resultaat in onze private cinema. Ik wil samen de foto’s doorlopen zodat we samen kunnen bespreken hoe je de foto’s het beste in jouw bedrijf kunt inzetten.

Gebruiken

De foto’s ontvang je digitaal nadat ze bewerkt zijn. 

Ongeveer twee weken na de reveal ontvang je je foto’s en kun je ze gaan gebruiken. Zorg dat je ze meteen gaat inzetten en wordt zichtbaar. Zodat jouw klant je kan vinden.

Vier de liefde voor jezelf en voor je brand

Wist je dat beeld 60.000 x sneller wordt verwerkt in je brein dan tekst. Mensen onthouden beelden en geen stukken geschreven tekst. Beeld op je website of social media is dé manier om je te laten zien. Je klant raakt vertrouwd met je. En met dat vertrouwen nemen ze eerder contact met je op dan wanneer ze je niet kennen.

Door deze shoot leer je ook jezelf beter kennen. Waar jij voor staat en welke waarde jij te bieden hebt. Jij bent uniek! Daar heb je geen standaard branding foto’s voor nodig. Ik wil alles uit je halen en samen de meeste vette foto’s maken die je geweldig kunt inzetten voor jouw bedrijf.

With confidence, you have won before you have started.  

– Marcus Garvey

Veel gestelde vragen

Shoot je ook op locatie?

Uiteraard, we shooten waar jij graag geshoot wil worden.

Hoe lang duurt het voordat de shoot en de foto’s klaar zijn?

In totaal duurt dat 2 – 3 weken. Zorg ervoor dat je dus op tijd boekt mocht je voor een deadline zitten.

Waarom zijn de prijzen zo hoog ?

Ik sta voor de kwaliteit die ik lever. Zowel voor de shoot als voor de foto’s. We werken met professionals en hoogwaardige producten. De shoot beleving is uniek, je gaat met een andere kijk op jezelf naar huis en elke keer als je je foto’s bekijkt, voel je weer die zelfvertrouwenboost.

 

Wat anderen zeggen

Ik word volgend jaar 40, toch wel een dingetje 😉 Mooie kans om mezelf zo puur als als mens te laten vastleggen. Toen ik mijn foto’s zag deed het me denken aan het programma “sterren op het doek”. Ik weet nu precies hoe die bekende mensen zich voelen. Er gaat van alles door je heen;WOW, Ben ik dat…..?  Zo mooi…. dat je sprakeloos bent. En zoveel verschillende kanten van mezelf  dat je  bijna niet kan kiezen. Stiekem ook heel trots!

Katja

“De shoot zelf was ontspannen er hing een prettige sfeer. Voelde me meteen op mijn gemak bij jou, je geeft aanwijzingen laat me lachen en weet de perfecte foto’s te schieten. Op het moment zit ik in een hele mooie training de Ghandi, hierin ben ik bezig liefdevol naar mezelf te kijken. Ik vond mezelf nooit mooi of belangrijk genoeg. Om zonder make up of filters op de foto te gaan was uit mijn comfortzone. Toen ik jouw oproep zag wist ik dat het zo moest zijn. Zo mooi toen ik de beelden voor het eerst zag. Ik ben mooi zoals ik ben, puur natuur. Geen oordelen over mezelf niet kijken naar de mogelijke min punten. Mezelf geaccepteerd zoals ik ben. Loslaten van de oordelen over jezelf en andere maakt je vrij van veel negatieve gedachten. Ik ben gaan lopen, mijn eigen weg en ik voel me vrij.”

Pascalle

Mijn lieve pubers willen nauwelijks nog gefotografeerd worden. Dat vind ik weleens jammer, want ik ben zo trots op hen. Fotograaf kristelvanherpt is zelf ook moeder van tieners en sprak tijdens de fotoshoot floor aan op haar houding naar mij toe. Ze deed dat op zo’n inlevende en respectvolle wijze dat Floor het een eer vond om met haar moeder te poseren. De resultaten van onze shoot zijn hierdoor werkelijk fantastisch. De liefde spat er vanaf. Het is een kwaliteit als je jezelf als fotograaf zo kunt inleven in de persoon voor je camera, iemand op zijn gemak kunt stellen én tegelijkertijd ervoor kunt zorgen dat iemand compleet zichzelf is op de foto. Kristel bezit die kwaliteit. Ik kan iedereen dan ook een moeder-kind shoot bij haar aanraden. Voor mij is de volgende stap mijn lieve zoon zover krijgen dat hij ook weer eens op de foto wil. Ik weet in elk geval zeker dat wanneer het zover is, ik op de stoep bij Kristel zal staan. Zij legt herinneringen voor het leven vast. Dankjewel Kristel! ❤️ .”

Natasja

“Het was een out of my comfortzone shoot, maar het was echt amazing. Kristel laat je op en top vrouw voelen samen met haar top team. Verandert een foto naar a peace of art.”

Lynsey

info@kristelvanherpt.com     |    Grotestraat 17a 5141 JM Waalwijk   | +31630386112