Mannen |

portret ervaring

Een beeld zegt meer dan duizend woorden, we willen dat elk woord een verhaal vertelt van kracht, authenticiteit en zelfwaardering. Jij staat centraal in dit verhaal, want iedere man verdient het om zich mooi te voelen.

Het idee dat fotoshoots alleen vrouwen kunnen empoweren, is niet waar. Onze lens ziet geen geslacht; het ziet de schoonheid in iedereen. We hebben gezien hoe een portret een man kan helpen zijn zelfbeeld te transformeren. 

Dit is de kracht die we willen delen met elke man die bij ons voor de camera komt. We willen je helpen om je ware zelf te zien en te omarmen. Het is niet alleen over hoe je eruit ziet, maar over hoe je jezelf ziet.

 

“Een fotoshoot, is dat niet meer iets voor vrouwen?”

Je zou kunnen denken: “Een fotoshoot, is dat niet meer iets voor vrouwen?” Maar geloof ons, ook jij als man kunt er iets geweldigs uithalen. Wij hebben dit aan den lijve ondervonden.

Neem nou mijn vader. Hij vond zichzelf nooit echt een knappe man. Maar toen we samen een foto maakten, veranderde er iets. Hij zag dat hij er mocht zijn, dat hij waardevol was. En dat gevoel, man, dat was ongelooflijk krachtig!

Onze shoots zijn jouw moment. Een viering van jou, van je kracht en je schoonheid. We willen je helpen om naar jezelf te kijken met liefde, acceptatie en trots. Want jij mag er zijn, precies zoals je bent.

“Het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven”

Wij vieren jouw schoonheid, jouw kracht en jouw kwetsbaarheid. Want jij bent goed zoals je nu bent.

Die stoere, zelfverzekerde en krachtige man is er al, je hoeft hem alleen nog maar te zien.

 Door de drukte en routine van het leven ben je hem misschien een beetje uit het oog verloren, maar hij staat te popelen om weer in de spotlights te staan. Samen gaan we op pad om die verborgen kant van jezelf te onthullen. Een kant die je misschien nog niet kende, je gevoelige kant, je krachtige kant – simpelweg de beste versie van jezelf.

En als je die man ziet, ga je hem nog meer respecteren. Je gaat beter voor je lichaam zorgen, je gaat nog meer uitstralen en je zelfvertrouwen schiet door het dak. 

 Weet je wat? Het is helemaal oké om jezelf op de eerste plaats te zetten, om een groot portret van jezelf in je woonkamer of slaapkamer te hangen. Het is oké om trots op jezelf te zijn. Jij bent de hoofdrolspeler in je eigen leven, en als jij je top voelt, voelt de wereld om je heen dat ook. Zo verspreid je nog meer positieve vibes.

Hoe werkt het?

Om het mooiste in jou naar boven te halen, willen we graag weten wat mooi voor jou betekent.

Samen gaan we jouw kunst creëren. Zodat je elke dag die energie weer voelt.

01.

Telefoongesprek

Het begint allemaal met het telefoongesprek met Anita. Zij gaat samen met jou op reis naar jezelf, naar jouw kern. Dit telefoongesprek is zo te gek, vaak krijg je inzichten die je eerder nog niet zag.

02.

Visagie

Dan kom je naar het atelier en kom je in handen van Marieke. Zij voelt precies wat jij nodig hebt. Alles draait om jou en jij bent in control.

03.

Shoot

Je hoeft echt niks zelf te verzinnen. Zodra je bij ons binnenkomt, zien wij welke poses het beste bij je passen. Alles doen we voor en we hebben vooral heel veel lol. Want als je plezier hebt, straal je dat ook uit op beeld. Zelfs als je niet lekker in je vel zit, kan dit juist de boost zijn om weer te gaan shinen.

04.

Reveal

Direct na de shoot gaan we samen jouw kunst ontwerpen in onze bioscoop. Jezelf levensgroot en onbewerkt zien, heeft mega veel impact. Je zult versteld staan van jezelf.

05.

Pick up party

Zodra jouw wall art en/of treasure box klaar zijn, maken we een nieuwe afspraak om jou te vieren. Het is zoooo te gek om je foto’s daadwerkelijk vast te houden en te bewonderen.


Jij bent f*cking geweldig.

Je hoeft geen lagen meer af te pellen, je hoeft alleen nog maar te zien hoe f*cking geweldig je bent. Wacht niet tot je denkt dat je perfect gaat zijn, dat punt gaat namelijk nooit komen. Je hoeft niet af te vallen, je hoeft niet te wachten tot je leven een andere wending neemt. Het is nu tijd om jou te vieren in al je schoonheid. Jij bent precies goed als je nu bent!

Dit is het perfecte moment om te gaan ervaren dat alles er al die tijd al was.
Je hoeft het alleen nog maar te gaan zien!

Graag nemen we je mee op deze fantastische reis naar jezelf, waar jouw eigenwaarde en gevoel van zelfliefde ‘sky high’ zal gaan! 

* dit betreft alleen de shoot zonder wall art of treasure box. Niet te gebruiken met andere acties of giftcertificaten.

boudoir portret waalwijk
branding fotoshoot waalwijk
intuïtieve fotoshoot
boudoir zakelijk brabant
high end boudoir shoot
portretshoot kristel van herpt
{

"Oprecht"

Dat is het gevoel dat bij mij overheerst na een bezoek aan Atelier Kristel van Herpt. Er staat veel meer dan een concept alleen. Een zorgvuldig, verzorgd en secuur concept, zeker, maar bovenal wordt de ruimte gevuld door warme, geïnteresseerde, oprechte mensen.

– Hans

"Waar voor je geld met een product van immateriële waarde!"

Top fotografe die je op je gemak stelt en het beste resultaat in jezelf naar boven haalt! Daarnaast een fijn team van visagie en aftersales! Waar voor je geld met een product van immateriële waarde!

– Maurice

"Fijne mensen"

Gastvrij,gemoedelijke sfeer en prachtige foto’s

– Frank

"Oog voor detail"

Heerlijke mensen, met oog voor detail.

– Henry

Boek jouw shoot ervaring

info@kristelvanherpt.com   ~   Grotestraat 17a, 5141 JM Waalwijk  ~  0416-234343
KvK 84675861  ~  Privacyverklaring  ~  Algemene Voorwaarden

40 plus fotoshoot waalwijk

Gratis Magazine voor de 40+ vrouw

Wij hebben een super gaaf magazine gemaakt, vol met 40+ vrouwen. Lees wat deze vrouwen hebben meegemaakt, waar ze sterker van zijn geworden. En natuurlijk staat het magazine ook vol met prachtige foto’s van deze vrouwen.

You have Successfully Subscribed!