MANNEN SHOOT

portret ervaring voor mannen

Een beeld zegt meer dan duizend woorden, we willen dat elk woord een verhaal vertelt van kracht, authenticiteit en zelfwaardering. Jij staat centraal in dit verhaal, want iedere man verdient het om zich mooi te voelen.

Het idee dat fotoshoots alleen vrouwen kunnen empoweren, is niet waar. Onze lens ziet geen geslacht; het ziet de schoonheid in iedereen. We hebben gezien hoe een portret een man kan helpen zijn zelfbeeld te transformeren. 

Dit is de kracht die we willen delen met elke man die bij ons voor de camera komt. We willen je helpen om je ware zelf te zien en te omarmen. Het is niet alleen over hoe je eruit ziet, maar over hoe je jezelf ziet.

 

“EEN FOTOSHOOT, IS DAT NIET MEER IETS VOOR VROUWEN?”

Je zou kunnen denken: “Een fotoshoot, is dat niet meer iets voor vrouwen?” Maar geloof ons, ook jij als man kunt er iets geweldigs uithalen. Wij hebben dit aan den lijve ondervonden.

Neem nou mijn vader. Hij vond zichzelf nooit echt een knappe man. Maar toen we samen een foto maakten, veranderde er iets. Hij zag dat hij er mocht zijn, dat hij waardevol was. En dat gevoel, man, dat was ongelooflijk krachtig!

Onze shoots zijn jouw moment. Een viering van jou, van je kracht en je schoonheid. We willen je helpen om naar jezelf te kijken met liefde, acceptatie en trots. Want jij mag er zijn, precies zoals je bent.

“HET STOERSTE CADEAU DAT JE

JEZELF KUNT GEVEN.”

Wij vieren jouw schoonheid, jouw kracht en jouw kwetsbaarheid. Want jij bent goed zoals je nu bent.

Ontdek waarom juist door een fotoshoot gaat zien hoe geweldig je bent zonder dat je daar voor naar een therapeut hoeft te gaan!

3 manieren om meteen te starten:

branding fotoshoot

Ook jouw eigen zaak verdiend het om gezien te worden. Met een exclusieve aanpak helpen wij bij jouw zichtbaarheid.

Shoot beleving kristel van herpt

Naast jezelf in het zonnetje te zetten, is ook je relatie daar soms aan toe. Geef je liefde een boost middels een fotoshoot!

boudoir shoot

Ga met je partner een keer het gesprek aan of een Boudoir Fotoshoot misschien wat voor haar is. Ready to empower?!

DIE STOERE, ZELFVERZEKERDE EN KRACHTIGE MAN IS ER AL, JE HOEFT HEM ALLEEN NOG MAAR TE ZIEN.

Door de drukte en routine van het leven ben je hem misschien een beetje uit het oog verloren, maar hij staat te popelen om weer in de spotlights te staan. Samen gaan we op pad om die verborgen kant van jezelf te onthullen. Een kant die je misschien nog niet kende, je gevoelige kant, je krachtige kant – simpelweg de beste versie van jezelf.

En als je die man ziet, ga je hem nog meer respecteren. Je gaat beter voor je lichaam zorgen, je gaat nog meer uitstralen en je zelfvertrouwen schiet door het dak. 

Weet je wat? Het is helemaal oké om jezelf op de eerste plaats te zetten, om een groot portret van jezelf in je woonkamer of slaapkamer te hangen. Het is oké om trots op jezelf te zijn. Jij bent de hoofdrolspeler in je eigen leven, en als jij je top voelt, voelt de wereld om je heen dat ook. Zo verspreid je nog meer positieve vibes.

HOE WERKT HET?

Onze missie is om jou naar een hoger level te tillen.
Om de best versie van jou terug te zien op beeld, willen we graag weten wat ‘mooi’ voor jou betekent.
Samen gaan we jouw persoonlijke kunst creëren. Zodat je elke dag die energie weer voelt en het je dagelijks een boost geeft.

01.

Kennismakingsgesprek

Het begint allemaal met het kennismakingsgesprek bij ons in de studio of telefonisch. Wij gaan samen met jou op reis naar jezelf, naar jouw kern. Dit kennismakingsgesprek is te gek, vaak krijg je inzichten die je eerder nog niet zag.

02.

Visagie

Dan kom je naar het atelier en kom je in handen van Marieke of Angelique. Zij zien precies wat jij nodig hebt, niet te veel want we willen juist jou in de puurste vorm op beeld krijgen. Alles draait om jou en jij bent in control. Jij bepaald hoe jij je graag terug ziet op de foto’s.

03.

Shoot

Geen zorgen over de poses, wij begeleiden je bij iedere pose die het best bij jou past. Alles doen we voor en we hebben vooral heel veel lol. Want als je plezier hebt, straal je dat ook uit op beeld. Zelfs als je niet lekker in je vel zit, kan dit juist de boost zijn om weer te gaan shinen.

04.

Reveal

Direct na de shoot bekijken we de premiere in onze privé bioscoop. Jezelf levensgroot en onbewerkt zien, heeft mega veel impact. Je zult versteld staan van jezelf. Vervolgens stel je zelf jouw maatwerk Wall-Art, Treasure Box of Album samen.

05.

Pick up party

Zodra jouw Wall-Art en/of Treasure Box en/of Album binnen zijn, maken we een nieuwe afspraak om jou te vieren. Het is zoooo te gek om je foto’s daadwerkelijk vast te houden en te bewonderen.

EEN FOTOSHOOT ALS CADEAU?

Op zoek naar het perfecte cadeau voor je vrouw? Of wil je gewoon samen iets speciaals vieren? Wij hebben precies wat je nodig hebt.

  • Boudoir Shoot: Wil je haar laten stralen zoals nooit tevoren? Geef haar de kans om zichzelf op een nieuwe, vertrouwde manier te ontdekken met onze boudoir shoot. Het is meer dan alleen een fotosessie!
  • Portret Shoot: Zoek je iets minder onthullend maar net zo speciaal? Onze portretshoots leggen haar schoonheid en persoonlijkheid vast in elke glimlach en blik.
  • Koppel Shoot: Vier jullie liefde en relatie met een shoot die even uniek is als jullie twee. Wat is er mooier dan samen herinneringen maken die elke dag een glimlach op je gezicht toveren?
  • Moeder en Dochter Shoot: Overweeg ook eens om dit bijzondere cadeau te geven aan de moeder en dochter in je leven. Leg hun onverbrekelijke band vast met een liefdevolle en tijdloze fotoshoot.

Voor de ondernemers onder ons: onze branding shoots zijn er om je zakelijke identiteit een boost te geven. Of je nu een bloeiende onderneming hebt of aan je personal brand werkt, wij zorgen dat je een vliegende start krijgt.


JIJ BEN F*CKING GEWELDIG!

Je hoeft geen lagen meer af te pellen, je hoeft alleen nog maar te zien hoe f*cking geweldig je bent. Wacht niet tot je denkt dat je perfect gaat zijn, dat punt gaat namelijk nooit komen. Investeer nu in jezelf, en begin met geloven!

Je hoeft niet fitter te zijn, je hoeft niet te wachten tot je leven een andere wending neemt. Het is nu tijd om jou te vieren op de manier zoals jij bent. Jij bent precies goed als je nu bent!

DIT IS HET PERFECTE MOMENT OM TE GAAN ERVAREN

DAT ALLES ER AL DIE TIJD AL WAS.

JE HOEFT HET ALLEEN NOG MAAR TE GAAN ZIEN!

{

"Oprecht"

Dat is het gevoel dat bij mij overheerst na een bezoek aan Atelier Kristel van Herpt. Er staat veel meer dan een concept alleen. Een zorgvuldig, verzorgd en secuur concept, zeker, maar bovenal wordt de ruimte gevuld door warme, geïnteresseerde, oprechte mensen.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ – Hans

"Waar voor je geld met een product van immateriële waarde!"

Top fotografe die je op je gemak stelt en het beste resultaat in jezelf naar boven haalt! Daarnaast een fijn team van visagie en aftersales! Waar voor je geld met een product van immateriële waarde!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ – Maurice

"Heb zelden kippenvelmomentjes"

Wat een bijzonder warme en professionele ervaring. Heb zelden kippenvelmomentjes maar de ‘reis’ en het onthullingsmoment maken dat ik het zo ervaren heb. Dank Kristel en het gehele team voor deze shoot. Ik zou het iedereen aanraden om mee te gaan maken. Tot een volgende keer!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ – Mark

"Mezelf weer laten blinken"

De fijne dames bij/en Kristel hebben me super geholpen om het troebele beeld wat ik van mezelf had weer te laten blinken. Tijdens de fijne shoot weten ze je perfect op je gemak te stellen, en je ware ik naar boven te halen. Super blij met de mooie foto’s.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ – Rob

Plan jouw vrijblijvende kennismakingsgesprek

boudoir portret waalwijk
branding fotoshoot waalwijk
intuïtieve fotoshoot
boudoir zakelijk brabant
high end boudoir shoot
portretshoot kristel van herpt

CONTACT

Atelier Kristel van Herpt
info@kristelvanherpt.com 
0416 23 43 43

Ons Adres
Grotestraat 17a
5141 JM Waalwijk

KvK 84675861
Privacyverklaring  |  
Algemene Voorwaarden

OPENINGSTIJDEN

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Za & Zo Gesloten

RISE | zie jezelf als nooit tevoren | Dé online cursus naar je future self

X