PORTRET FOTOSHOOT

portret ervaring

Ben je klaar voor een transformatie? Klaar om jezelf in een geheel nieuw licht te zien? Dan nodigen we je uit voor een unieke en empowerende portret ervaring, ontworpen om je zelfvertrouwen te laten stralen en je de kracht te geven om sterkere keuzes te maken in je leven.

Bij deze bijzondere fotoshoot sta jij centraal. We werken samen om jouw unieke schoonheid en kracht vast te leggen, waardoor je een nieuw niveau van zelfbewustzijn en zelfwaardering ontdekt. De ervaring gaat verder dan alleen het vastleggen van een mooi beeld – het is een diepgaande ontdekkingsreis naar zelfliefde en zelfacceptatie.

MAAK DE KEUZE VOOR JEZELF. JIJ VERDIENT DIT!

Jezelf zien door de lens van onze camera is als het kijken in een spiegel die je ware potentieel onthult. Wanneer je ziet wat wij zien – de unieke, authentieke en krachtige persoon die jij bent – zul je merken dat je je rug rechter houdt, je hoofd hoger tilt en met meer zelfverzekerdheid en beslistheid in het leven staat.

“HET MEEST WAARDEVOLLE CADEAU DAT JE JEZELF KUNT GEVEN.”

Wij vieren jouw schoonheid, jouw kracht en jouw kwetsbaarheid. Want jij bent goed zoals je nu bent.

Wil jij een stapje verder dan enkel een Portret Fotoshoot? Kijk dan eens wat wij nog meer aanbieden, wellicht zit er iets voor jou bij!

Ontdek het hieronder:

 

Podcast kristel van herpt

Naast jezelf in het zonnetje te zetten, is ook je relatie daar soms aan toe. Geef je liefde een boost middels een fotoshoot!

boudoir shoot

Jij bent perfect zoals je bent! Pel een aantal laagjes en zie jezelf zoals anderen je zien. Krachtig & Vrouwelijk! 

Gratis Masterclass

Alles is er al, het is nu aan jou om het te gaan zien! Wij helpen je graag op weg en geven je handvaten. You can do it ♡ 

DIE AANTREKKELIJKE, LIEFDEVOLLE EN KRACHTIGE VROUW ZIT AL IN JOU

Deze empowerende portret ervaring is meer dan alleen een fotoshoot, het is een investering in jezelf. Het is een manier om jezelf te waarderen, om te erkennen dat je het waard bent om gezien en gehoord te worden. En wanneer je deze waarde in jezelf erkent, zul je merken dat je krachtiger keuzes maakt die echt goed zijn voor jou.

Gun jezelf deze ervaring. Laat jezelf zien en vier je unieke schoonheid en kracht. Want als jij ziet wat wij zien, dan is er geen houden meer aan. Ben je klaar om je leven te transformeren? Stap dan in het licht met onze empowerende portret ervaring.

HOE WERKT HET?

Onze missie is om jou naar een hoger level te tillen.
Om de best versie van jou terug te zien op beeld, willen we graag weten wat ‘mooi’ voor jou betekent.
Samen gaan we jouw persoonlijke kunst creëren. Zodat je elke dag die energie weer voelt en het je dagelijks een boost geeft.

01.

Kennismakingsgesprek

Het begint allemaal met het kennismakingsgesprek bij ons in de studio of telefonisch. Wij gaan samen met jou op reis naar jezelf, naar jouw kern. Dit kennismakingsgesprek is te gek, vaak krijg je inzichten die je eerder nog niet zag.

02.

Visagie

Dan kom je naar het atelier en kom je in handen van Marieke of Angelique. Zij zien precies wat jij nodig hebt, niet te veel want we willen juist jou in de puurste vorm op beeld krijgen. Alles draait om jou en jij bent in control. Jij bepaald hoe jij je graag terug ziet op de foto’s.

03.

Shoot

Geen zorgen over de poses, wij begeleiden je bij iedere pose die het best bij jou past. Alles doen we voor en we hebben vooral heel veel lol. Want als je plezier hebt, straal je dat ook uit op beeld. Zelfs als je niet lekker in je vel zit, kan dit juist de boost zijn om weer te gaan shinen.

04.

Reveal

Direct na de shoot bekijken we de premiere in onze privé bioscoop. Jezelf levensgroot en onbewerkt zien, heeft mega veel impact. Je zult versteld staan van jezelf. Vervolgens stel je zelf jouw maatwerk Wall-Art, Treasure Box of Album samen.

05.

Pick up party

Zodra jouw Wall-Art en/of Treasure Box en/of Album binnen zijn, maken we een nieuwe afspraak om jou te vieren. Het is zoooo te gek om je foto’s daadwerkelijk vast te houden en te bewonderen.

WELKE FOTOSHOOT SLUIT BIJ JOU AAN?

Bij ons sta jij centraal. We nemen de tijd om naar je wensen en behoeften te luisteren, want wij bieden een reeks aan fotoshoots die zijn ontworpen om perfect bij jouw unieke persoonlijkheid en stijl te passen.

Ontdek de kracht van een Boudoir Shoot, speciaal voor vrouwen die klaar zijn om zichzelf op een nieuwe, bevrijdende manier te presenteren. Het is een kans om jezelf te zien zoals je echt bent: krachtig en prachtig. Voor iets minder bloot maar even persoonlijk, biedt onze Portret Shoot een subtielere aanpak waarbij jouw innerlijke en uiterlijke schoonheid centraal staan.

We erkennen ook dat mannen hun eigen verhaal willen vertellen. Onze fotoshoot voor mannen is ontworpen om je te helpen je onzekerheden te overwinnen en je persoonlijke groei te benadrukken. Ervaar hoe het is om in de spotlight te staan en jezelf te uiten.

Ervaar de magie van samenzijn met een Koppel Shoot. Vier je relatie en leg die liefdevolle momenten vast die je elke dag kunt koesteren als een blijvende herinnering aan de muur thuis. Voor moeders en dochters bieden we de kans om die speciale band vast te leggen met onze moeder en dochter shoot, een diepe en emotionele ervaring die jullie samen zullen koesteren.

Voor de ondernemende vrouwen, onze branding shoots zijn ideaal om je zakelijke imago of personal brand te versterken. We helpen je graag een sterke en professionele indruk te maken die jouw persoonlijkheid en professionaliteit uitstraalt.

JIJ BENT F*CKING GEWELDIG.

Je hoeft geen lagen meer af te pellen, je hoeft alleen nog maar te zien hoe f*cking geweldig je bent. Wacht niet tot je denkt dat je perfect gaat zijn, dat punt gaat namelijk nooit komen. Investeer nu in jezelf, en begin met geloven!

Je hoeft niet af te vallen, je hoeft niet te wachten tot je leven een andere wending neemt. Het is nu tijd om jou te vieren in al je schoonheid. Jij bent precies goed als je nu bent!

DIT IS HET PERFECTE MOMENT OM TE GAAN ERVAREN

DAT ALLES ER AL DIE TIJD AL WAS.

JE HOEFT HET ALLEEN NOG MAAR TE GAAN ZIEN!

{

"Dat gevoel, dat gun ik iedereen!"

In een ontspannen setting klikt haar camera juist op die momenten dat ik de mooiste kant van mezelf durft te tonen. En de resultaten… die zijn keer op keer verbluffend. Zo verbluffend, dat ik er altijd even heel stil van word en weer blij durf te zijn met mezelf. En dat gevoel, dat gun ik iedereen!

– Audrey (42 jaar)

"Je gaat weer voelen dat je het waard bent."

Na een rotperiode heb ik weer een stukje van mezelf teruggevonden. Ik heb me sindsdien een hele tijd weer mooi gevoeld, en als ik nu momenten heb dat het minder is, kijk ik weer even terug op deze ervaring. Je gaat weer voelen dat je het waard bent en dat is heel inspirerend.

– Judith (45 jaar)

"Ik voelde dat ik er weer stond."

Het vuurtje had ze weer aanwakkerd. Ik voelde dat ik er weer stond. Voelde me krachtig en kon de wereld aan. Gek eigenlijk dat dit kan, door een foto-shoot. Therapie leek dit wel. En dan de resultaten…….! PRACHTIG. Ik liep weer met mijn hoofd in de wolken. Dit ben ik! Nu, iedere keer als ik naar de foto’s kijk, voel ik het vuurtje weer branden. 

– Anita (51 jaar)

“Kristelmagic”

Het begin van de shoot vond ik doodeng, maar als je in de lens van deze vakvrouw kijkt, gebeurt er iets wonderlijks… Kristelmagic!!

– Joyce (39 jaar)

Plan jouw vrijblijvende kennismakingsgesprek

boudoir portret waalwijk
branding fotoshoot waalwijk
intuïtieve fotoshoot
boudoir zakelijk brabant
high end boudoir shoot
portretshoot kristel van herpt

CONTACT

Atelier Kristel van Herpt
info@kristelvanherpt.com 
0416 23 43 43

Ons Adres
Grotestraat 17a
5141 JM Waalwijk

KvK 84675861
Privacyverklaring  |  
Algemene Voorwaarden

OPENINGSTIJDEN

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Za & Zo Gesloten

RISE | zie jezelf als nooit tevoren | Dé online cursus naar je future self

X