fbpx

portret
Fotoshoot

“Als je gelooft dat je mooi bent, ben je op je mooist” 

PORTRET FOTOGRAFIE

Schoonheid kent geen leeftijd of maat. Het maakt niet uit hoe oud je bent, hoe je eruit ziet of welke maat je draagt. Je innerlijke beauty straalt van binnen door naar buiten. Dat leggen we vast tijdens de portret fotoshoot.

Al meer dan 15 jaar fotografeer ik vrouwen die altijd iets op zichzelf hebben aan te merken. Je denkt dat je het niet leuk vindt om gefotografeerd te worden. Ik ken je onzekerheden en excuses. Door je alle poses voor te doen en je door de shoot te begeleiden zul je zien dat je geweldige foto’s krijgt en dat jouw portret fotoshoot een feestje wordt.

Als je een zelfvertrouwen shoot voor jezelf doet, voel je je mooi. Je voelt je gezien en gehoord. Door deze ervaring voel je je bevrijd van alle negatieve dingen die je tegen jezelf zegt. De muur die je hebt opgebouwd, zie ik tijdens de shoot afbrokkelen. De liefde voor jezelf groeit en je loopt met 10x meer zelfvertrouwen de deur uit na de shoot.

Je kunt jezelf geen groter cadeau geven. Vier de liefde voor jezelf. Ik kan niet wachten om samen met jou de mooiste foto’s te maken die je ooit van jezelf hebt gezien.

Kennismakingsgesprek

Tijdens een telefoongesprek of emailwisseling bespreken we wat je graag voor foto’s zou willen. Wil je portretten of ga je liever voor een boudoir shoot ?

Voorbereiding

Ik help je met wat je het beste mee kunt nemen naar de shoot qua kleding. In de stylingguide die ik je per mail stuur zul je alle tips vinden. 

Visagie & haarstyling

Jouw fotoshoot is inclusief professionele visagie en haarstyling. Je zult je een bekendheid voelen. Zij zorgt ervoor dat jij er op je mooist uitziet.

3,5 uur fotoshoot

Relax het is niet jouw taak om fotogeniek te zijn, dat is mijn taak. Ik coach je door de fotoshoot. Alle poses en uitdrukkingen doe ik voor je voor.

Cinema

Direct na de shoot kijk je naar jouw waanzinnige foto’s in onze prive bioscoop. Daar kies je je mooiste foto’s uit. Wat je koopt is helemaal aan jou.

Foliobox of Uitvergroting

Ongeveer een week of 2 na de shoot kun je je fotos’ of foliobox ophalen. We nemen altijd zo snel mogelijk contact op zodat jij jouw kunst zo snel mogelijk in huis hebt.

Vier de liefde voor jezelf

FOTOSHOOT

De shoot is inclusief visagie & haarstyling. Een heerlijk verwenmoment waarvan je zou willen dat onze visagiste elke ochtend bij je langs zou kunnen komen. Je voelt je mooi en dan zijn we nog niet begonnen met de shoot. De shoot is altijd super relaxed omdat ik weet hoe gespannen je kunt zijn. Alle poses en gezichtsuitdrukkingen doe ik voor zodat je je geen enkel moment ongemakkelijk voelt. Je zult steeds meer van de shoot gaan genieten. Na de shoot loop je met 10x meet zelfvertrouwen de studio uit en dat zie je aan je uitstraling.

REVEAL

Direct na de shoot bekijken we jouw foto’s op een groot scherm in onze cinema. Vol verbazing en trots zul je naar je foto’s kijken. “Ben ik dat?” Als je je foto’s allemaal hebt bekeken en nog een keer hebt bekeken, kies je welke foto’s je graag wil hebben. De reveal is echt jouw moment! Het voelt zo te gek om waanzinnige foto’s van jezelf te zien. Elke keer als je je foto’s bekijkt, voel je weer die boost van zelfvertrouwen.

With confidence, you have won before you have started.  

– Marcus Garvey

Veel gestelde vragen

Is het mogelijk om de shoot samen met iemand te doen?

Natuurlijk kun je de shoot samen met je partner, zus, moeder, oma, vriendin of kind doen. Je betaalt per shoot dus niet per persoon.

Kan ik alleen de digitale bestanden krijgen?

Er is geen verschil tussen de digitale bestanden of afdrukken. Je krijgt bij het digitale bestand een afdruk in passepartout 18x24cm.  Voor de prijs maakt het niet uit of je alleen de digitale bestanden wil.

Hoe lang duurt het voordat ik een shoot kan boeken en de foto’s klaar zijn?

De wachttijd voor een fotoshoot is ongeveer 2 maanden. De foto’s kun je binnen 2 weken daarna al in je handen hebben. Zorg ervoor dat je dus op tijd boekt mocht het een cadeautje zijn voor iemand.

Waarom zijn de prijzen zo hoog ?

Ik sta voor de kwaliteit die ik lever. Zowel voor de shoot als voor de foto’s. We werken met professionals en hoogwaardige producten. De shoot beleving is uniek, je gaat met een andere kijk op jezelf naar huis en elke keer als je je foto’s bekijkt, voel je weer die zelfvertrouwenboost.

 

Wat anderen zeggen

Ik word volgend jaar 40, toch wel een dingetje 😉 Mooie kans om mezelf zo puur als als mens te laten vastleggen. Toen ik mijn foto’s zag deed het me denken aan het programma “sterren op het doek”. Ik weet nu precies hoe die bekende mensen zich voelen. Er gaat van alles door je heen;WOW, Ben ik dat…..?  Zo mooi…. dat je sprakeloos bent. En zoveel verschillende kanten van mezelf  dat je  bijna niet kan kiezen. Stiekem ook heel trots!

Katja

“De shoot zelf was ontspannen er hing een prettige sfeer. Voelde me meteen op mijn gemak bij jou, je geeft aanwijzingen laat me lachen en weet de perfecte foto’s te schieten. Op het moment zit ik in een hele mooie training de Ghandi, hierin ben ik bezig liefdevol naar mezelf te kijken. Ik vond mezelf nooit mooi of belangrijk genoeg. Om zonder make up of filters op de foto te gaan was uit mijn comfortzone. Toen ik jouw oproep zag wist ik dat het zo moest zijn. Zo mooi toen ik de beelden voor het eerst zag. Ik ben mooi zoals ik ben, puur natuur. Geen oordelen over mezelf niet kijken naar de mogelijke min punten. Mezelf geaccepteerd zoals ik ben. Loslaten van de oordelen over jezelf en andere maakt je vrij van veel negatieve gedachten. Ik ben gaan lopen, mijn eigen weg en ik voel me vrij.”

Pascalle

Mijn lieve pubers willen nauwelijks nog gefotografeerd worden. Dat vind ik weleens jammer, want ik ben zo trots op hen. Fotograaf kristelvanherpt is zelf ook moeder van tieners en sprak tijdens de fotoshoot floor aan op haar houding naar mij toe. Ze deed dat op zo’n inlevende en respectvolle wijze dat Floor het een eer vond om met haar moeder te poseren. De resultaten van onze shoot zijn hierdoor werkelijk fantastisch. De liefde spat er vanaf. Het is een kwaliteit als je jezelf als fotograaf zo kunt inleven in de persoon voor je camera, iemand op zijn gemak kunt stellen én tegelijkertijd ervoor kunt zorgen dat iemand compleet zichzelf is op de foto. Kristel bezit die kwaliteit. Ik kan iedereen dan ook een moeder-kind shoot bij haar aanraden. Voor mij is de volgende stap mijn lieve zoon zover krijgen dat hij ook weer eens op de foto wil. Ik weet in elk geval zeker dat wanneer het zover is, ik op de stoep bij Kristel zal staan. Zij legt herinneringen voor het leven vast. Dankjewel Kristel! ❤️ .”

Natasja

“Het was een out of my comfortzone shoot, maar het was echt amazing. Kristel laat je op en top vrouw voelen samen met haar top team. Verandert een foto naar a peace of art.”

Lynsey

Boek jouw shoot klik hier

info@kristelvanherpt.com     |     Grotestraat 17a     |     5141 JM Waalwijk