REFOCUS

Kijk binnen 10 dagen ‘anders‘ naar jezelf

Door iedere dag motiverende en positieve voiceberichten te ontvangen leer je ‘anders’ over jezelf, je omgeving en je dag na te denken. Op de beste manier mogelijk, ga je anders denken. Wil jij dat ook?

Wat is RE-FOCUS?

Jij bent het waard om voor te rennen, daarom heb ik voor jou een 10 dagen lang voiceberichten ingesproken. Gedurende 10 dagen krijg jij iedere ochtend een motiverend voicebericht waar jij je gegarandeerd in kan herkennen. Vanuit deze positieve benadering start jij je iedere dag gemotiveerd.

Ik stel je vragen, simpele vragen of misschien wel moeilijk voor jou. Denk er rustig over na en geef jouw eigen invulling aan deze ingeving. Mijn doel is om jou bewust te laten worden van het feit dat het oke is. Het is oke zoals jij bent, zoals jij handeld en zoals jij wil zijn.

Tegelijkertijd weet ik ook zeker dat je meer uit jezelf kan halen. Dat de wereld veel meer te bieden heeft dan hoe jij nu leeft. Ontdek jouw ‘ideale ik’ en stel haar de vraag wie zij is, hoe zij zou handelen in bepaalde situaties en wat haar energie geeft.

10-daagse refocus kristel van herpt

Je wil zoals je ‘ideale ik’ leven zónder in te leveren op kostbare tijd en en energie

Je weet dat je jezelf naar een hoger level wil tillen, maar je mist de handvaten en het startschot om er echt te komen. Je denkt dat je veel meer tijd in jezelf moet steken.

Dit moet toch slimmer kunnen?

Met de 10-daagse RE-FOCUS sta je er niet meer alleen voor. Met dagelijkse positieve en motiverende voiceberichten gaan we samen aan de slag om jou ‘ideale ik’ te bereiken en jezelf nooit, maar dan ook nooit meer op de laatste plek te zetten.

Je straalt anders als je zelfvertrouwen wordt gewekt door te geloven in jezelf in plaats van bevestiging van anderen

Voor wie is RE-FOCUS?

Voor de vrouw die altijd voor anderen klaar staat, heel veel ballen tegelijkertijd in de lucht wil houden en maar geen tijd vind voor zichzelf. Gek he… Prioriteiten stellen denk ik? Dit kost je maar 5 minuten per dag en je dag ziet er gegarandeerd anders uit.

Waarom RE-FOCUS?

Begin eens met RE-FOCUS en leg de focus op jezelf in plaats van altijd maar op een ander. Ik weet dat dat veel makkelijker is. Maar als je voor jezelf begint te zorgen, begin je jezelf beter te voelen, zie je er beter uit en trek je beter aan. Het begint allemaal bij jezelf

Begin vandaag nog met RE-FOCUS?

Het zijn maar 10 dagen waarvan een paar minuten per dag. En voordat je het weten zijn deze 10 dagen al voorbij en mis je de voiceberichten. Motiverend, positief en altijd met de beste bedoelingen start je je dag. Meld je nu nog aan en start direct!

Al meer dan 500 vrouwen gingen je voor

en kozen voor de RE-FOCUS op haarzelf

Let's RE-FOCUS on me!

Meld je hier aan voor de 10-daagse RE-FOCUS. Ik stuur je iedere ochtend een motiverend voicebericht waar jij energie uit kan tanken en je je leven naar een hoger level kan tillen.

Restart. Reset. REFOCUS.
As many times as you need to.

Contact

Atelier Kristel van Herpt
info@kristelvanherpt.com 
0416 23 43 43

Ons Adres
Grotestraat 17a
5141 JM Waalwijk

KvK 84675861
Privacyverklaring  |  
Algemene Voorwaarden

Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Za & Zo Gesloten

RE-FOCUS | Start je dag gemotiveerd ♡

X