RISE

Zie jezelf als nooit tevoren

 

Dromen najagen en de beste versie van jezelf worden is mogelijk, ongeacht je leeftijd. Deze cursus is speciaal ontworpen voor vrouwen zoals jij, die bereid zijn een nieuwe weg in te slaan, dichter bij zichzelf willen komen, en eindelijk de vrouw willen worden die zij diep van binnen zijn.

Waarom nu al je toekomstige zelf worden?

Waarom zou je wachten om je toekomstige zelf te worden? Elke dag dat je uitstelt, mis je de kans om volledig te leven zoals je dat altijd al wilde. Diep van binnen weet je dat de vrouw die je wilt zijn zit te wachten om eindelijk naar buiten te komen. Je weet alleen niet hoe je haar in jezelf naar boven kunt halen. Misschien geef je je grenzen niet goed aan, laat je andere mensen grip op je krijgen en blijf je bijvoorbeeld in een relatie die je helemaal niet meer dient. Wat houdt jou tegen om het leven te leiden dat jij graag wilt? Vaak zijn we ons daar niet van bewust.

In deze training wil ik je meenemen op een reis waarin ik jou dichter bij jezelf wil laten komen, zodat je meer in jezelf gaat geloven en daardoor wél stappen durft te zetten naar jouw toekomstige zelf. Aan het einde van deze cursus heb jij de handvatten en tools om eindelijk je leven te leven zoals jij dat wilt, onder jouw eigen voorwaarden.

Review Kristel van Herpt Renee
kristel van herpt fotoshoot

Wat kun je verwachten?

  • Zelfinzicht: Ontdek wat jou tegenhoudt je dromen na te jagen.
  • Zelfbewustzijn: Verhoog je zelfbewustzijn en leer hoe je jezelf echt ziet.
  • Zelfvertrouwen: Zet die kritische stem op snooze en ontdek hoe jij jouw zelfvertrouwen écht een boost kunt geven.
  • Dromen realiseren: Ontdek hoe je haalbare doelen stelt om stap voor stap naar je dromen te werken.
  • Succes vieren: Leer om elk succes, groot of klein, te vieren en waarom dat zo belangrijk is.

Waar sta je na de cursus?

De cursus “Rise” geeft jou de handvaten en tools die jij nodig hebt om de vrouw te worden die jij wilt zijn en jouw dromen na te jagen. Maar alleen daarmee ben je er natuurlijk niet. Blijf oefenen en gebruikmaken van de tips die ik met je deel. Wil je verder verkennen hoe je je doelen kan bereiken en je dromen kunt realiseren? Neem dan contact met ons op. 

Voor wie is deze cursus?

“Rise” is voor de vrouw die zich niet meer wil laten leiden door allerlei excuses en smoesjes en echt stappen wil zetten naar de vrouw die ze diep van binnen is. Vaak blijven we zitten waar we zitten omdat we ons niet bewust zijn van wat ons tegenhoudt om onze vleugels uit te slaan. Door jou anders naar jezelf te laten kijken, breng ik daar verandering in.

Wat deelnemers zeggen:

Ik kan jou vertellen wat deze cursus jou kan brengen en hoe het jouw leven kan transformeren, maar degenen die jou voor zijn gegaan kunnen dat natuurlijk veel beter! Hieronder vind je een aantal inspirerende verhalen van vrouwen die de cursus hebben gevolgd.

“Ik kan oprecht zeggen dat deze cursus mijn leven heeft veranderd! Ik voel me zelfverzekerder en weet nu welke stappen ik moet ondernemen om mijn dromen waar te maken.”

Anneke, 42

“De modules zijn goed opgebouwd en makkelijk te volgen. Het was precies wat ik nodig had.”

Linda, 50

“Mijn dromen bleven altijd dromen, totdat ik deze cursus tegenkwam. De praktische tips van Kristel hebben mij eindelijk de handvaten en tools gegeven die ik nodig had om stappen te zetten naar de vrouw die ik wil zijn. Daarvoor ben ik haar en deze cursus enorm dankbaar.”

Mieke, 39 

Each level has it’s devil

Of je nou al lang bezig bent en ‘lekker bezig’ bent of pas sinds kort serieus met persoonlijke ontwikkeling bezig bent, één ding is zeker:
Wat jou naar dit level heeft gebracht, gaat jou helaas niet helpen om door te breken naar jouw next level.
Toch hebben vele vrouwen de neiging om hetzelfde te blijven doen, met de verwachting om te stijgen naar die betere zelf. 
Niet voor niets zijn er maar een aantal dames die wel door haar plafond breken, een lekkere balans hebben én zich echt happy voelen met zichzelf.

Door mijn jarenlange ervaring met vrouwen shooten, mijn eigen fotostudio met de nodige verandwoordelijkheden én mijn persoonlijke reis als ondernemer, vrouw, vriendin en moeder weet ik het hoe belangrijk het is om iemand in je omgeving te hebben die je uitdaagt om anders te doen en te denken. Kortom, je patroon te doorbreken.

Voor vrouwen ben ik die vriendin, motivator of activator. Ik daag je graag uit om anders naar jezelf, je dromen en doelen te kijken. Ook als dat oncomfortabel voor je voelt. 

Het is mijn doel om jou plafond te doorbreken!

Ik help je om jouw persoonlijke doelen te realiseren, jouw dromen te vervullen en je bewust te laten worden van het hier en nu. En ja, ik ga dit gemakkelijk voor je maken!

Schrijf je nu in en verander je leven!

Wacht niet langer om verandering te omarmen en gelukkig te zijn. Schrijf je vandaag nog in voor de cursus “Rise” en begin aan jouw reis naar een zelfverzekerder en gelukkiger leven.

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt de cursus?

De cursus bestaat uit vijf modules. Deze zijn allemaal direct toegankelijk, zodat je zelf je tempo kunt bepalen. Je kunt er dus voor kiezen om bijvoorbeeld elke week een module te doen, of je kunt, net als ik graag doe ;), er in één keer doorheen vliegen.

Ik heb nooit actief aan mijn persoonlijke ontwikkeling gewerkt. Is de cursus geschikt voor mij?

Ja, de cursus is geschikt voor iedereen, ongeacht je ervaring met persoonlijke ontwikkeling.

Wat heb ik nodig om te beginnen?

Alleen een open mindset en de bereidheid om aan jezelf te werken! 😉

CONTACT

Atelier Kristel van Herpt
info@kristelvanherpt.com 
0416 23 43 43

Ons Adres
Grotestraat 17a
5141 JM Waalwijk

KvK 84675861
Privacyverklaring  |  
Algemene Voorwaarden

OPENINGSTIJDEN

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Za & Zo Gesloten

RISE | zie jezelf als nooit tevoren | Dé online cursus naar je future self

X