BEYOND BOLD

De kracht van eigenwaarde

De kracht van eigenwaarde

Voel jij dat je niet altijd het leven leeft zoals jij dat zou willen? Als volwassen vrouw heb je al het een en ander meegemaakt, dat heeft je gevormd tot wie je nu bent. Een vrouw vol vuur en kracht, alleen voel en zie je dat niet altijd terug.

  • Sta je altijd voor iedereen klaar? 
  • Ben je na al die jaren van zorg er aan toe om jezelf op die eerste plaats te zetten? 
  • Heb je het gevoel dat er veel meer in je zit dan er nu uitkomt?

Bestel dan nu je tickets voor het BEYOND BOLD Event & ontdek de kracht van eigenwaarde!

Beleef een onvergetelijke middag vol inspiratie, zelfontdekking en empowerment in de magische sfeer van het theater.

Deze middag is speciaal ontworpen voor iedereen die klaar is om zichzelf op de eerste plaats te zetten, onzekerheden te overwinnen, en hun eigenwaarde naar een hoger niveau te tillen. Het is meer dan een evenement; het is een beweging. Een kans om jezelf te herontdekken, je verhaal te omarmen en je eigen pad met vertrouwen te bewandelen.

Reserveer Nu Je Ticket Maak deel uit van deze transformerende ervaring. Koop nu je ticket en stap in een middag die jouw leven kan veranderen. Wees snel, want de plaatsen zijn beperkt. 

🗓️ Vrijdag 19 januari ’24
🕐
13:00 – 17:00
🌍 Theater De Leest – Waalwijk

Bestel nu je Early-Bird tickets! Voor maar €45 ipv €99

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Je bent zeker niet alleen, deze dames hebben al een kaartje gekocht:

“Nou ik ben erbij en ik kom alleen. 💪🏽🌹 Ik kijk ernaar uit! Lijkt me zo tofff. Tot 19 januari.”
“Ik ben erbij, gezellig”
“Ik kom alleen 🥰
“Gezellig ik kijk er naar uit 😃👍🥰
“Super gaaf!!! Het kaartje is gekocht”

Dit vonden onze klanten!

Evelien

“Was een super geslaagde avond! Had mijn zus mee en zij heeft ook genoten! Leuke gesprekken gehad en foto’s gedeeld met andere vrouwen! Blijft bijzonder wat jullie doen met vrouwen!!”

 

Corry

“Dag superteam! Wat een heerlijke avond was het gister. Nogmaals dank voor dit fijne feest.”

Iris

“Het was een heerlijke avond, danjewel lieverds!”

Marian

“Het was fantastisch, thanks! ❤️”

Odet

“Was errug gezellig! En die hapjes… 🔥🔥”

Waarom BEYOND BOLD?

Nou ten eerste omdat ik 45 jaar word en ik jullie graag een cadeau wil geven! Ik gun iedereen de kracht, zelfliefde en zelfvertouwen dat ik gedurende de jaren heb opgebouwd. 

Wij willen je meenemen om die kracht in jezelf weer te laten voelen, om van jezelf nog meer een prioriteit te maken en je laten geloven dat je veel waardevoller bent dan je nu denkt. Dus nog meer in jezelf te gaan geloven, zodat je nog meer uit je leven gaat halen. Het is nu tijd voor jou!

Samen met andere 40+ vrouwen de connectie aangaan en sisterhood ervaren. Elkaar inspireren en elkaar supporten. Dan kunnen we de hele wereld aan. Het is zo te gek om een achterban aan sterke, krachtige vrouwen om je heen te verzamelen.

Laat je verrassen tijdens deze middag samen met het team Kristel van Herpt. We hebben een super toffe middag gepland vol inspiratie, verhalen en verrassingen.

Veelgestelde vragen over Beyond BOLD

Kan ik alleen komen?

Nou ik zal je gelijk vertellen, je bent zeker niet alleen! En wij zorgen er sowieso voor dat jij je niet alleen zal voelen. Je komt samen met een hele hoop dames die ook ‘alleen’ naar het event komen. Hoe tof is het om die connectie met de andere vrouwen aan te gaan zodat je je juist even niet alleen voelt maar herkenning in elkaar ziet. En ervaringen kan delen!

Hoelaat begint het event?

Wij starten op vrijdag 19 januari om 13:00 met het theater programma maar je bent zeker welkom vanaf 12:30. Samen doen we gezellig een kopje koffie met wat lekkers. Ook komt onze droom uit als jullie contact op zoeken met gelijkgestemde vrouwen.

Ik moet altijd werken op vrijdag

Pak die agenda, blokkeer de vrijdagmiddag 19 januari en regel nú alles wat je moet regelen! Oppas voor de kids? Geregeld. Vrij vragen van werk? Doen. Buurvrouw vragen om de hond uit te laten? Moet gebeuren. Geen smoesjes, geen “ik zie wel”, geen uitstel. Op 19 januari kies jij voor jezelf ♡

Dit is jóuw moment en geen excuus op deze aardbol is sterk genoeg om het te missen. Dus, zie dit als de nodige schop onder je kont en regel het.

Wat kan ik verwachten?
Wat je kunt verwachten tijdens deze transformerende ervaring:
❤️ Overwin onzekerheden en omarm je ware zelf.
❤️ Herontdek de kracht die al die tijd in jou zit.
❤️ Laat je verhaal stralen als nooit tevoren.

 

Dit evenement is meer dan alleen een bijeenkomst; het is een beweging, een kans om jouw eigen pad met vertrouwen te bewandelen.
Dit klinkt een beetje te zweverig voor mij...

Neejoh, dat is helemaal niet! Wij willen je vooral een podium aanbieden die jij verdient. Op verschillende manieren gaan we dit aanvliegen en altijd met een gezonde dosis humor! Wij willen je graag uit je comfort zone halen, je laten inzien dat je goed bent zoals je bent en dat je jezelf mag omarmen zoals je bent.

Voor ons is niks te gek en wij zijn mega open-minded 🙂