BEYOND BOLD 2.0

BEN JIJ KLAAR VOOR MEER EIGENWAARDE, IMPACT & PLEZIER IN MINDER DAN 1 DAG?Maar ben je nog niet klaar voor een transformerende shoot?

Dan is dit wat jij nodig hebt!

30 mei 2024 | 11:00 – 17:00 | Rabozaal Theater de Leest te Waalwijk

Wat is Beyond BOLD?

Wil jij de beste versie van jezelf ontdekken? Beyond BOLD 2.0 is een nog uitgebreider event dan het vorige event een empowering dag voor vrouwen die zichzelf op de eerste plaats willen zetten. Leer hoe je jouw innerlijke kracht en potentieel kunt ontdekken, effectief voor jezelf kunt zorgen en obstakels kunt overwinnen om zo jouw doelen en dromen te bereiken. Maak verbinding met andere inspirerende vrouwen en ontdek hoe jij kunt groeien en bloeien in alle aspecten van jouw leven. Koop nu jouw ticket en word wie je wilt zijn!

Een volledige verzorgde dag waarin jij je mag onderdompelen in luxe en aandacht. Je bent wat je gelooft, niet wat je doet of wil zijn. Pas als jij volledig in jezelf gelooft en dat uitdraagt word je wie je diep van binnen wil zijn.

Waarom Beyond BOLD?

Je krijgt inzichten waar je nu staat, wie jij bent maar ook waar je naar toe wil. Wat houdt je tegen om daar te komen? Welke obstakels moet je overwinnen? Leer jezelf beter te begrijpen waardoor je patronen kan gaan doorbreken en hoe jij keuzes voor jezelf gaat maken. Leer JA te zeggen tegen jezelf en wellicht vaker nee tegen een ander. 

Ontdek hoe jij je persoonlijke angsten of belemmeringen gaat overwinnen. Ervaar hoe het is om de eerste stap naar de nóg betere versie van jezelf te zetten. We geven je een aantal handvaten waardoor jouw leven wellicht gaat veranderen op de meest positieve manier mogelijk. Creëer de mindset voor de ideale ik en waar jij naartoe wil.

Lees de ervaring van deelnemers

Klik op de tabbladen om meer persoonlijke verhalen en ervaringen van deelnemers te ontdekken.

Het was ook zo gek: zat heel januari al niet helemaal lekker in mijn vel.
Naar Beyond Bold geweest en het hele weekend daar nog een beetje op nagevibreerd.
Maandagochtend word ik wakker en ik denk: so dan, maar dit moet ik vaker gaan doen. Meer self-care. Dit heeft me zo goed gedaan! Ik zit weer lekker in mijn vel en kijk nu al uit naar je tweede theater middag (als die er komt) 🤪😂
Op de eerste plaats jullie bedankt.
Ik was al langzaam wat beter voor mezelf aan het zorgen na het overlijden van mijn soul mate maar na vrijdag zijn er nog meer mijn luikjes , ik luikjes liefde voor mezelf luikjes open aan het gaan. En het leek of mijn psycholoog er ook was geweest want zij had het ook over zelf liefde. Kijk iedere ochtend in de spiegel en zie wie je op dat moment bent. En dat hoef heus niet altijd een happy ei te zijn maar gewoon: wie zie ík vandaag en die mag er dan vandaag ook zijn.
Ik ben ik op advies van haar begonnen om iedere avond als ik ga slapen mezelf van hoofd tot aan mijn tenen in een denkbeeldige spiraal aan het plaatsen en die spiraal gaat langzaam in mijn hoofd naar beneden en dan mag ik lieve dingen over mezelf zeggen.
Toen ze er naar vroeg om dat hard op te doen. Kreeg ik geen woord uit mijn mond en moest enorm huilen. Nu kan ik het zowel hard op als als mantra’s iedere avond. En soms ook overdag , als ik voel dat het nodig is.
Vrijdag moest gewoon op mijn pad komen wat ik al aan het bewandelen ben.
Jou verhaal, de meditatie ( ik hoop ook dat je die op mail gaat sturen). In de begin meditatie moest ik niet huilen van verdriet. Maar stroomde het vocht uit mijn ogen. Maar het voelde goed. Prachtige stem en mooie aansluiting op je verhaal.
Prachtig nummer. Ik hou van mij. Hoe heet de jonge dame? Dan zoek ik het op, op YouTube 
Nogmaals  dank voor alles.
Nu naar MIJN  gun factor groeien  en sparen voor een mooie shoot .
Dikke welgemeende hug vanuit Geldrop.
Wat was het bijzonder, wat heb ik genoten !
Wat was t goed dat ik ben geweest. Het resoneerd nog steeds na. Ik heb t er al zoveel over gehad met anderen afgelopen  week. Het voelt als een soort  “spread the word” of zoiets.  Mn bijna 89 jarige ma zei erop, oh wat mooi, je moet ook eens naar de hour of power kijken op tv 😀. Ik vond die vergelijking wel grappig. 
Een dame bij mij op schilderles was aan t vertellen dat een schilderij dat ze ooit gemaakt heeft in t Maritiem Museum hangt, en terwijl ze t vertelde haalde ze haar schouders op. Ik riep neeeeee, waaom doe je dat nu. En ik vertelde over afgelopen vrijdag.
Ik heb er heel veel aan gehad en kom een volgende keer zeker weer !

Voor wie

Voor leuke, enthousiaste, open-minded vrouwen die toe zijn aan een positieve verandering in haar leven. Deze dag is de ultieme self-boost om je leven naar een next level te brengen.

Een cadeau voor jezelf

De beste investering die je kan doen is in jezelf. Het enigew at niemand ooit van jou kan afpakken is je zelfkennis. Die is altijd van jou. Dus er bestaat geen waardevoller cadeau voor jezelf. Zie het als een investering.

Ontmoet leuke mensen

Tijdens deze dag ontmoet je veel gelijkgestemde en inspirerende vrouwen. Je zal je gegarandeerd niet alleen voelen en motiverende gesprekken voeren met anderen.

Iedere keuze die je voor jezelf maakt, vormt jouw toekomst

Investeer in jezelf en bepaal jouw levenspad

Inclusief Eten & Drinken

Je ticket is inclusief eten en drinken. Wij verzorgen in de pauzes van het programma dat je een drankje kan bestellen en dat er wat lekkers voor je klaarstaat. Ook zal er een lunchpauze zijn waar we zorgen voor een goede maaltijd. Want ook je voedsel heeft invloed op de reis naar de ideale ik. Uiteraard mag je ook je eigen eten en drinken meenemen.

Stel jezelf de vraag:

Hoe zou jouw leven er uit zien als je zou leven zoals de ‘ideale ik’? Welke keuzes zou zij maken? Wat zou zij anders doen dan de ‘huidige ik’? Welk advies zou je jongere zelf geven?

Neem het touw in handen en creëer jouw ideale zelf! Want een ding weet ik zeker. Niemand anders gaat dat voor jou doen, daar ben je zelf 100% verantwoordelijk voor.

Bestel je tickets voor Beyond BOLD 2.0

De Early-Bird tickets zijn vergeven.
Je hebt altijd goed zicht en comfortabele zitplekken. Eten en drinken is voor iedereen inclusief, ook de lunch.

Over Kristel van Herpt

Al jaren houdt Kristel zich bezig met het fotograferen van vrouwen. En niet zomaar een paar keer op het knopje van de camera klikken, maar een transformerend proces waar we jou een deel van jezelf laten zien die jij eerder nog niet (voldoende) zag.

Al duizenden levens hebben we getransformeerd doordat deze vrouwen nog meer in zichzelf zijn gaan geloven. Zichzelf op de eerste plaats hebben gezet en geloven dat ze veel meer waard zijn dan ze aanvankelijk dachten. Deze vorm van empowerment willen we doorgeven aan iedere vrouw.

Schaamteloos jezelf durven zijn, no matter what. En daar elke dag voor gaan staan. Wedden dat je leven er dan totaal anders uit komt te zien. Dat je bold choices voor jezelf gaat maken. Want heel eerlijk als jij in jezelf gelooft, ben je mega aantrekkelijk voor alle mooie dingen die het leven te bieden heeft.

Kristel gelooft dat dit dé basis is voor alles. Team Kristel van Herpt gaat voor een hogere eigenwaarde, meer zelfliefde en schaamteloos jezelf zijn. Dat doen ze door middel van de lifechanging shoots én dat willen ze overbrengen in het theater. Zodat je gaat zien hoe waardevol en mooi je bent.

Veelgestelde vragen over Beyond BOLD

Kan ik alleen komen?

Nou ik zal je gelijk vertellen, bij het vorige evenement zijn een heleboel dames alleen naar het evenement gekomen. Ze hebben een heerlijke dag gehad en contact gemaakt met gelijkgestemde vrouwen. We garanderen je dat je je niet alleen zal voelen tussen al deze vrouwen. 

Hoelaat begint het event?

Je bent op donderdag 30 mei vanaf 10:15 in theater de Leest te Waalwijk. Het programma start om 11:00 maar we verwelkomen je eerder met een kopje koffie met wat lekkers. Ook komt onze droom uit als jullie contact op zoeken met gelijkgestemde vrouwen.

Ik moet altijd werken op donderdag

Pak die agenda, blokkeer de donderdag 30 mei en regel nú alles wat je moet regelen! Oppas voor de kids? Geregeld. Vrij vragen van werk? Doen. Buurvrouw vragen om de hond uit te laten? Moet gebeuren. Geen smoesjes, geen “ik zie wel”, geen uitstel. Op 30 mei kies jij voor jezelf ♡

Dit is jóuw moment en geen excuus op deze aardbol is sterk genoeg om het te missen. Dus, zie dit als de nodige schop onder je kont en regel het.

Wat kan ik verwachten?

Tijdens Beyond BOLD zal Kristel op een luchtige en laagdrempelige manier de bezoekers een inkijkje geven in haar levensweg van fotografe naar ondernemer. Waar zij uitdagingen tegenkomt en herkend bij anderen waar iedereen zich wel in kan herkennen. We willen dagelijks alle ballen hoog houden, maar dan kom jijzelf vaak onderaan het lijstje, met alle gevolgen van dien. Met leuke en persoonlijke verhalen, inzichten, tips en tools laat Kristel je zien hoe je daar mee kan om gaan.

Dit klinkt een beetje te zweverig voor mij...

Neejoh, dat is helemaal niet! Wij willen je vooral een podium aanbieden die jij verdient. Op verschillende manieren gaan we dit aanvliegen en altijd met een gezonde dosis humor! Wij willen je graag uit je comfort zone halen, je laten inzien dat je goed bent zoals je bent en dat je jezelf mag omarmen zoals je bent.

Voor ons is niks te gek en wij zijn mega open-minded 🙂

Zijn er vaste zitplaatsen?

Ja en nee. Heb je een VIP ticket dan ben je welkom op de eerste rij samen met je VIP-genoten. Heb je een Early-Bird ticket of een regular ticket, dan mag je een plekje in de zaal uitkiezen.

Wat is het verschil Early-Bird/Regular/VIP?

Early-Bird en Regular tickets zijn in principe hetzelfde. Echter, de naam zegt het al, bij een Early-Bird ticket heb je voor enkel €111,- je ticket bemachtigd. Deze tickets zijn tot en met 29 februari verkrijgbaar. 

Het VIP ticket heeft meer voordelen. Zie het als een ware investering voor jezelf. Je zit vooraan en krijgt een exclusief ontvangst. Aan het eind van de dag gaan we gezamelijk dineren bij mijn favoriete restaurant. 

Bij alle 3 de tickets ontvang je een volledig verzorgde dag, inclusief eten, drinken en een heerlijke lunch. 

Is mijn ticket inclusief eten & drinken?

Jazeker! Het is een investering in jezelf en dan zorgen we ook extra goed voor je. In iedere pauze krijg je een hapje en een drankje en ook de lunch wordt voor je verzorgd. 

Neem je liever je eigen eten en/of drinken mee, dat is uiteraard mogelijk.

Mag ik eigen eten en/of drinken meenemen?

Jazeker! Voel jij je beter met je eigen eten en/of drinken, dan houden we je niet tegen. 

Ik heb een andere vraag, waar kan ik die stellen?

Je kan ons altijd een mailtje sturen met jouw vragen: info@kristelvanherpt.com. We reageren zo snel mogelijk op jouw vraag. Is het heel dringend? Bel ons dan even: 0416-234343

Wanneer krijg ik mijn ticket?

Wij werken op naam. Dus je zal na je bestelling enkel een bevestigingsmail ontvangen dat je op de gastenlijst staat. Op 30 mei ontvangen we je persoonlijk en ontvang je een naamkaartje. 

Waar kan ik parkeren?

Om de hoek bij Theater de Leest bevind zich parkeerterrein Unnaplein. Let op: dit is een betaald parkeerterrein.

Voor wie is dit programma?

Aan zelfontwikkeling hangt geen leeftijd. Vanaf 18+ ben je van harte welkom bij Beyond BOLD 2.0. Het maakt niet uit of je jong of oud bent. Het maakt niet uit waar je vandaan komt, waar je staat en waar je naar toe wil. Voor iedereen is er iets te leren en iedereen haalt er iets uit wat voor jou van toepassing is. Het belangrijkste is dat je er voor wilt gaan!

Wat is er nog handig om te weten?

Het belangrijkste is dat je jezelf kan zijn, dus kom je samen met iemand? Zorg er voor dat dat iemand is waarbij jij 100% jezelf kan zijn. Kom je liever alleen? Dat is helemaal niet gek! 

Doe leuke, maar toch wel comfortabele kleding aan. Het is een lange dag waar je je comfortabel moet voelen.

Voel je jezelf snel wat flauw, neem dan een flesje water mee of een kleine snack zodat je altijd iets kan pakken. Wij zorgen voor voldoende pauzes.

Voor wie is Beyond BOLD niet?

Voor mensen die denken dat ze er al zijn. Die denken dat ze al de beste versie van zichzelf zijn. Of voor mensen die niet open staan voor verandering. Het gaat over zelfontwikkeling, jouw persoonlijke succes en levensreis.

Contact

Atelier Kristel van Herpt
info@kristelvanherpt.com 
0416 23 43 43

Ons Adres
Grotestraat 17a
5141 JM Waalwijk

KvK 84675861
Privacyverklaring  |  
Algemene Voorwaarden

Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Za & Zo Gesloten

RE-FOCUS | Start je dag gemotiveerd ♡

X