Het afgelopen jaar stond voor mij in het teken van self care. Jullie zijn hier nu ook onderdeel van geworden. 

Ik heb een voedings- en sport coach, heb diverse trainingen gedaan voor mijzelf en als kers op de taart een fotoshoot bij jullie in de studio. Ik volg Kristel al een tijdje en de verhalen en foto’s van verschillende vrouwen raakten me. Het is best spannend jezelf te zien op foto’s, maar ik had het volledige vertrouwen dat Kristel hier wat moois van ging maken. Ik heb me zo verwend gevoeld op deze dag. Het begon al met jou Marieke, met mijn haar en make-up waarin de transformatie al begon. Je hebt het beste in mij naar voren gebracht – zo natuurlijk en puur. De shoot met jullie beiden was zo relaxed en wat hebben we tussendoor goede gesprekken gehad. Ik voelde me op en top vrouw en we hebben goed kunnen overleggen over de diverse poses. Ik vond het zo mooi hoe we de dag eindigden in de bioscoop met de reveal van mijn foto’s. Je ziet dan meteen het resultaat en kunt de weken erna uitkijken naar het eindresultaat.

curvy fotoshoot

Afgelopen week heb ik de foto’s bij jullie opgehaald. Mijn grootste compliment en cadeau was dat mijn foto’s op jullie wand staan te schitteren. Wat ben ik trots en wat kwam dat binnen: ik mag er zijn, ik ben mooi. Dankjewel lieve dames. Elke vrouw zou een self care programma aan haarzelf cadeau moeten geven. Is het een investering? Ja, dat is het, een hele waardevolle en een om nooit te vergeten.

Ik zeg niet vaarwel, maar tot ziens.

Klaar voor een fotoshoot?

Of je nu tijd neemt voor jezelf of jezelf gewoon in een totaal ander licht te willen zien, met een fotoshoot bij Atelier Kristel van Herpt is dit allemaal mogelijk. Onze fotoshoots bieden een totaal nieuwe blik op jouzelf, zowel van binnen als van buiten. Perfect voor iedere vrouw!

Neem de tijd om eens rustig de ervaring van andere vrouwen te bekijken om te ontdekken dat het écht impact heeft. Zie hoe andere vrouwen zichzelf weer op een voetstuk zetten zonder uit te hoogte te zijn. Maar puur uit liefde voor haarzelf. Ontdek welke fotoshoot beleving bij jou past. Wil je meer weten? Laat dan je gegevens achter op de contact pagina!

Elevate & Embrace | Word lid van de Selflove Community ♡

X