Ik leef met de dag, want het kan zomaar ineens voorbij zijn. Zeker na die dag op 31 juli 2021. Bij de buren was ik een frietje aan het eten, toen ik het gevoel had dat dat frietje ‘verkeerd’ schoot. Ik liep terug naar huis en belde naar de huisartsenpost. ‘Er zijn nog zeven wachtenden voor u’, toen heb ik maar weer opgehangen. De druk op mijn borst bleef en begon uit te stralen naar mijn linkerarm. Allemaal tekenen die ik niet kon negeren. Mijn man heeft toen 112 gebeld en binnen 5 minuten lag ik aan alle toeters en bellen in de ambulance. Ik weet nog dat het ambulance personeel tegen me zei dat ik een hartinfarct meemaakte. Daarna werd alles rustig, heel rustig… Volledig in paniek werd ik weer wakker, in de ambulance ben ik even overleden. Gelukkig hebben ze me met een defibrillator en hartmassage weer terug gehaald naar dit leven. Een hele heftige gebeurtenis. Ik besef me nu dat alles echt alles zomaar ineens voorbij kan zijn.

Mijn oude zelf worden, kan en mag niet meer. 

Mijn hartinfarct was mijn grote wake- up call dat alles anders moet. Ik regel graag alles, je mag me best een controlfreak noemen. Dingen uit handen geven, vind ik lastig. Iets wat ik mag leren. Net voor die enorme wake-up call, had ik mijn shoot ingepland. Mijn man wilde ik verrassen met een boudoir shoot voor ons 12,5 jaar huwelijk. Ik haat het echt om op de foto te gaan. Een Boudoirshoot leek me wel heel tof, dus ben ik gaan kijken op internet welke foto’s ik mooi vond en welke fotograaf me aansprak. Je geeft je toch letterlijk bloot en dan is een goed gevoel hebben bij iemand toch wel belangrijk voor mij. Deze shoot deed ik echt voormijn man, maar toen ik eenmaal in de studio was, merkte ik dat het vooral een cadeau voor mezelf was.

fotoshoot boudoir

Preuts ben ik totaal niet en toch was ik super zenuwachtig. Ik denk dat dat komt omdat ik niet tevreden was over mijn lichaam. Echt geweldig hoe jullie aan mij hebben laten zien dat ik mooi ben, gewoon zonder poespas. Ik mag er gewoon zijn, mijn man heeft dat altijd al gezegd. Ik denk dat de meeste mannen hun vrouw geweldig en mooi vinden, alleen kunnen wij vrouwen dat niet altijd zien omdat we soms zo onzeker kunnen zijn. Na mijn hartinfarct besef ik me nog meer dat ik goed ben zoals ik ben, ja ik heb een vetrol, maar ik ben nu meer trots en dankbaar.

Klaar voor een fotoshoot?

Of je nu tijd neemt voor jezelf of jezelf gewoon in een totaal ander licht te willen zien, met een fotoshoot bij Atelier Kristel van Herpt is dit allemaal mogelijk. Onze fotoshoots bieden een totaal nieuwe blik op jouzelf, zowel van binnen als van buiten. Perfect voor iedere vrouw!

Neem de tijd om eens rustig de ervaring van andere vrouwen te bekijken om te ontdekken dat het écht impact heeft. Zie hoe andere vrouwen zichzelf weer op een voetstuk zetten zonder uit te hoogte te zijn. Maar puur uit liefde voor haarzelf. Ontdek welke fotoshoot beleving bij jou past. Wil je meer weten? Laat dan je gegevens achter op de contact pagina!

Elevate & Embrace | Word lid van de Selflove Community ♡

X