Het gaat veel dieper dan dat….

Alles is voor mij veranderd sinds ik weet hoe belangrijk zelfvertrouwen is. I know, het klinkt mega suf ‘zelfvertrouwen’. En toch is dat wat je niet goed kunt hebben als mens. Het zorgt ervoor dat je stevig in het leven gaat staan, dat je volledig in jezelf gelooft. Sinds ik me hier in heb verdiept, heeft het mezelf veranderd. Het heeft veranderd hoe ik mijn business run, hoe ik over mijn werk praat en hoe ik tegen mijn klanten praat. 

Door de liefde voor jezelf te vieren tijdens een fotoshoot zie ik mensen veranderen. Ik weet hoe belangrijk het is om dit voor jezelf te doen. Het is niet zomaar een fotoshoot, het gaat veel dieper dan dat. Het gevoel dat jij het waard bent, weer van jezelf te gaan houden. Je bevrijd te voelen en krachtig. Zodat jij weer gaat geloven in jou!

 

Zo kwam Judith een aantal weken geleden in mijn studio. Ze had nooit verwacht een fotoshoot te doen en al helemaal niet het effect dat dat op haar had. Dit zei Judith over haar shoot :

 

Mijn shoot is alweer een tijdje geleden. Nog steeds een super gek idee, dat ik dit voor mezelf zou doen, ik moest er echt heel erg aan wennen. De opbouw van de shoot is heel prettig. Eerst de make up in, je haren worden gedaan, precies zoals je zelf bent. En tegelijkertijd leer je elkaar kennen, en raak je vertrouwd met het idee van een fotoshoot. Daarna de shoot zelf, en nog de reveal, echt een speciaal moment. 

Het enthousiasme is zo groot, en nog veel belangrijker, vind ik: alles is zo normaal, dat je je snel op je je gemak voelt. 

Deze ervaring is zo’n boost geweest voor mezelf. Na een rotperiode heb ik weer een stukje van mezelf teruggevonden. Ik heb me sindsdien een hele tijd weer mooi gevoeld, en als ik nu momenten heb dat het minder is, kijk ik weer even terug op deze ervaring. Je gaat weer voelen dat je het waard bent en dat is heel inspirerend. Ik hoop dat ik dit ooit ook voor anderen kan betekenen.

Dankjewel Kristel, ik hoop dat we elkaar nog eens mogen tegenkomen!

Wow, hier word ik echt stil van. Zo dankbaar dat ik iemand dit mag geven. Het zit allemaal al in jou, je hoeft het alleen nog maar te zien.

Klaar voor een fotoshoot?

Of je nu tijd neemt voor jezelf of jezelf gewoon in een totaal ander licht te willen zien, met een fotoshoot bij Atelier Kristel van Herpt is dit allemaal mogelijk. Onze fotoshoots bieden een totaal nieuwe blik op jouzelf, zowel van binnen als van buiten. Perfect voor iedere vrouw!

Neem de tijd om eens rustig de ervaring van andere vrouwen te bekijken om te ontdekken dat het écht impact heeft. Zie hoe andere vrouwen zichzelf weer op een voetstuk zetten zonder uit te hoogte te zijn. Maar puur uit liefde voor haarzelf. Ontdek welke fotoshoot beleving bij jou past. Wil je meer weten? Laat dan je gegevens achter op de contact pagina!

 

RISE | zie jezelf als nooit tevoren | Dé online cursus naar je future self

X