Het grootste cadeau

dat je jezelf

kunt geven !

'Na de shoot was ik smoorverliefd op mezelf'

Vier de liefde voor jezelf

Je bent een prachtige vrouw. Je hebt iets te vieren. Je hebt iets meegemaakt. En dat wil je afsluiten. Of je wilt jezelf een cadeau geven dat je stiekem ook wel spannend vindt. Maar je weet ook dat je het waard bent. Je vind dat je gezien mag worden. En stiekem ben je ook wel trots op jezelf.

Je wilt jezelf graag vastleggen. Zoals je echt bent. Mooi, sterk, kwetsbaar, vol wijsheid. Een vrouw met bezieling. Als je in de spiegel kijkt zie je dat soms ook. Maar je kent niemand die echt diep kan vastleggen wie je ten volste bent.

Ik, Kristel, ben jouw fotograaf. Ik leg je vast. Omdat je zo mooi bent, omdat je gezien mag worden. En omdat ik weet dat jij dit verdient. Meer dan iedereen, meer dan een ander. Jouw kracht, wijsheid, kwetsbaarheid.

Ik prik door je heen. Geen maskers. Wel schoonheid. Echtheid. Jouw volmaaktheid ♡

Tijdens de shoot ontstaat er magie. Ga jij open en komt er iets naar boven. We leggen dit vast. Een onvergetelijk moment. Waarop je echt in beeld komt zoals de hele wereld jou mag zien. En je ook jezelf mag zien.

Yes! Ik ben er klaar voor en maak die afspraak!

Let's celebrate you

Wij vieren jouw schoonheid, jouw kracht en jouw kwetsbaarheid. Want jij bent goed zoals je nu bent. Die aantrekkelijke, liefdevolle en krachtige vrouw zit al in jou, alles is er al. Door de afgelopen jaren ben je haar misschien uit het oog verloren, zij wil weer gezien en gehoord worden. 


Samen met jou gaan wij jouw vleugels uitslaan en zo kom je een hele andere kant van jezelf tegen. Een kant die je nog niet kende, je vrouwelijke kant, je sensuele kant, jouw allermooiste versie. En als je haar ziet, in haar pure vorm, ga je nog meer van haar houden. Ga je liever zijn tegen je lijf, ga je nog meer stralen en knal je uit elkaar van zelfvertrouwen. 


Het is wel oké om jezelf op de eerste plaats te zetten, het is wel oké om jezelf groot in je woonkamer of slaapkamer te hangen, het is wel oké om van jezelf te houden. Jij bent de belangrijkste persoon in je leven, als jij je super goed voelt, werkt dat aanstekelijk op je hele omgeving. Zo verspreid je nog meer positieve energie ♡ Voor deze vrouwen is de empowering fotoshoot

✔️ Voor wie schaamteloos en volledig zichzelf durft te zijn

✔️ Voor wie van zichzelf een prioriteit maakt

✔️ Voor wie voelt vanuit haar tenen dat ze dit waard is

Geen metamorfose maar transformatie

In het begin van mijn fotografie carrière liet ik regelmatig voor en na foto’s zien. Hoe vrouwen de studio binnenliepen en hoe wij ze zien na de visagie en haarstyling. Een soort van metamorfose die ik vroeger ook altijd leuk vond om te zien in magazines en tv programma’s. Weet je dat heel veel mensen goed gaan op metamorfoses, er zijn zoveel tv programma’s hierop gebaseerd. Het flippen van huizen, mensen die door de wasstraat gaan en een compleet andere look krijgen. Zelfs hotter than my daughter is gebaseerd op dit principe. 


En toch voelt dit voor mij niet oké. Ik wil niet inzetten op een metamorfose, iemand omtoveren tot wie ze totaal niet zijn. Elke shoot die we doen is wel met visagie en haarstyling omdat we jouw mooiste versie naar boven willen halen. Daarna moet jezelf in de spiegel aankijken en dan ook echt jezelf zien. 


Wat ik je zo graag wil laten zien, hoe freaking amazing je bent. Gewoon zoals je bent. Daar begint de transformatie. Je hoeft niets te veranderen, alles is er al. En als je dát ook gaat zien, dan ben je unstoppable. Ik geloof er heel erg in dat je nooit meer aantrekt dan je gelooft dat je waard bent. Als je gaat uitstralen wat jij te bieden hebt, het respect dat je voor jezelf voelt, maak je andere keuzes. Je eigenwaarde groeit. Deze transformatie neem je de rest van je leven mee net zoals de waanzinnige foto’s. 

Deze waanzinnige vrouwen gingen je voor:

"Na een periode van hard werken en de onzekerheid rondom Covid stond ik op een soort kruispunt in mijn leven, doorgaan zoals het was of verder kijken en andere keuzes maken, die andere keuzes hadden ook te maken met een nieuwe relatie.
Om vooruit te kijken, op dat kruispunt, besloot ik mezelf te laten fotograferen, om vanuit een andere blik maar mezelf te kijken, wat straal ik uit, wat zie ik?
Hoe vaak kijken we niet in de spiegel, maar wat zien we dan echt? Waarschijnlijk kijken we superkritisch naar onszelf, tenminste ik wel, of zien we wat we wel/niet willen zien?!
Door de fotoshoot kon ik mezelf zijn, met de juiste aanwijzingen van Kristel en haar team en een beetje afleiding…
Het resultaat laat me mezelf zien zoals ik mezelf vaak voel en ben maar nooit zo terug zag.
Door het oog van de lens jezelf zien is zo mooi!

Dat is waarom het me zo raakte toen ik het resultaat zag, en ik geloof dat meer vrouwen dit zo hebben ervaren.
3 verschillende foto’s met op elke foto een andere uitstraling, kwetsbaar, sterk, en gelukkig.
Durf naar jezelf te kijken hoe je echt bent en je op dat moment in het leven staat, in alle schoonheid, dat gun ik iedereen.
Mijn keuzes zijn gemaakt, niet alleen door de foto’s maar het heeft me letterlijk doen inzien dat de kracht én de kwetsbaarheid op de foto’s de juiste emoties zijn die ik nodig had."

- Channah

Vanaf het moment dat ik de site van Kristel bekeek en contact maakte was het een bijzondere en fantastische reis naar de aller allermooiste foto’s  van mezelf. Persoonlijk emailcontact met Toontje, geruststellend over al mijn onzekerheden, superlief en bovenal informatief en veel tips. De shoot was geweldig, zoveel energie, zoveel aandacht, zoveel strokes, zoveel passie, ik kwam er stralend van zelfvertrouwen en energiek van terug. Een week later de reveal, emotioneel, prachtig, was ik dat?, zo krachtig en zo raak op de foto gezet. Intens, kracht, zachtheid, kwetsbaarheid en schoonheid voorbereid door geweldige Marieke en vastgelegd door zoveel talent van Kristel. Daarna verzameld in mijn eigen prachtige fotobox. Ik heb genoten en geniet er nog elke dag van. Vanaf 1 oktober komen de vergrotingen in mijn roze slaapkamer. Dit is precies wat ik nodig had en mezelf cadeau heb gedaan. Ik gun dit elke vrouw en voel me een wandelend reclame bord. Hopelijk volgen veel van mijn vriendinnen omdat ik het ze zo gun.

- Rielle

Boven de veertig en prachtig" is de titel van deze geweldige fotoshoot van het team van Kristel van Herpt die ik, precies drie maanden geleden, op 31 mei mezelf kado heb gedaan een maand voordat ik vijftig werd. Het leek me leuk om mezelf nog een keer vast te leggen als veertiger. En na een jaar intensieve huidbehandelingen voor rosacea durfde ik het na 30 jaar huidleed ook aan. Heel spannend om mezelf letterlijk bloot te geven, maar ze hebben mij enorm laten ontspannen en genieten. Natuurlijk in een bijzondere setting en met prachtige visagie, styling en belichting. Maar wát hebben ze mij mooi vastgelegd!

Zo goed voor je zelfvertrouwen, een aanrader voor alle vrouwen! Want natuurlijk ben je ook boven de veertig nog prachtig met al je kenmerken waaraan je kunt zien dat je vrouw bent, geleefd en gezorgd hebt, maar ook sterk en dapper bent geweest. Je kunt en mág als vrouw tegelijkertijd krachtig en sensueel zijn!


- Jolijn

“In 2002 heb ik borstkanker gehad en heb ik hard aan mezelf gewerkt. Ik heb mijn lijf volledig geaccepteerd en ik vind mezelf een sexy classy vrouw. Ik sta nu op het punt om zakelijk door te breken naar de next level. Ik heb door mijn levenservaring en passie voor mijn vak als coach, een eigen coachingsmethodiek ontwikkeld om vrouwen te helpen om op hun eigen podium te staan zowel in privé als zakelijk leven. Om voorgoed afscheid te nemen om anderen te pleasen en zichzelf op de 2de plaats te zetten.

 

Ik geloof heel erg in: te gaan staan voor jezelf. Jezelf een waardige vrouw te vinden en het leven leiden zoals het voor jou bedoeld is. Mijn handelsmerk zijn mijn seksualiteit en vrouwelijkheid. Ik heb mijn lichaam met 1 borst volledig geaccepteerd waardoor ik mezelf bevrijd heb van allerlei maatschappelijke meningen over het vrouwelijk lichaam. Doordat ik nu vrij ben, kan ik doorschieten naar de next level en andere vrouwen helpen om zichzelf ook te bevrijden. Hierdoor wordt de wereld alleen maar mooier en zijn we een rolmodel voor onze dochters.

 

De foto’s worden dus gebruikt voor mijn homepage, digitale salespagina, facebook & linkedIN. Ik loop rond met 1 borst, draag geen prothese. Dat is een bewuste keuze vanwege de slechte verhalen over protheses. Ik draag speciaal handgemaakte lingerie. Zal dit ook meenemen. Het vraagt lef om met jouw boudoir foto’s helemaal naar buiten te komen. Dus ik wil op het snijvlak zitten van sexy, classy, businessWoman, speels, ondeugend om mijn vrouwelijke tribe te inspireren om ook naar buiten te komen. Ik ben niet bezig met andere mannen. Ik heb een prachtige relatie, al ruim 30 jaar en mijn partner is mijn soulmate.”


- Odet

Jij bent f*cking geweldig

Jarenlang heb je je negatieve kanten een podium gegeven, tijd om daar voor altijd mee af te rekenen. Wij zetten je goede features in het licht en laten je zien dat het allemaal niet zo erg is als jij denkt. Durf jij naar je flaws te kijken en ze te omarmen? Durf jij de liefde aan jezelf te verklaren? Durf jij je bloot te geven?

Je hoeft geen lagen meer af te pellen, je hoeft alleen nog maar te zien hoe f*cking geweldig je bent. Wacht niet tot je denkt dat je perfect gaat zijn, dat punt gaat namelijk nooit komen. Je hoeft niet af te vallen, je hoeft niet te wachten tot je leven een andere wending neemt. Het is nu tijd om jou te vieren in al je schoonheid. Jij bent precies goed als je nu bent!

Geef jij jezelf deze shoot kado? Al vanaf €350 kan dat! Wil jij gebeld worden omdat je er zo klaar voor bent om jouw shoot te boeken, plan dan nu jouw afspraak in en wij bellen jou:

Veel gestelde vragen

Wat kost een shoot?

Dat leggen we je graag uit in een persoonlijk gesprek. De shoot is sowieso incl. visagie en haarstyling, de shoot zelf én de privé revealsessie in de bioscoop. Wil je een foliobox met fine art foto's of wall art (kunst voor aan je muur)? We bespreken het graag met je in ons persoonlijke gesprek.

Je hoeft geen keuze vooraf te maken, pas bij de reveal kies je de foto's en/of wall art waar jij helemaal verliefd op bent. 

 

Ik wil nog niet boeken heb je een alternatief?

JAAA! Je kunt je aanmelden op onze community. Dit is een online platvorm voor alle 40 plus vrouwen, met verhalen van vrouwen die je voorgingen. Waar wij iedere maand tips & trucs, video's, terugkerende onderwerpen met je delen. Meld je hier aan en we houden je op de hoogte.

Alle vrouwen die ik zie op je website zien eruit als modellen. Ik heb helemaal geen modellen ervaring, kunnen er ook mooie foto’s van mij gemaakt worden?

Wauw, ik zie dit altijd als een compliment. Niet één van de vrouwen die je op mijn website ziet zijn model. Ze hebben vaak niet eens ervaring met fotoshoots. Waarschijnlijk denk je nu, ja ja dat zal wel, mijn foto’s komen er echt nooit zo uit te zien….. Ik weet wat mooi is en hoe ik dat kan bereiken in een foto. Met de juiste aanwijzingen en poses (ik doe alles voor) is dit voor iedereen mogelijk. Je zult versteld staan van het resultaat.

 

Waar vindt de shoot plaats?

De shoot vindt plaats in mijn studio. We hebben een lichte, ruime daglichtstudio. Dat betekent dat we niet hoeven te flitsen. We gebruiken het licht dat de studio invalt. Maar soms werken we met de flitsers om een andere licht/donker resultaat te bereiken. Dat maakt de foto’s iets meer contrast rijker. De studio bevindt zich op de eerste etage. Het is een oude schoenfabriek, het heeft een industriële look. Je kunt voor de deur gratis parkeren. Het pand is helaas niet toegankelijk voor mensen met een rolstoel.

Hoe en wanneer kan ik mijn favoriete foto’s uitkiezen?

Direct na de shoot bekijken we het resultaat recht uit de camera in onze bioscoop in de studio.  Dan worden jouw mooiste foto’s aan jou onthuld en lopen we samen door de foto’s. Samen met jou kijken we naar jouw foto’s. Je kiest op dat moment welke foto’s je graag wil hebben. De reveal zal een flinke impact op je maken met idioot gave foto’s.

 

Wat doe ik aan tijdens de shoot?

Alles waar jij je goed en mooi in voelt. Neem verschillende sets kleding mee, we gaan tijdens de shoot samen kijken wat gaaf is voor de foto. Verschillende texturen doen het altijd heel erg goed op beeld. De shoot duurt ongeveer 3,5 uur en we hebben tijd voor ongeveer 3 tot 5 looks. Je kunt hierbij denken aan een oversized off-shoulder trui, lange blouse, een bodystocking, een kimono, coltrui, satijnen of kanten tops. Als jij je er maar goed in voelt. Er ligt meer in je kast dan jij denkt. Als je twijfelt over een kledingstuk, neem het dan wel mee. Better safe than sorry…. We nemen kort voor de shoot contact met je op om al je vragen te beantwoorden als je die hebt.

 

Op welke dagen kan ik een shoot inplannen?

Door de enorme aanvragen, shooten we ipv 2x per week nu 4x week. Je kunt dus al sneller je shoot inplannen. Let's do this.

Kan ik een shoot samen doen met een vriendin, dochter of partner ?

Jazeker kun je samen naar de shoot komen. Het is juist te gek om samen de liefde te vieren. We maken foto's van jullie samen en apart. Samen deze ervaring meemaken is onvergetelijk.

Heb je nog een vraag die hierboven niet tussen staat? Stuur me alsjeblieft een mailtje info@kristelvanherpt.com, ik help je graag.