Monique is een stralende vrouw met vele talenten en rollen, waaronder moeder van twee zoons, vrouw van een huisarts en dochter van een krachtige vrouw. Samen met haar moeder, Ans, liep Monique de studio binnen. Het idee was om de binding tussen hen in beeld te brengen, een moeder-dochter fotoshoot, maar dan vastgelegd voor de eeuwigheid. Niet je standaard theekransje op de vrijdagochtend! Maar ook een 40+ portret shoot zou perfect zijn voor deze dames. En een Boudoir Fotoshoot zou zeker bij Monique passen.

Soms heeft Monique de neiging om zichzelf naar de achtergrond te verplaatsen. Alsof de spiegel waarin ze kijkt haar niet laat zien hoe geweldig ze is. Weinig foto’s van haarzelf en helaas heeft ze sinds een tijdje een vorm van alopecia. Er is geen beter moment dan nu om zichzelf mooi te laten fotograferen want de alopecia kan er volgend jaar heel anders uit zien.

Eerst wilde ze deze fotoshoot cadeau doen aan zichzelf. Maar het duurde niet lang voordat ze besefte dat dit eigenlijk ook een prachtig cadeau zou zijn voor haar moe- der. Een tastbare herinnering aan hun speciale en liefdevolle band. “Ik waardeer mijn band met mijn moeder nog meer sinds ze ernstig ziek was,” zei Monique. Ans lachte en voegde toe, “Monique zorgt altijd voor anderen, plaatst zichzelf als laatste en is soms vrij onzeker. Absoluut onnodig, als je het mij vraagt. Ze is prachtig

zoals ze is. Ik ben super trots op haar en dit is het moment dat ze voor zichzelf mag kiezen.” Het was tijdens de shoot heel duidelijk dat Ans haar dochter kent als haar broekzak.

Zowel bij Monique als bij Ans staan de foto’s op een prominente plaats in de woonkamer. De foto’s stralen warmte en liefde uit, precies zoals ze in het echt zijn. En laten we eerlijk zijn, Ans en Monique zijn beiden prachtige vrouwen.

Klaar voor een fotoshoot?

Of je nu tijd neemt voor jezelf of jezelf gewoon in een totaal ander licht te willen zien, met een fotoshoot bij Atelier Kristel van Herpt is dit allemaal mogelijk. Onze fotoshoots bieden een totaal nieuwe blik op jouzelf, zowel van binnen als van buiten. Perfect voor iedere vrouw!

Neem de tijd om eens rustig de ervaring van andere vrouwen te bekijken om te ontdekken dat het écht impact heeft. Zie hoe andere vrouwen zichzelf weer op een voetstuk zetten zonder uit te hoogte te zijn. Maar puur uit liefde voor haarzelf. Ontdek welke fotoshoot beleving bij jou past. Wil je meer weten? Laat dan je gegevens achter op de contact pagina!

Elevate & Embrace | Word lid van de Selflove Community ♡

X