Mijn lieve vriendin werd afgelopen juli veertig. Omdat ik veertig worden toch heel bijzonder vond, heb ik haar een shoot cadeau gegeven. Eentje waarbij we beiden uit onze comfortzone gingen. Al veel portretten heb ik van haar geschoten. Maar deze shoot mocht anders zijn. Ze wilde zich nog meer vrouw voelen. Als alleenstaande moeder, onderneemster, vriendin en dochter rent zij zich te vaak voorbij. Staat altijd voor een ander klaar en vergeet weleens de momenten die voor haar zijn.

Nu was het haar moment. Samen bekeken we wat ze het beste aan kon doen of beter gezegd uit kon doen…. Ze had de playlist op mijn spotify aangezet zodat we haar lievelingsmuziek draaide. Wat een heerlijke energie. Die energie moet ook gewoon goed zijn wil je deze foto’s samen kunnen maken. De ochtend vloog voorbij.

De foto’s laadde ik op mijn computer en zag de beelden één voor één op mijn beeldscherm verschijnen. Wow! Adembenemend, ziet dit eruit als 40 ?

Marieke visagist

“Ik loop op wolkjes sinds ik de foto’s zag. Zo onder de indruk van mezelf. Voor mij klopt mijn binnenkant met de buitenkant. Steeds kijk ik weer naar mijn foto’s en voel ik me mooi. Ik kan er geen genoeg van krijgen, dit is echt zo’n heerlijke boost voor jezelf. De bevestiging voor je gevoel dat je perfect bent zoals je bent.” 

Is een fotoshoot beleving iets voor jou?

Klinkt dit verhaal als muziek in de horen en wil jij nu ook meer weten over de opties die we aanbieden voor een fotoshoot ervaring bij Atelier Kristel van Herpt? Neem dan gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

We werken niet met een vaste investering maar dat is helemaal aan jou. Ook laten we het helemaal los wat voor shoot je wil komen doen. Is het een Boudoir fotoshoot, een Branding shoot of een 40+ portret shoot? Ik hoor graag van je! Voor meer inspiratie kun je eens kijken op Instagram, Facebook, Pinterest, LinkedIn, YouTube of Spotify.

RISE | zie jezelf als nooit tevoren | Dé online cursus naar je future self

X