Voor me stond een prachtige vrouw van 40, een moeder, een echtgenote en onderneemster. Als zij zou zien, wat ik in haar zie… Dan zou ze niet twijfelen, dan zou ze zich niet verstoppen. Vandaag had ze besloten om het gewoon te doen. Haar angst aan te gaan en zich over te geven. De reactie die ik na de shoot van haar kreeg was goud :

Waarom wilde ik dit ook alweer doen ? Allerlei bezwaren gingen door mijn gedachten. Het liefst ga ik onzichtbaar door het leven en toch rijd ik twee uur heen (en terug) voor een shoot.

Afgelopen jaar ben ik mezelf te vaak voorbij gerend. Waardoor mijn lijf me in de steek liet. Te lang heb ik mezelf weggecijferd. Kan ik teveel dingen opnoemen die ik niet mooi vind aan mezelf en was ik bang dat die dingen nog meer zouden opvallen als ik mezelf terug zou zien op de foto’s.

Kristel heeft de gave om je binnen een paar minuten volledig op je gemak te krijgen. Waar ik normaal echt niet relaxed op het strand loop met bikini had ik er nog totaal geen problemen mee om me zo bloot te geven voor de camera. Het werkte voor mij zelfs ontspannend.

Wauw, wauw, wauw toen ik uiteindelijk mijn foto’s zag was ik super trots. Waarom dacht ik altijd zo negatief over mezelf. De foto’s laten me zien dat dat helemaal niet nodig is. Van best negatief naar super positief! Ik ben wie ik ben en daar ben ik heel blij mee. Mijn zelfvertrouwen heeft zo’n boost gekregen.’

Boudoir kimono fotoshoot
Fotoshoot Waalwijk bloot
Zelfvertrouwen fotoshoot

RE-FOCUS | Start je dag gemotiveerd ♡

X