Op dit moment sta ik heel positief in het leven, maar heb wel een bewogen leven achter de rug. Ik ben niet zo goed in mezelf op de voorgrond te zetten. En als ik terug kijk op mijn leven is dat al begonnen op het moment dat ik nog niet geboren was.

Mijn vader werd verliefd op zijn oudste stiefdochter, tja en daarom zit ik hier, anders was ik er niet. De familie mocht niet weten dat mijn moeder zwanger was en toen werd ik al verstopt en weggedrukt. Pas met 6 of 7 maanden zwangerschap kwam de familie erachter, dus zolang heeft ze mij geheim weten te houden. 

In mijn jeugd heb ik op een katholieke school gezeten, daar werd ons door de nonnen geleerd dat je als vrouw moet volgen. Vooral niet zeggen wat je denkt. Vanwege mijn harde lach werd ik regelmatig de klas uitgezet. Alles wat ik was, mocht ik niet zijn. Dit heeft best wel mijn leven beïnvloed.

fotoshoot branding

De afgelopen twintig jaar ben ik zo op zoek gegaan naar mezelf. Steeds weer een diepere laag induiken. In het begin werkte het verslavend om steeds met mezelf bezig te zijn en later komt het besef wat ik als mens nodig heb om in mijn kracht te staan. Nu kan ik keuzes maken puur voor mezelf en heb ik besloten om te spreken, om mezelf op de voorgrond te zetten. Ik ben voor mezelf begonnen als ceremonieel spreker (trouwambtenaar).

Op social media zag ik een post van Kristel ‘Boven de 40 en prachtig’ en ik dacht boven de 50, wat dan? Ik zat vol in de overgang, met wat ik in de spiegel zag was ik niet meer happy.

Hoe ik in één dag zo kon transformeren is bizar. Ik kwam binnen in de studio met de gedachte, ik heb geen idee wat ik doe en ik laat het maar gebeuren naar ‘Ben ík dit ?’ Ik heb de foto’s al wel 100x bekeken. Dit had ik veel eerder moeten doen, het is gewoon super goed voor je welzijn.

Is een fotoshoot beleving iets voor jou?

Klinkt dit verhaal als muziek in de horen en wil jij nu ook meer weten over de opties die we aanbieden voor een fotoshoot ervaring bij Atelier Kristel van Herpt? Neem dan gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

We werken niet met een vaste investering maar dat is helemaal aan jou. Ook laten we het helemaal los wat voor shoot je wil komen doen. Is het een Boudoir fotoshoot, een Branding shoot of een 40+ portret shoot? Ik hoor graag van je! Voor meer inspiratie kun je eens kijken op Instagram, Facebook, Pinterest, LinkedIn, YouTube of Spotify.

Elevate & Embrace | Word lid van de Selflove Community ♡

X