De mussen vallen van het dak en jij moet gewoon naar school, werken, of je kids naar school brengen.

DE ZOMER KOMT EEN PAAR KILO TE VROEG DUS WHAT TO WEAR?!

Je kunt nu ook weer niet bepaald in een afgeknipte jeans met tanktop op het werk verschijnen. Wil je weten hoe je een combinatie maakt die zowel DRAAGBAAR ALS GEKLEED is, hou dan deze paar key notes in gedachten.

Ga je voor blote armen, hou de onder- kant dan wat meer bedekt. Bijvoorbeeld een TANKTOP op een midi of maxi rok of een wijde pantalon.

Ga je voor blote benen, dus een kort rokje of shorts, hou dan de bovenkant wat meer bedekt, dus met een SWEATER OF EEN BLOUSE. En is het echt bloedheet, ga dan op vakantie ;))) Kies dan eens voor een jurk in een mooie stof met een pasvorm die geschikt is voor jouw figuur. Een overslagjurk doet het altijd goed.

De stof is ook belangrijk, linnen draagt heerlijk maar kan er snel slouchy uit gaan zien. Kies voor KATOEN EN JERSEY, dit zijn luchtige stoffen die je huid laten ademen, vermijd synthetische stoffen. En combineer!!

Door een BAGGY JEANS te dragen met elegante muiltjes maak je een verassende mix. Draag een tuttige top in zijde of met ruffles juist met een VINTAGE JEANS of combineer eens een zijden rokje met een oversized trui.

Het is HEEL SIMPEL, maar door die kleine trucjes krijg je een hele elegante look en dat is er een die iedereen staat!!

– Sabrina, stylingstories

Is een fotoshoot beleving iets voor jou?

Klinkt dit verhaal als muziek in de horen en wil jij nu ook meer weten over de opties die we aanbieden voor een fotoshoot ervaring bij Atelier Kristel van Herpt? Neem dan gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

We werken niet met een vaste investering maar dat is helemaal aan jou. Ook laten we het helemaal los wat voor shoot je wil komen doen. Is het een Boudoir fotoshoot, een Branding shoot of een 40+ portret shoot? Ik hoor graag van je! Voor meer inspiratie kun je eens kijken op Instagram, Facebook, Pinterest, LinkedIn, YouTube of Spotify.

Elevate & Embrace | Word lid van de Selflove Community ♡

X