MET DEZE 5 PRODUCTEN, HEB JE IN EEN HANDOMDRAAI EEN FRISSE ZOMERLOOK. JE HEBT GEEN PENSELEN NODIG, JE GEBRUIKT GEWOON JE VINGERS. EASY PEASY.

Nr 1 is een minerale witte foundation die naar je huid kleurt, ze zijn er in 4 tinten. De crème is dus wit als het uit de tube komt en kleurt naar je gezicht. Super handig, zo ben je niet uren bezig om je juiste foundation te zoeken. Je hebt niet veel nodig voor een subtiele dekking. Nee, dit is geen dekkende foundation waarbij je je gezicht vol- ledig glad trekt, maar heel eerlijk wie wil dat nou. Je wil toch nog huid zien ipv alleen maar foundation. Oja er zit ook SPF 25 in. 

Nr 2 is een super fijn stiftje voor je wenkbrauwen. Door het dunne puntje kun
je fijne lijntjes tekenen. Ook deze pen is er in verschillende kleuren. Het blijft super goed zitten. Wij zijn onwijs fan van deze stiften, zo ben je af van ‘stoffige’ wenkies als je een poeder gebruikt. Met deze wenkbrauw liner heb je strakke, mooie wenkbrauwen. 

Nr 3 is een blush en lipbalm in één. Je zou het zelfs ook nog als oogschaduw kun- nen gebruiken. De kleuren van deze balm zorgen voor een frisse look. Als 40+ vrouw gebruik je de blush op de appeltjes van je wangen, dat betekent lachen in de spiegel en precies in het midden van je wangen dit goedje smeren. Zo zie je er stralend en jong uit. Daarna smeer je met je vinger ook wat op je lippen voor wat extra kleur.

Nr 4 natuurlijk wil je je ogen extra laten opvallen, dit doe je door een fijne mascara te gebruiken. Wij gebruiken alleen maar minerale make-up zonder al te veel schadelij- ke ingrediënten. Want je huid heeft al genoeg te verduren. 

Nr 5 voor een extra shine, kun je deze lipgloss over de lipbalm smeren. Juist door de glitters straal je extra in de zon tijdens de zomer. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de lipgloss achter wegen te laten of juist een opvallende kleur op je lippen te doen. Omdat de rest van je gezicht redelijk naturel is, kun je ook uitpakken met je lippen. Het mooie is, je mag en kan het helemaal zelf bepalen. Doe waar jij gelukkig van wordt. 

Is een fotoshoot beleving iets voor jou?

Klinkt dit verhaal als muziek in de horen en wil jij nu ook meer weten over de opties die we aanbieden voor een fotoshoot ervaring bij Atelier Kristel van Herpt? Neem dan gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

We werken niet met een vaste investering maar dat is helemaal aan jou. Ook laten we het helemaal los wat voor shoot je wil komen doen. Is het een Boudoir fotoshoot, een Branding shoot of een 40+ portret shoot? Ik hoor graag van je! Voor meer inspiratie kun je eens kijken op Instagram, Facebook, Pinterest, LinkedIn, YouTube of Spotify.

Elevate & Embrace | Word lid van de Selflove Community ♡

X