Ik weet heel goed wat ik wil, alleen kan ik soms ook in een andere modus schieten waardoor ik juist niet voor mezelf kies. Dan ga ik over op please gedrag en kom ik verder bij mezelf vandaan te staan. Dit gebeurde ook tijdens de reveal. Die dag zat ik niet zo lekker in mijn vel, maar ik had wel voor een mooie grote foto voor in de woonkamer gekozen. Onbewust wuifde ik elke lachende foto weg, daar was iets mee. Zo zie ik mezelf ook nooit.

Als ik thuis voor de spiegel sta dan kijk ik natuurlijk wel naar mezelf, maar lachen naar mezelf doe ik nooit. Gek eigenlijk dat ik nooit naar mezelf lach terwijl de mensen om me heen wel die mooie zelfverzekerde vrouw zien. Die dus heel vaak lacht.

Ik werd heel onzeker van mezelf en kon geen keuze maken, uiteindelijk heb ik een foto gekozen voor aan mijn wand. In de auto voelde ik al dat de keuze voor de wall art me een knoop in mijn maag gaf. Ik had niet gezegd dat het niet goed voelde en dat ik liever meerdere foto’s wilde, zodat ik de foto’s ook kon inzetten voor mijn business.

branding fotoshoot

Kort na de reveal heb ik me hierover uitgesproken. Alle begrip kreeg ik van die meiden en ze nodigden me uit om nog een keer te komen kijken. En wat denk je, alle lachende foto’s kwamen nu wél in mijn favoriete map. Mijn onzekerheid was weg ik voelde me op mijn gemak en kon vol trots kijken naar mijn lach, naar mijn vrolijkheid en naar mijn warmte. Bizar toch, ik weet heel goed wat ik wil en toch kan ik soms niet bij mezelf blijven.

Nu heb ik een geweldige box met foto’s die verschillende kanten van mij laten zien. Met behulp van het team heb ik helemaal voor mezelf gekozen en gezegd wat ik wilde. Dit heeft me extra vertrouwen gegeven het was echt een top ervaring en een mooie les. Krachtige keuzes maken! Ik ben namelijk veel leuker als ik doe wat ik wil.

Is een fotoshoot beleving iets voor jou?

Klinkt dit verhaal als muziek in de horen en wil jij nu ook meer weten over de opties die we aanbieden voor een fotoshoot ervaring bij Atelier Kristel van Herpt? Neem dan gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

We werken niet met een vaste investering maar dat is helemaal aan jou. Ook laten we het helemaal los wat voor shoot je wil komen doen. Is het een Boudoir fotoshoot, een Branding shoot of een 40+ portret shoot? Ik hoor graag van je! Voor meer inspiratie kun je eens kijken op Instagram, Facebook, Pinterest, LinkedIn, YouTube of Spotify.

Elevate & Embrace | Word lid van de Selflove Community ♡

X