Pearl (30) heeft een eigen onderneming in portfolio management in gas en elektra. Woont samen met haar partner en kattenkind. 

Na een ingrijpend incident ging Pearl op een diepgaande reis van zelfontdekking en zelfacceptatie. Ze realiseerde zich dat ze haar eigenwaarde altijd had gekoppeld aan haar financiële bijdrage aan de maatschappij. Maar nu ze niet meer kon werken en een uitkering ontving, voelde ze zich minder waard als mens. 

“Als je op je sterfbed ligt,” legt Pearl uit, “dan vragen mensen niet naar je financiële prestaties of je carrière. Ze herinneren zich hoe je hen hebt laten voelen en de momenten die je hebt gedeeld. Dat besef gaf me kracht en zelfvertrouwen. Ik doe nu mijn best om gewoon mezelf te zijn en dat is iets waar ik trots op ben.” 

In haar onderneming onderscheidt Pearl zich door haar menselijke aanpak. Ze maakt grapjes, omarmt haar voorkeur voor panterprint, en streeft naar authenticiteit. Haar doel is om waarde toe te voegen aan haar zakelijke interacties en relaties. 

fotoshoot lingerie
Evoto

“Het was eng om vanuit de ziektewet het ondernemerschap in te stappen,” geeft Pearl toe. “Velen twijfelden of het de juiste keuze was, maar voor mij was het de beste beslissing. Als ondernemer kan ik mijn klanten kiezen, mijn waarde bepalen, en mijn eigen koers varen. Ik zal nooit meer 60 uur per week werken voor minder dan ik waard ben.” 

“Blijf altijd trouw aan jezelf,” adviseert Pearl. “Je gevoel volgen betekent niet alleen kijken naar wat je op dit moment gelukkig maakt, maar ook naar hoe je een waardevolle bijdrage kunt leveren aan de maatschappij. Dat is, volgens mij, de sleutel tot persoonlijke en zakelijke groei.” 

Dit is het verhaal van Pearl, een vrouw die haar eigenwaarde heeft herontdekt en haar passie heeft gevonden in het geven van warmte en liefde aan anderen, zowel in haar persoonlijke leven als in haar onderneming. Haar reis herinnert ons eraan dat succes niet alleen te vinden is in carrières en financiële prestaties, maar ook in onze menselijke verbindingen en ons vermogen om trouw te blijven aan onszelf. 

Is een fotoshoot beleving iets voor jou?

Klinkt dit verhaal als muziek in de horen en wil jij nu ook meer weten over de opties die we aanbieden voor een fotoshoot ervaring bij Atelier Kristel van Herpt? Neem dan gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

We werken niet met een vaste investering maar dat is helemaal aan jou. Ook laten we het helemaal los wat voor shoot je wil komen doen. Is het een Boudoir fotoshoot, een Branding shoot of een 40+ portret shoot? Ik hoor graag van je! Voor meer inspiratie kun je eens kijken op Instagram, Facebook, Pinterest, LinkedIn, YouTube of Spotify.

Elevate & Embrace | Word lid van de Selflove Community ♡

X