Zie je nog voor je hoe je als klein meisje naar je moeder keek toen zij veertig was? Ze leek zo… volwassen. En nu ben je daar zelf. Maar verrassing: veertig voelt helemaal niet oud, eerder als het startsein van een gloednieuw avontuur.

Wat is het geheim, vraag je? Het antwoord is simpel. Jij hebt ontdekt dat leeftijd echt alleen maar een getal is. Wat telt, is de sprankeling in je ogen, de wijsheid in je woorden, de kracht in je stappen en de moed in je hart. En die elementen worden alleen maar sterker naarmate je ouder wordt.

Wie heeft ooit gezegd dat je niet mag giechelen om de hobbels op de weg? Wie beweerde dat je niet in de regen kunt dansen of na je veertigste geen nieuwe carrière kunt beginnen? Laat ze kletsen! Jij weet wel beter. Er valt nog zo veel te leren en te ervaren.

Veertig-plus is geen eindstation, lieve jij, het is de opstap naar nieuwe avonturen. Met alle wijsheid en kracht die je hebt verzameld, spring je in het diepe. En guess what, je ziet er nog steeds waanzinnig uit terwijl je dat doet!

Deze jaren zijn jouw kans om alles te vieren wat je hebt bereikt en om volop te genieten van al het moois dat nog gaat komen. Jij bent een moeder, dochter, partner, vriendin, bazin, leider, volger en zoveel meer. Jij bent veerkrachtig en krachtig.

Dus lach maar om die lachrimpeltjes, ze zijn de lieve littekens van een leven vol er- varing. Omarm je veranderende lichaam, want het heeft je door elke prachtige, gekke, vreugdevolle en moeilijke dag gedragen. Wees trots op de vrouw die je bent geworden.

Dit is jouw tijd om te stralen. De wereld ligt aan je voeten. De wereld is veertig-plus.

En als iemand de volgende keer vraagt hoe oud je bent, knipoog dan, lach en zeg: “Ik ben vintage chic, darling!”

Laat ons proosten op nog meer plezier, liefde en leven!

Klaar voor een fotoshoot?

Of je nu tijd neemt voor jezelf of jezelf gewoon in een totaal ander licht te willen zien, met een fotoshoot bij Atelier Kristel van Herpt is dit allemaal mogelijk. Onze fotoshoots bieden een totaal nieuwe blik op jouzelf, zowel van binnen als van buiten. Perfect voor iedere vrouw!

Neem de tijd om eens rustig de ervaring van andere vrouwen te bekijken om te ontdekken dat het écht impact heeft. Zie hoe andere vrouwen zichzelf weer op een voetstuk zetten zonder uit te hoogte te zijn. Maar puur uit liefde voor haarzelf. Ontdek welke fotoshoot beleving bij jou past. Wil je meer weten? Laat dan je gegevens achter op de contact pagina!

Elevate & Embrace | Word lid van de Selflove Community ♡

X