Een boudoirshoot is natuurlijk best sexy, je hebt niet veel aan en daardoor was deze shoot echt uit mijn comfort zone. Ik ben redelijk preuts opgevoed en door mijn baan kon ik ook niet helemaal uit de kleren gaan. Allemaal mindfucks in mijn hoofd waardoor ik de shoot echt spannend vond. Ik ben ook heel kritisch op mijn lichaam, daar werk ik ook hard voor. De doelen die ik voor mijn lichaam heb gesteld, heb ik nog niet behaald. Elke dag ben ik in de sportschool te vinden om zo mijn lichaam nog meer vormen te geven door het sporten. Dat bracht ook spanning met zich mee. Hoe zie ik eruit op foto’s ? Val ik mezelf tegen ? Heb ik een verkeerd beeld van mijn lijf ? 

De spanning voor de shoot was tijdens de visagie trouwens al verdwenen. Het is heerlijk om je weer op en top vrouw te voelen. Deze tijd was voor mij, alleen voor mij. Het is zo fijn om even iets voor jezelf te doen waar ik zoveel energie van kreeg. Na de shoot liep ik in een soort roes naar buiten, die bleef gewoon dagen hangen. Zo onder de indruk van de shoot en het positieve gevoel dat ik daarvan had gekregen. 

‘OOOOOOO Waaaaauuuuuuwwww…..’ Dat was zo’n beetje het enige dat ik kon uitbrengen tijdens de reveal. Waar ik dacht mijn doelen nog lang niet behaald te hebben qua lichaam, zag ik wel heel duidelijk veranderingen. Ik ben zo enorm gelukkig met deze foto’s. Ondanks dat ik zo kritisch ben, hebben deze foto’s me laten zien dat ik mooi ben zoals ik ben. Elke foto is niet zomaar een foto, het is een piece of art waarin ik de hoofdrol speel. Wauw!

Is een fotoshoot beleving iets voor jou?

Klinkt dit verhaal als muziek in de horen en wil jij nu ook meer weten over de opties die we aanbieden voor een fotoshoot ervaring bij Atelier Kristel van Herpt? Neem dan gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

We werken niet met een vaste investering maar dat is helemaal aan jou. Ook laten we het helemaal los wat voor shoot je wil komen doen. Is het een Boudoir fotoshoot, een Branding shoot of een 40+ portret shoot? Ik hoor graag van je! Voor meer inspiratie kun je eens kijken op Instagram, Facebook, Pinterest, LinkedIn, YouTube of Spotify.

Empowerment fotoshoot Brabant
Boudoir Kristel van Herpt fotografie
Fotoshoot jurk zwart/wit

RISE | zie jezelf als nooit tevoren | Dé online cursus naar je future self

X