Suzanne (50), al 27 jaar zelfstandig ondernemer in de wellness branche met zonnestudio’s, nagelsalons en schoonheidssalons. Woont samen met haar man en katten. 

Suzanne wijdt haar succes aan enkele belangrijke eigenschappen die haar hebben geholpen om te komen waar ze nu is. Haar creativiteit en doorzettingsvermogen, gecombineerd met een vleugje koppigheid, maken haar een rasondernemer. 

In haar aanpak van besluitvorming vertrouwt Suzanne op haar gevoel. Ze geeft toe dat ze vaak een beroep doet op haar intuïtie, maar altijd op zoek is naar bevestiging van haar man. Hun hechte partnerschap zorgt ervoor dat ze meestal op dezelfde lijn zitten. Ze verteld: “We gooien vaak een balletje op en vragen elkaar wat we ervan vinden. Uiteindelijk komen we samen tot een beslissing die goed voelt.”

fotoshoot vrouw

Suzanne’s reis naar succes is niet zonder obstakels geweest. Ze heeft twee burn-outs overwonnen en heeft geleerd dat het leven een kwestie is van vallen en opstaan. Haar perfectionisme heeft haar vaak op haar bek doen gaan, maar ze heeft de kracht gevonden in het leren van haar fouten en vooruit te blijven kijken. Ze drukt op het belang van niet te lang achterom kijken, want daar ligt geen vooruitgang. 

Haar lessen hebben haar getransformeerd van iemand die zichzelf zag als een mislukking naar een trotse ondernemer die beseft dat succes niet alleen te meten is aan financiële prestaties.

Suzanne heeft een inspirerende boodschap voor alle vrouwen die hun eigen weg willen banen in het leven en in zaken: “Geloof in jezelf. Als je een visie en een doel hebt, ga er dan gewoon voor, ongeacht wat anderen zeggen. Geniet van de reis, zelfs op de moeilijke momenten, want achteraf zul je trots zijn op wat je hebt bereikt. Zelfs de zware tijden dragen bij aan je groei. Wees trots op wat je hebt bereikt en kijk af en toe terug om die trots te voelen.”

Is een fotoshoot beleving iets voor jou?

Klinkt dit verhaal als muziek in de horen en wil jij nu ook meer weten over de opties die we aanbieden voor een fotoshoot ervaring bij Atelier Kristel van Herpt? Neem dan gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

We werken niet met een vaste investering maar dat is helemaal aan jou. Ook laten we het helemaal los wat voor shoot je wil komen doen. Is het een Boudoir fotoshoot, een Branding shoot of een 40+ portret shoot? Ik hoor graag van je! Voor meer inspiratie kun je eens kijken op Instagram, Facebook, Pinterest, LinkedIn, YouTube of Spotify.

Elevate & Embrace | Word lid van de Selflove Community ♡

X