In het begin van mijn fotografie carrière liet ik regelmatig voor en na foto’s zien. Hoe vrouwen de studio binnenliepen en hoe wij hen zien na de visagie en haarstyling. Een soort van metamorfose die ik vroeger ook altijd leuk vond om te zien in magazines en tv programma’s. Weet je dat heel veel mensen goed gaan op metamorfoses, er zijn zoveel tv programma’s op dit idee gebaseerd. Het flippen van huizen, mensen die door de wasstraat gaan en een compleet andere look krijgen. Zelfs hotter than my daughter is gebaseerd op dit principe.

En toch voelt dit voor mij niet oké. Ik wil niet inzetten op een metamorfose, iemand omtoveren tot wie ze totaal niet zijn. Elke shoot die we doen is met visagie en haarstyling omdat we jouw mooiste versie naar boven willen halen. Daarna moet jezelf in de spiegel aankijken en dan ook echt jezelf zien.

Wat ik je zo graag wil laten zien is hoe freaking amazing je bent. Gewoon zoals je bent. Daar begint de transformatie. Je hoeft niets te veranderen, alles is er al. En als je dát ook gaat zien, dan ben je unstoppable. Ik geloof er heel erg in dat je nooit meer aantrekt dan je gelooft dat je waard bent. Als je gaat uitstralen wat jij te bieden hebt, het respect dat je voor jezelf voelt, maak je andere keuzes. Je eigenwaarde groeit. Deze transformatie neem je de rest van je leven mee net zoals de waanzinnige foto’s.

Je kunt jezelf geen groter cadeau geven.

Is een fotoshoot beleving iets voor jou?

Klinkt dit verhaal als muziek in de horen en wil jij nu ook meer weten over de opties die we aanbieden voor een fotoshoot ervaring bij Atelier Kristel van Herpt? Neem dan gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

We werken niet met een vaste investering maar dat is helemaal aan jou. Ook laten we het helemaal los wat voor shoot je wil komen doen. Is het een Boudoir fotoshoot, een Branding shoot of een 40+ portret shoot? Ik hoor graag van je! Voor meer inspiratie kun je eens kijken op Instagram, Facebook, Pinterest, LinkedIn, YouTube of Spotify.

Elevate & Embrace | Word lid van de Selflove Community ♡

X