Wat voor gevoel krijg jij bij het woord eenheidsworst’

Het kopieer gedrag gaat ver op social media. Je kunt Instagram niet openen of je ziet allemaal dezelfde beelden. De een nog perfecter dan de ander. Wat is dat toch dat mensen elkaar zo kopiëren ?  Daarmee laat je je unieke jij varen om maar te voldoen aan de eenheidsworst, omdat je denkt dat dat voor je gaat werken. Waar is je intuïtie gebleven, je gevoel ? 

Natuurlijk snap ik dat ook jij succesvol wil zijn in wat jij te bieden hebt. Waardering ontvangen van je klant of collega is fijn en geeft je energie om nog succesvoller te zijn. Maar gaat dat succes komen volgens de eenheidsworst methode ? Jouw gevoel en intuïtie opzij zetten omdat het zo hoort ? Niet meer opvallen in de grote online massa omdat jij wil zijn zoals alle anderen ? 

Of je nu net start als ondernemer of je al ervaren bent, je onderneming draait om jou. Dat was vroeger al zo en nu nog steeds. Je klant wil jouw energie. Wil jij zaken doen met iemand waar je geen fijn gevoel bij krijgt ? Die alles kopieert van een ander ? Als je niet met deze mensen wil werken waarom wil je dan jezelf wel zo laten zien als iedereen doet ? Foto’s zoals coffee first en met je laptop zijn naar mijn mening niet meer uniek. Social media staat vol met eenheidsworsten, dus het is helemaal niet zo moeilijk om anders te zijn.

Hoe kun je dan anders zijn ? Door jezelf te zijn. Dat is geen hogere wiskunde hé ?. Door precies dat te vangen in beeld waar je jouw persoonlijkheid in terug ziet. Voor mij is een foto pas echt goed gelukt als je jouw echte persoon ziet. Dat je net iets verder kunt kijken dan de ogen. Jij bent uniek, er is helemaal niemand zoals jij. Maak daar gebruik van, zo simpel kan het zijn. 

Hoe tof zou het zijn om meteen jouw persoonlijkheid te zien in de foto’s die jij deelt ? Dat jouw volgers meteen een gevoel bij je krijgen, dat mag positief als negatief zijn hé. Niet iedereen is namelijk je klant. Geen verrassingen achteraf omdat ze je anders hadden ingeschat omdat je eenheidsworst foto’s toch niet kloppen met de werkelijkheid. Geen eenheidsworst maar je unieke jij, wedden dat je klanten daar op zitten te wachten!

Ga voor het beste en niet voor de eenheidsworst.

RE-FOCUS | Start je dag gemotiveerd ♡

X