Het ene oor in en het andere uit. Eigelijk zou het niet eens in je oor mogen komen. Moet je niet willen horen wat een ander denkt. Want heel eerlijk maakt het niks uit wat een ander van je denkt. Of wat jij denkt dat die ander van je denkt. Want vaak gaat het daar mis. Invullen voor de ander.

DIT IS HÉT TEKEN DAT JE JEZELF VEEL TE SERIEUS NEEMT 😉
Iedereen is bezig met zichzelf en ja een ander heeft een mening over je of niet. Als je de focus op jezelf houdt en de dingen doet waar jij gelukkig van wordt, dan kan iemand daar van denken wat ze willen, maar dan raakt het je niet meer. Want jij bent bezig met gelukkig zijn. En ja dat kan bij de ander weer steken omdat die ander bezig is met zichzelf te vergelijken en stiekem zouden ze jou willen zijn.

Mensen hebben ook een mening over mij. Ik hoor het niet, ik zie het niet, het boeit me niet. Hoe meer je je hoofd boven het maaiveld uitsteekt, des te meer mensen een oordeel over je hebben. Dus ja ook over mij. Maar hier kun je je voor afsluiten. Ga me niet vragen hoe ik dat doe, want dat doe ik dus van nature. Misschien is het wel een soort van Oost-Indisch doof. Ook vul ik niet in wat anderen denken, vaak is dat namelijk totaal anders dan wat jij denkt.

Dus leef zoals jij wil leven, ongeacht wat een ander denkt, zelfs de mensen die heel dichtbij je staan.

Na mijn burn-out in 2012 heb ik radicaal de studio omgegooid, voorheen fotografeerde ik voornamelijk baby’s, gezinnen, kinderen en zwangere vrouwen. Het gaf me geen voldoening meer, ik had me volledig vastge- zet in mijn eigen ratrace. Ik werkte mezelf een slag in de rondte zonder dat ik daar waardering voor voelde. Dat is dan lekker van een burn-out, dat je de dingen daarna volledig anders gaat doen. Als je doet wat

je deed, dan krijg je wat je kreeg. Nadat ik alles had omgegooid in de studio en ook de tarieven had aangepast, geloofde niemand in mijn omgeving dat dit zou gaan werken. Niemand!

Liet ik me daardoor leiden? Nope. Dat zou wat zijn als ik dat toen wel had gedaan, mijn missie af laten hangen door anderen omdat zij dachten dat het niet zou gaan werken. Als ik had geluisterd naar mijn omgeving was ik er niet eens aan begonnen. Zoveel ongeloof en negativiteit. Misschien is dat ook wel mijn drijfveer geworden. Ik zou weleens laten zien dat het wél zou werken. En hoe! Inmiddels zijn we jaren verder en hebben we een team van 6 en mogen we elke dag levens veranderen.

Word ook Oost-Indisch doof voor dingen die je niet perse hoeft te horen. Sla je vleu- gels uit en leef jouw leven. No matter what!

Is een fotoshoot beleving iets voor jou?

Klinkt dit verhaal als muziek in de horen en wil jij nu ook meer weten over de opties die we aanbieden voor een fotoshoot ervaring bij Atelier Kristel van Herpt? Neem dan gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

We werken niet met een vaste investering maar dat is helemaal aan jou. Ook laten we het helemaal los wat voor shoot je wil komen doen. Is het een Boudoir fotoshoot, een Branding shoot of een 40+ portret shoot? Ik hoor graag van je! Voor meer inspiratie kun je eens kijken op Instagram, Facebook, Pinterest, LinkedIn, YouTube of Spotify.

Elevate & Embrace | Word lid van de Selflove Community ♡

X