Vrouwen boven de veertig vind ik zo geweldig. Of ze nu 40, 50, 70 of 100 zijn. Met al hun levenservaring worden ze steeds mooier. Volgens de maatschappij waar wij nu in leven ben je boven de 40 oud en soms zelfs al afgeschreven. Het wordt lastiger om een baan te vinden (of om hem te houden). Jong, mooi en strak is de trend. Guess what, niemand blijft zo….

We worden allemaal ouder, maar dat betekent niet dat je niet meer jezelf moet verstoppen. Jij bent het waard om gezien en gehoord te worden. Jij bent prachtig zoals je bent ongeacht je leeftijd.

Daarom wil ik een tegen geluid geven tegen de maatschappij. Wil ik laten zien hoe mooi vrouwen boven de veertig zijn. Je hebt zoveel ervaring als je boven de veertig bent en je hebt zoveel te vertellen. Jij mag jezelf laten zien.

Wat ik wil doen is een hele gave (magazine stijl) fotoshoot met je doen. Deze foto’s en jouw verhaal wil ik gaan delen zodat we samen de maatschappij laten zien hoe waardevol wij vrouwen boven de 40 zijn. Oh yes, doe je mee ?

 

RE-FOCUS | Start je dag gemotiveerd ♡

X