Als fotografe weet ik wat voor verantwoordelijkheid ik heb. Met die camera in handen heb ik zo’n krachtige tool vast. Er hoeft maar één niet flatterende foto bij te zitten en iemands zelfbeeld kan volledig onderuit gehaald worden. De meeste vrouwen die bij mij komen hebben een verhaal, ze hebben iets meegemaakt waardoor ze nu voor zichzelf kiezen. Dat kan een scheiding zijn, een burn-out of ziekte. Maar ook pubers die een zelfvertrouwenboost kunnen gebruiken. En wees eens eerlijk deze boost kunnen we allemaal gebruiken. Die innerlijke criticus heeft altijd wel wat te zeiken.
Zelfvertrouwen fotoshoot

Ik weet dat ik in staat ben om jouw zelfbeeld te transformeren in zelfvertrouwen en eigenwaarde. Als iemand al eerder gefotografeerd is en deze ervaring niet heeft meegekregen of dat er onflatterende of lelijke foto’s bijzaten of dat ze zich ongemakkelijk voelde, dan is iemand beschadigd. Gaat ze liever nooit meer op de foto, twijfelt ze aan zichzelf en natuurlijk nooit aan de fotograaf. Dat is dus de power die je als fotograaf hebt. Als iemand beschadigd is, dan is het moeilijker om het vertrouwen te winnen.

Bij elke shoot ben ik me bewust van deze kracht. Iedereen die voor mijn camera staat, voelt zich kwetsbaar. Logisch, dit is niet iets wat je elke dag doet en je geeft jezelf bloot. Ik hoor je verhaal en voel je emoties. Dan komt mijn enthousiasme om de hoek kijken, haha. Ik kan zo gelukkig worden als ik jou zie groeien, dat je je muur laten zakken en volledig op mij vertrouwt. De geweldig mooie foto’s die op mijn camera verschijnen en de vrijheid waarmee jij je beweegt. Als fotografe wil ik je meenemen in wat ík zie en voel. Zodat je na de shoot jezelf anders gaat zien. Dat die innerlijke criticus eindelijk even stil is en je vrouwelijke mooie stem de overhand heeft.

Als fotografe is het zo belangrijk om altijd aan mezelf te blijven werken zowel aan mijn fotografie skills als aan mijn emotionele intelligentie. Ik ben me er bewust van dat ik met deze shoots, levens kan veranderen ♡

Is een fotoshoot beleving iets voor jou?

Klinkt dit verhaal als muziek in de horen en wil jij nu ook meer weten over de opties die we aanbieden voor een fotoshoot ervaring bij Atelier Kristel van Herpt? Neem dan gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

We werken niet met een vaste investering maar dat is helemaal aan jou. Ook laten we het helemaal los wat voor shoot je wil komen doen. Is het een Boudoir fotoshoot, een Branding shoot of een 40+ portret shoot? Ik hoor graag van je! Voor meer inspiratie kun je eens kijken op Instagram, Facebook, Pinterest, LinkedIn, YouTube of Spotify.

RISE | zie jezelf als nooit tevoren | Dé online cursus naar je future self

X