Ik ben 34 jaar, ik heb 4 prachtige kinderen en ik zit geweldig goed in mijn vel! Ik voel me jong en speels, bewaak mijn vrouwelijkheid door in het weekend me-time in te plannen en regelmatig heb ik met mijn 1 op 1 tijd. Helaas heb ik onlangs te horen gekregen dat mijn baarmoeder moet worden verwijderd. Dit is voor mij het symbool voor vrouwelijkheid. Nu ben ik bang dat ik mentaal zal veranderen…

Op deze momenten wil ik juist een boost van zelfvertrouwen krijgen zodat ik goed voor mezelf blijf zorgen ondanks dat ik er op momenten misschien geen zin in heb. Een Boudoir Fotoshoot is dus de perfectie optie voor Marieke.

Tussen alle drukte door ben ik bezig met het opzetten van mijn eigen onderneming. Ik heb seksuologie gestudeerd en volg momenteel een coaching opleiding. Ik geloof dat lichaam en geest samenwerken om de controle terug te krijgen. Ik wil vrouwen, moeders, partners en alle andere vrouwen handvatten en begeleiding bieden. Ze moeten weten dat ze niet altijd 130% hoeven te geven.

Het is mogelijk om je vrouwelijkheid te behouden, ongeacht wat er om je heen gebeurt en ik kan het weten! Ik geloof dat mijn coaching jou als vrouw, moeder en partner kan helpen groeien.

Omdat ik zo lekker in mijn vel zit liep ik al een tijdje rond met de gedachte: “Zo’n fotoshoot, is dat iets voor mij?”. Nou daar kwam ik snel op terug: “Dat is alleen voor anderen” vertelde ik mezelf dan. Maar toen ik te horen kreeg dat ik ziek ben, wil ik mezelf vastleggen nu ik blij ben met mezelf.

fotoshoot boudoir vrouw

Eigenlijk was ik niet zenuwachtig voor de shoot, ik was eerder bang voor het eindresultaat. Maar wat ben ik blij dat
ik deze stap heb genomen. Het heeft mijn twijfels over mezelf (bijna) volledig weggenomen toen ik de foto’s zag. Zelfs mijn vriend en kinderen bevestigden dat dit is hoe ze me zien: PRACHTIG!

Nu ik dagelijks naar de foto’s kijk, zowel op de kamers van mijn kinderen als aan de muur in de woonkamer, ben ik me veel bewuster van hoe ik mezelf naar de wereld wil presenteren. Ik voel me zelfverzekerd en kijk anders naar mezelf in de spiegel. Als ik naar mijn foto’s kijk, moet ik denken aan de woorden van een yogalerares: “Het heeft geen zin om de zon met de maan te vergelijken, want iedereen straalt op zijn eigen moment.” Ik ben niet minder, ik ben gewoon anders. Ik en, ik denk, vele anderen zijn gefocust op het streven naar perfectie en het goed zijn in alles. Maar dat is helemaal niet nodig.

De fotoshoot betekende voor mij meer dan alleen maar een verzameling beelden. Het markeerde het begin van veranderingen in mijn leven. Het is het startschot om daadwerkelijk met mijn onderneming te beginnen, om vriendelijker voor mezelf te zijn en om mezelf bewust te zijn van wie ik ben. Mocht er iets misgaan, dan is dat een zorg voor later!

Klaar voor een fotoshoot?

Of je nu tijd neemt voor jezelf of jezelf gewoon in een totaal ander licht te willen zien, met een fotoshoot bij Atelier Kristel van Herpt is dit allemaal mogelijk. Onze fotoshoots bieden een totaal nieuwe blik op jouzelf, zowel van binnen als van buiten. Perfect voor iedere vrouw!

Neem de tijd om eens rustig de ervaring van andere vrouwen te bekijken om te ontdekken dat het écht impact heeft. Zie hoe andere vrouwen zichzelf weer op een voetstuk zetten zonder uit te hoogte te zijn. Maar puur uit liefde voor haarzelf. Ontdek welke fotoshoot beleving bij jou past. Wil je meer weten? Laat dan je gegevens achter op de contact pagina!

Elevate & Embrace | Word lid van de Selflove Community ♡

X