Wij kennen elkaar al ruim 18 jaar en zijn nu 6 jaar zielsgelukkig samen. Lang verhaal kort: we hadden eerst allebei een andere partner en nadat deze relaties ten einde waren, zijn we toch samengekomen. Hoe mooi is dat!

Maurice: “Het allerleukste aan Anneke is haar zeer duidelijke mening. Ze zegt precies wat ze ergens van vindt, zonder er doekjes omheen te winden. Zwart is zwart, wit is wit. Even wennen, maar best heel makkelijk! ”

Anneke: “Wij zijn samen 1. Vanaf het begin dat ik hem kende hadden we een hele fijne klik. Toen we jaren later samen gingen werken was Maurice al alleenstaand, maar ik niet. Het geweldige gevoel dat ik voor hem had bleef aanhouden en toen ik ook ruimte had, konden we de intense verbinding met elkaar aan gaan. En wat ben ik blij dat ik hiervoor heb gekozen!”

Dat we blij zijn met elkaar, dát wisten we al. Maar dat dit avontuur onze relatie zou opkrikken tot het niveau van een kind in een snoepwinkel, hadden we geen moment bedacht.

Kristel kwam regelmatig voorbij op mijn Instagram feed. De meest prachtige plaatjes zag ik dan voorbij komen. Stiekem wilde ik dit ook.

Mijn verjaardag kwam steeds dichterbij en ik wist niet wat ik wilde. Maar toen, boem! Het licht ging aan. “Ik wil op de foto bij Kristel!”. Maurice gaf me dit kado (toch wel wat onverwacht!) , we hebben de afspraak gemaakt en binnen no-time lag de stylingguide bij ons in de brievenbus. Wederom zag ik de allermooiste foto’s voorbij komen! Maar ook de prijzen… Dit gaan we niet doen, dachten Maurice

en ik. Van dit geld kunnen we ook een prachti- ge reis maken met het gezin. Na wikken en wegen dachten we: “Laten we dan in ieder geval de fotoshoot doen en dan kijken we later wel of we iets afnemen.”

Maurice en ik hadden best een zwaar gevoel over de kosten, een gevoel dat ontstaan is door uitdagingen in het verleden. Maar, vanaf het moment dat we bij jullie binnen stapten, viel dit vervelende (financiële) gevoel weg. Het voelde zo goed en zo fijn om bij jullie te zijn, We kwamen in een soort liefdesbubbel terecht. Mijn onzekerheid en zenuwen verdwenen als sneeuw voor de zon en de liefde tussen mij en Maurice werd vastgelegd. We deelden een intiem moment en zonder dat het voelde alsof we een slechte romcom naspeelden. De sfeer was zo ontspannen en fijn, er werd echt magie gecreëerd!

Bij het zien van de foto’s in de bioscoop stonden we versteld van het resultaat, we waren sprakeloos. Ik keek naar Maurice en dacht: “Wow, die hunk is van mij, wat een bofkont ben ik!”. En hij had hetzelfde bij mij.

Thuis zaten we nog steeds in deze heerlijke bubbel. Maurice, die sportinstructeur is, had ’s avonds ook helemaal geen zin om zijn lessen te geven en wilde het liefst in deze bubbel blijven. Hij vertelde dat hij gewoon niet uit zijn woorden kwam. Onze relatie kreeg een boost, terwijl het niet eens een boost nodig had. Onze liefde is onbetaalbaar en dat willen wij aan onszelf en de wereld laten zien. Met deze foto’s gaat dát zeker lukken!

koppel fotoshoot

Deze ervaring is als een cadeau voor je relatie. Een blijvend cadeau want we gaan het dagelijks terugzien. Als de wall-art straks thuis hangt, plakken we de songtekst van ons huwelijks liedje op de achterkant. Als we er ooit niet meer zijn, kan iedereen zien wat wij voor elkaar voelen, hoe wij elke dag een feestje bouwen van onze liefde en hoe we ons geluk delen met de wereld. De titel van dat nummer? “Omdat Het Klopt”.

Klaar voor een fotoshoot?

Of je nu tijd neemt voor jezelf of jezelf gewoon in een totaal ander licht te willen zien, met een fotoshoot bij Atelier Kristel van Herpt is dit allemaal mogelijk. Onze fotoshoots bieden een totaal nieuwe blik op jouzelf, zowel van binnen als van buiten. Perfect voor iedere vrouw!

Neem de tijd om eens rustig de ervaring van andere vrouwen te bekijken om te ontdekken dat het écht impact heeft. Zie hoe andere vrouwen zichzelf weer op een voetstuk zetten zonder uit te hoogte te zijn. Maar puur uit liefde voor haarzelf. Ontdek welke fotoshoot beleving bij jou past. Wil je meer weten? Laat dan je gegevens achter op de contact pagina!

Elevate & Embrace | Word lid van de Selflove Community ♡

X