Ben jij al lang ondernemer of start je net? Vandaag bestaat mijn onderneming alweer 16 jaar. En dat betekent natuurlijk een Sweet Sixteen feest! Vier jij dit feestje exclusief mee?

Al 16 jaar doe ik wat ik het allerleukste vind om te doen. Hier ben ik zo enorm dankbaar voor. En dat is een feestje waard.

In de 16 jaar dat ik onderneem is er heel veel veranderd. Weet jij nog dat je je filmrolletje weg moest brengen om het te laten ontwikkelen en afdrukken? Niet stiekem kunnen spieken op de achterkant van de camera of de foto’s wel gelukt waren.

In mijn begin jaren ontwikkelde ik mijn filmrolletjes zelf, ook foto’s afdrukken deed ik in mijn eigen doka. Per shoot kon ik maar 12 foto’s maken dan was het fotorolletje vol. Nu schieten we er op los, alles wat niet goed is, verwijderen meteen weer.

Ik weet nog goed dat ik moest in bellen op de telefoonlijn als ik internet wilde gebruiken. En het geluid dat dat maakte. 😉

Vandaag dus mijn Sweet Sixteen. En jij kunt dit exclusief meevieren met iets wat ik nog nooit heb gedaan en ook niet snel meer zal doen.

Waarom?

De allereerste ‘les’ als ondernemer kreeg ik van mijn accountmanager: Hij zei: “Weet wat je waard bent en geef nooit korting”. Zijn advies heb ik altijd opgevolgd. Hoe enorm ik mijn klanten ook waardeer, mijn waardering is nooit terug te zien in een korting. Want ik weet wat mijn werk waard is voor een klant. Zo zei Marieke dat de beelden die ik voor haar maakte ‘onbetaalbaar’ zijn, omdat ze nog nooit zo was vastgelegd in haar unieke waarde.

De kracht en de waarde van mijn klanten komen op beeld. Dat is mijn levenswerk, mijn missie, de reden waarom ik doe wat ik het allerliefste doe. En die kracht en waarde is niet in geld (en dus ook niet in een korting) uit te drukken.

En tóch krijg jij alleen vandaag een korting. Je weet, Sweet Sixteens gaan, als puber, gepaard met gekkigheid. En als je mij een beetje kent, dan weet je dat ik wel van gekkigheid houd. Noem het puberaal. 😉

Ik wil dit heel graag vieren en daarom krijg je vandaag je 16% korting op een Branding Identity Shoot.

Dat betekent dat je op deze shoot, inclusief personal styling, nu meer dan € 400,- kan besparen. Besparen is fijn. Maar het is nog veel fijner om te weten wat zo’n Branding Identity Shoot jou oplevert. Als jij vandaag besluit de stap te maken naar een mega vette beeldbank, dan krijg jij meer zichtbaarheid voor jezelf en je klanten en schaal je je business op naar een hoger niveau.

Wil je eerst precies weten wat een Branding Identity Shoot voor jou en je bedrijf kan betekenen? Stuur me dan een mail dan neem ik vandaag nog contact met je op.

Super veel zin om dit unieke Sweet Sixteen Feest met jou te vieren 🙂 Tot gauw.

X Kristel

Klaar voor een fotoshoot?

Of je nu tijd neemt voor jezelf of jezelf gewoon in een totaal ander licht te willen zien, met een fotoshoot bij Atelier Kristel van Herpt is dit allemaal mogelijk. Onze fotoshoots bieden een totaal nieuwe blik op jouzelf, zowel van binnen als van buiten. Perfect voor iedere vrouw!

Neem de tijd om eens rustig de ervaring van andere vrouwen te bekijken om te ontdekken dat het écht impact heeft. Zie hoe andere vrouwen zichzelf weer op een voetstuk zetten zonder uit te hoogte te zijn. Maar puur uit liefde voor haarzelf. Ontdek welke fotoshoot beleving bij jou past. Wil je meer weten? Laat dan je gegevens achter op de contact pagina!

RISE | zie jezelf als nooit tevoren | Dé online cursus naar je future self

X