Het verlies van mijn vader, nu alweer bijna 5 jaar geleden, heeft mijn leven op zijn kop gezet. Na een heel verdrietige periode door het verliezen van mijn grote held, voelde niets meer zeker. Mijn relatie, mijn werk en alles waar ik voorheen een vaste waarde in vond vielen plotseling weg. Vragen als, waarom doe ik de dingen die ik doe en vooral ook waarom doe ik ze niet (meer) werden belangrijk. Ben ik wel happy in mijn huidige situatie of moet het roer om? Tijd om mijzelf op de voorgrond te zetten, weer gaan leven en vooral genieten, het leven is veel te kort. Daarbij hoorde afscheid nemen van mijn relatie, en anders kijken naar de invulling van mijn leven. Op zoek naar balans.

Ik heb ongeveer 4 jaar nodig gehad om daar aan te werken, met vaak vallen en daarna vooral weer sterker opstaan. Van mijzelf leren houden, van mijn schoonheid van binnen en van buiten, van het vrouw zijn, van mijn onvolkomenheden en onzekerheden. Leren van wat me overkomen is en dat meenemen in mijn groei. Mijzelf beter begrijpen en accepteren, me niet meer aantrekken van wat een ander van mij vind, ik ben goed en mooi zoals ik ben.

fotoshoot vrouw

Het afgelopen jaar heb ik het geluk gehad liefde te vinden, een liefde die moeiteloos mijn hart veroverd heeft, me rust geeft en waarbij ik volledig mijzelf kan zijn. Een man om van te houden, die mij ziet en naar mij kijkt zoals nog nooit iemand heeft gedaan. Met heel veel liefde voor wie ik ben, waaraan niets hoeft te veranderen.

Ik ben inmiddels weer heel trots op mijzelf en blij met wie ik ben. Dat is van mijn gezicht tel lezen en dat wilde ik graag terugzien. Tijd om het plaatje compleet te maken, heel letterlijk. Via social volgde ik Kristel en haar team al lange tijd en op een ochtend dacht ik, waarom niet? En ik schreef me in. Het beste cadeau dat ik mijzelf had kunnen geven.

Vooral voor mijzelf, en een beetje voor mijn vriend. Het was een feest, van de voorpret thuis met de styling tot aan het nagenieten van de shoot nog dagen daarna. Zo warm en liefdevol ontvangen, gelachen en wat tranen bij het zien van het resultaat. Wat een fantastisch team! Kristel wist precies mijn “ik” vast te leggen, op elke foto verschillend maar met een overeenkomst: ik ben een happy en mooie vrouw. Dat vertellen de foto’s en dat voel je als je als je door hen in de watten gelegd.

Klaar voor een fotoshoot?

Of je nu tijd neemt voor jezelf of jezelf gewoon in een totaal ander licht te willen zien, met een fotoshoot bij Atelier Kristel van Herpt is dit allemaal mogelijk. Onze fotoshoots bieden een totaal nieuwe blik op jouzelf, zowel van binnen als van buiten. Perfect voor iedere vrouw!

Neem de tijd om eens rustig de ervaring van andere vrouwen te bekijken om te ontdekken dat het écht impact heeft. Zie hoe andere vrouwen zichzelf weer op een voetstuk zetten zonder uit te hoogte te zijn. Maar puur uit liefde voor haarzelf. Ontdek welke fotoshoot beleving bij jou past. Wil je meer weten? Laat dan je gegevens achter op de contact pagina!

Elevate & Embrace | Word lid van de Selflove Community ♡

X