Dat komt door de fotograaf!

There I said it. Vind jij ook dat je niet fotogeniek bent? Echt pure onzin! Er bestaat niet zoiets als fotogeniek zijn, het ligt allemaal aan de fotograaf. Het ligt dus nooit aan diegene die vóór de camera staat. Dat is toch lekker om te lezen hé. 

Toen ik zwanger was, vroeg ik aan mijn man om even een foto van mij te maken. Toen ik de foto op de achterkant van de camera zag, zag ik vooral dikke rillen op mijn rug. Dus ik zeg tegen hem, als je één stapje naar links had gezet, dan had ik ze niet gezien en was ik een stuk blijer geweest. Natuurlijk zaten die rillen er hé (en nu nog), maar het feit dat je ze niet ziet, geeft toch een fijner gevoel.

Pose, lichtgebruik, kaderen, aanwijzingen krijgen en een klik hebben met iemand die de foto maakt, dat zorgt voor mooie foto’s. Als je geen idee hebt hoe een lichaam het mooiste uitkomt op beeld, dan zie je dat terug. En dat werkt juist niet empowerend.

Ooooh en het werkt juist zo magisch als al die goede dingen samenkomen. Dat je naar jezelf kunt kijken en volledig in katzwijm valt. Dan ben je niet alleen fotogeniek maar ook gelukkig met wie je bent.

Klaar voor een fotoshoot?

Of je nu tijd neemt voor jezelf of jezelf gewoon in een totaal ander licht te willen zien, met een fotoshoot bij Atelier Kristel van Herpt is dit allemaal mogelijk. Onze fotoshoots bieden een totaal nieuwe blik op jouzelf, zowel van binnen als van buiten. Perfect voor iedere vrouw!

Neem de tijd om eens rustig de ervaring van andere vrouwen te bekijken om te ontdekken dat het écht impact heeft. Zie hoe andere vrouwen zichzelf weer op een voetstuk zetten zonder uit te hoogte te zijn. Maar puur uit liefde voor haarzelf. Ontdek welke fotoshoot beleving bij jou past. Wil je meer weten? Laat dan je gegevens achter op de contact pagina!

Elevate & Embrace | Word lid van de Selflove Community ♡

X