‘Jeetje Kris, waarom heb je een rokje aan, je benen zijn zo wit….’ Hoe vaak ik deze zin van m’n moeder om m’n oren kreeg. Zelf ligt ze het liefste de hele dag in de zon en ik vermijd dat liever. Dus tja dat betekent geen pigment in m’n benen. Ze zijn inderdaad gruwelijk wit, maar I don’t care. Voor mij geen reden om mijn kledingstijl aan te passen aan mijn pigmentloze benen.

Veel vrouwen willen een shoot na de zomer boeken want dan zijn ze lekker bruin.

MAAR JE BENT NIET ‘NAADLOOS’ BRUIN TENZIJ JE OP EEN NUDISTEN STRAND HEBT GELEGEN 😉 JE BENT VAAK WEL EGAAL WIT, MAAR NIET EGAAL BRUIN.

Denk aan bikini bandjes, mouwtjes, armbandjes, zonnebril streepjes. En dan heb ik het nog niet eens over je rimpels die wit blijven en de rest eromheen kleurt wel mee. Op mijn voorhoofd heb ik ook een diepe groef die altijd wit blijft. Ook de lachrimpeltjes zijn de hele zomer wit aanwezig, zelfs als ik niet lach. Voor mij is dat overigens geen reden om ergens een prikje in te laten zetten. Ik vind het wel charmant, dat ouder worden.

En ik weet ook van wie mijn moeder het heeft hoor. Mijn opa maakte er een sport van om naadloos bruin te worden. Zodra de zon ook maar een beetje scheen, fietste hij naar het naaktstrand om vervolgens te liggen bakken in z’n blootje. Heerlijk als je je zo vrij voelt. Het naaktstrand is voor mij geen no-go, ik vind het heerlijk om in m’n blootje de jacuzzi in te gaan, welke vriendjes en vriendinnetjes van mijn kinderen er ook rondlopen. Dus met naakt zijn heb ik geen probleem, dat zal ik ook wel van mijn opa hebben, maar zonnen (met of zonder kleding) zal ik nooit doen.

Zo draag ik ook nooit bikini’s. En nu ik dit typ denk ik, waarom ook eigenlijk niet. Nou ja die vraag is niet zo moeilijk te beantwoorden, ik ben niet dol op mijn buik. Overal striae. Niet strak (gaat ook nooit meer gebeuren, ook niet door te diëten en veel te sporten). Best gek he! Iedereen mag me naakt in de jacuzzi zien, maar een bikini trek ik niet aan. Ik ga altijd voor veilig, een badpak met corrigerend buikgedeelte. Het slaat echt helemaal nergens op. Bij deze maak ik nu de belofte dat ik deze zomer met bikini in de schaduw ga liggen.

I love curvy body’s. Sinds ik wat zwaarder ben (dankjewel corona), is alles meer gevuld. Meer kont en veel meer borsten en I love it! Dus ik zie meer dingen die ik mooi vind aan mezelf. En toch wint mijn buik het van mijn hoofd. Irritant. Een mooi puntje voor mezelf om dat om te draaien. Om de focus te gaan leggen op wat ik wel geweldig vind aan mezelf. Wat je aandacht geeft groeit. Vanaf nu krijgt mijn buik geen negatieve aandacht meer. En leg ik mijn focus op mijn decolleté en achterwerk. Inmiddels ligt m’n bikini al in m’n winkelmandje, so let the party begin.

Klaar voor een fotoshoot?

Of je nu tijd neemt voor jezelf of jezelf gewoon in een totaal ander licht te willen zien, met een fotoshoot bij Atelier Kristel van Herpt is dit allemaal mogelijk. Onze fotoshoots bieden een totaal nieuwe blik op jouzelf, zowel van binnen als van buiten. Perfect voor iedere vrouw!

Neem de tijd om eens rustig de ervaring van andere vrouwen te bekijken om te ontdekken dat het écht impact heeft. Zie hoe andere vrouwen zichzelf weer op een voetstuk zetten zonder uit te hoogte te zijn. Maar puur uit liefde voor haarzelf. Ontdek welke fotoshoot beleving bij jou past. Wil je meer weten? Laat dan je gegevens achter op de contact pagina!

Elevate & Embrace | Word lid van de Selflove Community ♡

X