Door je buitenkant te veranderen verander je niet van binnen. Andersom werkt het wel zo, door je binnenkant te veranderen, verandert je buitenkant. Ben jij ook vaak nieuwe kleding aan het shoppen ? Of laat je je rimpels volspuiten ? Gewoon om een goed gevoel te krijgen over jezelf. Je kleedt de buitenkant aan, maar binnen 1 dag is die zekerheid die je even voelde weer weg. Er wordt namelijk niks gefixt van binnen als je met je buitenkant bezig bent. 

 

Als wij vrouwen shooten, nemen ze altijd veel kleding mee (dat vraag ik ze om te doen). Hoe vaak daar nog kaartjes aan de kleding hangt omdat ze nog nooit zijn gedragen, hangt al maanden in de kast. Op het moment dat je dat kledingstuk koopt, moet je het hebben. Je voelt je er mooi in. Eenmaal thuis in de spiegel, is dat gevoel weg en blijkt het helemaal niet zo’n mooi item te zijn. 

Je kunt alles kopen, behalve geluk. De liefde voor jezelf is niet te koop. Dat denken veel mensen wel en daarom kopen ze zich helemaal gek voor de buitenkant. Deze quickfix geeft je geen geluk of liefde voor jezelf. 

Wat brengt je dan wel geluk ? Wat geeft je nou de voldoening die langer blijft hangen dan een paar uur… Dat gevoel komt van binnen. Voldoende zelfvertrouwen en liefde voor jezelf zorgen ervoor dat je in verbinding staat met jezelf. Dan ben je authentiek. Je bent diegene die je diep van binnen bent. Je accepteert al je flaws, dat maakt je nog veel mooier aan de buitenkant. Dat komt omdat je dit van binnen voelt. 

Jarenlang kampte ik met angst en paniekaanvallen. Ik voelde me anders dan ieder ander. Dat maakte me zo onzeker dat ik niet meekon in deze maatschappij. Veel medicatie heb ik geslikt om het draaglijker te maken. Mijn arts vertelde me dat ik nooit meer met die medicijnen mocht stoppen. Steeds deed ik weer een poging en weken later dat ik weer als een bang vogeltje op de bank. Tot niets meer in staat. 

 En nu? Nu slik ik al een jaar of 2 geen medicijnen meer, geloof ik meer in mezelf dan ik ooit heb gedaan en voel ik me zo ontzettend goed. Mijn paniekaanvallen heb ik niet meer gehad. 

Je kunt steeds achterom blijven kijken en leven vanuit angst voor wat is geweest. Dat deed ik ook te lang. Die pijn bleef dus terug komen ook in al mijn beslissingen. Het verleden kan ik niet meer veranderen, maar het heden wel! 

Is het dan zo makkelijk om de liefde voor jezelf te ontwikkelen ? Ja! Ook al heb ik er veel te lang over gedaan, toen ik het eenmaal zag, ging ik als een speer. Zoveel gesprekken gehad met coaches en psychologen. Allemaal brachten ze me niet uit wat ik nodig had. Die gesprekken bleven heel even hangen en daarna vervaagde de boodschap en liep ik weer met de ziel onder m’n arm. Pas toen ik het ging ZIEN, veranderde alles. Fotografie is voor mij de transformatie geweest, ik zag nu hoe mooi ik ben. Wat ik eerder in de gesprekken met de coaches niet hoorde zag ik nu op beeld. Geen ontkomen aan, dit ben ik! Zo ben ik mezelf gaan omarmen en is mijn zelfvertrouwen in de lift gegaan. En als ik dan soms even twijfel, pak ik mijn foto’s erbij en zie ik weer wat ik waard ben. Die reminder is alles.

De afgelopen maanden heb ik zoveel vrouwen die shift ook zien maken. Zo bijzonder, dat zie ik voor mijn camera gebeuren. Een fotoshoot bij draait niet alleen om de mooie beelden, het legt jouw transformatie vast. De transformatie naar diegene die jij diep van binnen bent. Zodat je al je flaws gaat omarmen en in gaat zien dat jij goed genoeg bent. Dat is het begin van jouw geluk en dat gun ik iedereen! Ben jij toe aan deze transformatie ? Klik hier en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Klaar voor een fotoshoot?

Of je nu tijd neemt voor jezelf of jezelf gewoon in een totaal ander licht te willen zien, met een fotoshoot bij Atelier Kristel van Herpt is dit allemaal mogelijk. Onze fotoshoots bieden een totaal nieuwe blik op jouzelf, zowel van binnen als van buiten. Perfect voor iedere vrouw!

Neem de tijd om eens rustig de ervaring van andere vrouwen te bekijken om te ontdekken dat het écht impact heeft. Zie hoe andere vrouwen zichzelf weer op een voetstuk zetten zonder uit te hoogte te zijn. Maar puur uit liefde voor haarzelf. Ontdek welke fotoshoot beleving bij jou past. Wil je meer weten? Laat dan je gegevens achter op de contact pagina!

RISE | zie jezelf als nooit tevoren | Dé online cursus naar je future self

X