In ons team hebben we 2 projectors, 2 manifesting generators en 2 generators. Wellicht denk je nu, huh? Waar heb jij het over! 

Human Design heeft een tijdje geleden mijn interesse gewekt. De verschillende energie types en de gevulde poorten en kanalen zorgen ervoor dat iedereen een blauwdruk heeft van zichzelf. Door je geboortedatum, tijd en plaats in te vullen krijg je jouw chart. En wat daar uitkomt is bizar. Human design kent jou beter dan jij jezelf kent. 

Om je chart te kunnen lezen, moet je er dus wel even induiken. In het begin snapte ik er helemaal niks van. Maar omdat het zo kloppend was, wat ik las, ben ik me er verder in gaan verdiepen. Elke dag lees ik wel iets over human design. Ik ben een projector 5/1, dat betekent dat ik graag dingen onderzoek en dat ik de onderste steen boven wil krijgen. 

Elke gedefinieerde poort zegt iets over je. Zelfs de pijlen in je chart geven aan hoe je denkt en hoe je het beste beslissingen neemt. Ook kun je charts op elkaar leggen en kijken hoe goed je bij elkaar past en wat je van elkaar kunt leren. Door human design ben ik nog meer over mezelf te weten gekomen, zoals dat ik veel mannelijke energie heb, dat ik keuzes maak vanuit m’n gut feeling en dat ik er best wel wat angsten in m’n systeem zitten. Ook denk ik dat alles sneller en efficiënter kan. En houd ik van diepgaande gesprekken. 

Het was zo’n openbaring toen ik voor het eerst mijn uitgewerkte chart onder ogen kreeg. Ik had dit laten uitwerken zodat ik er meer van zou begrijpen. De eerste keer dat ik mijn rapport las, dacht ik: “dit gaat niet over mij”. Maar hoe meer ik erin dook, hoe meer ik voelde en wist, dit ben ik! 

Mocht je meer willen weten over Human Design, volg dan vooral Sarah Leers op Instagram. Je kunt een gratis chart aanvragen via haar website. Ook heeft ze 2 boeken geschreven waarin ze haar expertise uitlegt. Haar instagram staat ook bomvol waardevolle content. 

Klaar voor een fotoshoot?

Of je nu tijd neemt voor jezelf of jezelf gewoon in een totaal ander licht te willen zien, met een fotoshoot bij Atelier Kristel van Herpt is dit allemaal mogelijk. Onze fotoshoots bieden een totaal nieuwe blik op jouzelf, zowel van binnen als van buiten. Perfect voor iedere vrouw!

Neem de tijd om eens rustig de ervaring van andere vrouwen te bekijken om te ontdekken dat het écht impact heeft. Zie hoe andere vrouwen zichzelf weer op een voetstuk zetten zonder uit te hoogte te zijn. Maar puur uit liefde voor haarzelf. Ontdek welke fotoshoot beleving bij jou past. Wil je meer weten? Laat dan je gegevens achter op de contact pagina!

Elevate & Embrace | Word lid van de Selflove Community ♡

X