In jezelf investeren is en blijft spannend, zo simpel is het. Je gaat geld aan jezelf uitgeven. Het is super easy om geld uit te geven aan je kinderen, je partner, je huisdieren, maar aan jezelf…. Dan komen er allerlei gedachten, waarom zou ik dat doen, heb ik het wel nodig, ik kan ook wel zonder, het gaat toch ook goed zo.

Een aantal jaar geleden heb ik mijn grootste investering ooit gedaan, 40k voor een jaar coaching. Business coaching wel te verstaan, maar goed je kunt zakelijk niet groeien als je persoonlijk niet groeit. Iedereen verklaarde me voor gek. Je gaat toch geen veertigduizend euro uitgeven? En als je dat al doet ga je dat sowieso niet met de wereld delen.

Nee, we delen alleen wat we goedkoop op de kop hebben kunnen tikken. Als je een gaaf jurkje in de sale hebt kunnen kopen. En het liefste vertel je ook nog dat ie maar 5 euro was…. I don’t get it. Hiermee geef je jezelf 0 waarde. Je bent goed genoeg voor de sale, voor de uitverkoop, voor weinig. Hiermee schat je jezelf totaal niet op waarde, je kunt zeggen dat je jezelf ook in de uitverkoop gooit.

Ik denk dat je juist trots mag zijn op wat je aan jezelf uitgeeft. En ik zeg echt niet dat je altijd maar flink moet shoppen om jezelf op waarde te schatten. Het kan ook investeren in coaching zijn, een dure aankoop die je al een hele tijd wil doen. Vaak weet je nog precies hoe je je voelde toen je die investering deed. Dat effect is namelijk altijd vele malen groter dan die korte blijdschap van de uitverkoop.

If you don’t pay, you don’t pay attention. Ergens moet het schuren, pijn doen. In tijd, in geld, in het uit je comfortzone gaan. Dan pas heeft het effect en groei je harder dan ooit te voren. Zonder waarde hangt er geen groei aan vast. Je kunt dus beter maar trots zijn als je flink in jezelf investeert en deel dat ook gerust met de rest van de wereld.

Dit ben jij waard!

Klaar voor een fotoshoot?

Of je nu tijd neemt voor jezelf of jezelf gewoon in een totaal ander licht te willen zien, met een fotoshoot bij Atelier Kristel van Herpt is dit allemaal mogelijk. Onze fotoshoots bieden een totaal nieuwe blik op jouzelf, zowel van binnen als van buiten. Perfect voor iedere vrouw!

Neem de tijd om eens rustig de ervaring van andere vrouwen te bekijken om te ontdekken dat het écht impact heeft. Zie hoe andere vrouwen zichzelf weer op een voetstuk zetten zonder uit te hoogte te zijn. Maar puur uit liefde voor haarzelf. Ontdek welke fotoshoot beleving bij jou past. Wil je meer weten? Laat dan je gegevens achter op de contact pagina!

Elevate & Embrace | Word lid van de Selflove Community ♡

X