Drie weken na haar boudoir shoot, stond haar wereld op z’n kop. In juli was Marieke 40 geworden, stond ze vol in het leven na een pittige periode. Het was tijd voor haar, de connectie met zichzelf weer aangaan en je weer op en top vrouw te voelen. Dat effect had deze shoot op haar, toen in augustus. Niet wetende dat drie weken na die fijne en vrije shoot een flinke donkere wolk boven haar hing. 

Ze kreeg de diagnose borstkanker. Bizar! Net 40 en dan deze diagnose krijgen. Al snel belandt ze in een achtbaan van onderzoeken, echo’s, puncties, operatie en bestralingen. Tijd voor haarzelf is er nauwelijks. Op de automatische piloot gaat ze door. Een krachtige vrouw die ondergaat wat er van haar gevraagd word. Ze heeft geen keuze.

De foto’s van de boudoir shoot krijgen ineens een hele andere waarde. Toen op die foto’s was haar leven en lijf nog gewoon. Nu heeft ze een litteken van binnen en van buiten. Dit hoort nu bij haar en ook dat wilde ze vastleggen. 

De behandelingen zijn klaar, ze is genezen en moet nu weer vertrouwen krijgen in haar lichaam. Dat heeft tijd nodig. Ook moet ze wennen aan haar beschadigde lichaam. De littekens herinneren haar aan een heftige periode die ze gelukkig goed doorstaan heeft. Ze beseft zich hoe fragiel het leven is. 

De foto’s die we maakten na haar ziekenhuis avontuur stralen zoveel kracht uit. De blik in haar ogen is sterk. De foto met haar litteken is kwetsbaar. ‘Een ander zal het litteken wellicht niet eens zien, maar voor mij is dat nog een stukje wat een plekje moet geven.’

In het interview zie je haar stralen bij het zien vanhaar favoriete fotoen vertelt ze wat die periode met haar heeft gedaan.

X Kristel

Klaar voor een fotoshoot?

Of je nu tijd neemt voor jezelf of jezelf gewoon in een totaal ander licht te willen zien, met een fotoshoot bij Atelier Kristel van Herpt is dit allemaal mogelijk. Onze fotoshoots bieden een totaal nieuwe blik op jouzelf, zowel van binnen als van buiten. Perfect voor iedere vrouw!

Neem de tijd om eens rustig de ervaring van andere vrouwen te bekijken om te ontdekken dat het écht impact heeft. Zie hoe andere vrouwen zichzelf weer op een voetstuk zetten zonder uit te hoogte te zijn. Maar puur uit liefde voor haarzelf. Ontdek welke fotoshoot beleving bij jou past. Wil je meer weten? Laat dan je gegevens achter op de contact pagina!

Deze foto’s zijn van de laatste shoot.

Zelfvertrouwen fotoshoot Brabant
Boudoir Waalwijk 40 plus

Onderstaande foto’s zijn van haar eerste shoot.

Sensuele shoot
Fotoshoot naakt boudoir

RISE | zie jezelf als nooit tevoren | Dé online cursus naar je future self

X