Het is zo f*cking irritant als ik die weerstand weer voel. Het liefste doe ik alles zonder dat het me geen enkele moeite kost. Ik haaaaaat weerstand. Het geeft me zo’n oncomfortabel gevoel. Inmiddels herken ik het sneller en kan mijn hoofd het bruggetje maken naar oeh er zit weer groei aan te komen. Maar ja ik moet er dus wel doorheen.

Waar je de meeste weerstand op hebt, heb je vaak het hardste nodig. En natuurlijk voel je aan alles dat je het niet durft of echt niet wil. Maar leg dat gevoel eens onder de loep, waar loop je nu echt tegen aan. Vaak ligt het dieper dan je denkt.

Wij zien hier zoveel vrouwen die wel graag gefotografeerd willen worden, maar die zich nog té bewust zijn van wat ze níet mooi vinden aan zichzelf. En dus durven ze niet in zichzelf te investeren omdat ze er al vanuit gaan dat ze alleen gaan zien waar zij de focus op hebben liggen. Precies dát waar ze juist een hekel aan hebben. Door daar de focus steeds op te leggen, wil je het liefste wegrennen. Wil je die confrontatie niet aan omdat je denkt dat je tegen gaat vallen. En I get it! Waarom zou je geld en tijd ergens in investeren als je er al van overtuigd bent dat het niks gaat worden.

Waar komt dit vandaan? Wat heb jij je- zelf al die jaren verteld? Of wat hebben anderen tegen je gezegd dat je dit bent gaan geloven? Vaak is het in je hoofd vele malen groter dan het in werkelijk- heid is.

Hoe zou het voor je zijn als je wél door die weerstand heen zou breken en de confrontatie aan gaat met jezelf. Hoe zou je je voelen als je uit elkaar zou knallen van trots omdat je jezelf wél leuk vind. Dat gevoel gun ik elke vrouw. En ja dat is best wel even spannend en niet comfortabel. Maar hey, daarna volgt groei en die groei is lekkerder dan welke drugs ook 😉

Klaar voor een fotoshoot?

Of je nu tijd neemt voor jezelf of jezelf gewoon in een totaal ander licht te willen zien, met een fotoshoot bij Atelier Kristel van Herpt is dit allemaal mogelijk. Onze fotoshoots bieden een totaal nieuwe blik op jouzelf, zowel van binnen als van buiten. Perfect voor iedere vrouw!

Neem de tijd om eens rustig de ervaring van andere vrouwen te bekijken om te ontdekken dat het écht impact heeft. Zie hoe andere vrouwen zichzelf weer op een voetstuk zetten zonder uit te hoogte te zijn. Maar puur uit liefde voor haarzelf. Ontdek welke fotoshoot beleving bij jou past. Wil je meer weten? Laat dan je gegevens achter op de contact pagina!

ZAKELIJKE PROFIELFOTOSHOOT MAANDAG 5 AUGUSTUS

X