dit woord wordt vaak gezegd in de studio. De meeste vrouwen geven aan, niet ordinair op de foto te willen. Duh! Daar sta ik ook totaal niet achter, we maken geen bloedhoerenordinaire foto’s. Je moet voor de gein eens boudoir intypen op google, dikke kans dat mijn naam wel ergens bovenaan kom te staan, haha. Als je kijkt op afbeeldingen dan schieten de tranen al snel in de ogen en niet omdat het zo mooi en classy is, maar juist bloedh….. nou je snapt wat ik wil zeggen. Handen op de billen, blote borsten met kettingen eroverheen, de hak van een stiletto door de string en parelkettingen. Not my cup of tea. Het kan ook anders! Ik wil namelijk dat je je (ook al ben je 40 plus) mooi, vrouwelijk en sexy voelt. Daar kan namelijk geen portret tegenop. Door je laagjes letterlijk af te pellen kom je tot wie jij bent, durf je meer los te laten en ga je uiteindelijk zien hoe bevrijdend dat werkt.

Met alleen het dragen van een witte blouse, vind ik je meestal meer sexy dan volledig uit de kleren of met lingerie aan. Het gaat om het gevoel, niet om de naaktheid. Natuurlijk gaan ook regelmatig vrouwen uit de kleren voor de shoot en ik vind het heerlijk om dat zo te fotograferen dat het classy blijft, en dat er iets tot de verbeelding overblijft. Ik hou van vrouwen, van hun lijven, alle lijven. Negen van de 10 vrouwen durft zich in het begin niet bloot te geven, te dikke benen, een buikje, te kleine borsten, noem maar op. Ze hebben allemaal iets waar ze niet happy mee zijn. Precies dat stukje van hun lijf zet ik op de foto. Zodat ze zien dat het op de foto (en dus ook in real life) helemaal niet zo erg is, als dat ze denken dat het in hun hoofd is. Ooooh en dan vloeien meestal de tranen, bij het zien van de foto’s in de bioscoop … zonder photoshop! Je bent veel mooier dan je denkt. Het is zo gaaf om iemand blij te maken met zichzelf, af te rekenen met die vastgeroeste overtuigingen die in werkelijkheid helemaal zo erg niet zijn.

Klaar voor een fotoshoot?

Of je nu tijd neemt voor jezelf of jezelf gewoon in een totaal ander licht te willen zien, met een fotoshoot bij Atelier Kristel van Herpt is dit allemaal mogelijk. Onze fotoshoots bieden een totaal nieuwe blik op jouzelf, zowel van binnen als van buiten. Perfect voor iedere vrouw!

Neem de tijd om eens rustig de ervaring van andere vrouwen te bekijken om te ontdekken dat het écht impact heeft. Zie hoe andere vrouwen zichzelf weer op een voetstuk zetten zonder uit te hoogte te zijn. Maar puur uit liefde voor haarzelf. Ontdek welke fotoshoot beleving bij jou past. Wil je meer weten? Laat dan je gegevens achter op de contact pagina!

Elevate & Embrace | Word lid van de Selflove Community ♡

X